Activități culturale și recreative, culturale și educaționale ale instituțiilor de tip club - studopediya

Solomonik AG SN Ikonnikova și VI Chepeleva, Sasyhov AV Streltsov Yuri SN Gorushkina, DM Genkin, MA Ariarsky; AV Sasyhov; AF Bugloss; VD Sherman; AV Darinskii; EI Smirnova.KDD - St Petersburg Societatea de atitudine activă semnificativă a individului și de socialism-I la acțiune-TI-proyavlyayusch Esja în valori de producție reaprostranenii la-riu. Acest sistem de prof obschest primul și al doilea lucrător să-ty, activitatea CK stiliziruyuschaya a individului într-un timp liber. Eficiență - în sensul larg al termenului este orice activitate organizată în afara instituțiilor de învățământ, promovarea creșterii culturale a persoanei. În URSS, a fost CRC, un sistem de măsuri care promovează educația comunistă și educația politică a oamenilor muncii, ridicarea nivelului de cultură generală, dezvoltarea creativității, recreere. K.-P. p. Face parte din munca ideologică a Partidului Comunist și statul sovietic, sindicatele, Komsomol.

Activități recreative este procesul de creare, distribuire și multiplicarea valorilor spirituale. Cel mai frecvent tip de instituții culturale au părăsit clubul.

Club. cesta-fântâni funcționează acum, și reorganizat și nou create de club UCH-Ia:- care operează pe teritoriul administrativ-lea caracteristica: rurală (sat, oraș) cluburi; sel (centru, zona, cartier, oraș, județ, Oblas,, Repub teritorială) și casa centru de recreere; centre de s-i d-d, o-riu și IP-TV; cult-sport-cul soc, complexele cul-partener și m. p.

- specializată în caracteristica mobilă a activităților D, folosind o varietate de vehicule: cluburi auto, agitkultbrigady, kultbazy plutitoare și așa p.Zadachi :. crearea condițiilor necesare pentru a satisface obschest a nevoilor de odihnă, recreere, comunicare, dezvoltarea unui-riu, Insulele tv, diverse forme de petrecere a timpului liber. oameni de activitate

CRC: - org-TION a activității diferitelor consultări și prelegeri, populară ne-ing, școli și cursuri de cunoștințe și competențe aplicate, realizarea de seri temat, reviste orale, pentru a crea o serie de întâlniri, alte forme ale activităților lumen; - organizarea de festivități în masă și teatru-spectacole, festivaluri folclorice, rituri și ritualuri în conformitate cu obiceiurile și tradițiile din regiune;

Stabilirea următoarelor tipuri de activități culturale (principal):

- activități de concert și de teatru;

- expoziții în diverse domenii de artă, tehnologie, știință, economie;

- muzeu de lucru și de curs;

- organizarea de conferințe, întâlniri, simpozioane, seminarii;

- organizarea de activități sportive și cluburile sportive militare;

- bibliotecă și lucrări bibliografice;

- care deține petreceri de vacanță, discoteci, întâlniri de muzică și dans;

- lucrare metodică în domeniul culturii;

- organizarea muncii de biliard;