Acupunctura in osteocondrozei - pot fi foarte eficiente în mâinile unui specialist cu experiență

Acupunctura în osteocondrozei ca metodă oficială de tratament, a fost folosit timp de mai multe decenii. Am venit la acest tratament de la medicina antica chineza - empiric, de mii de ani, medicii chinezi au identificat câteva sute de puncte de pe corpul uman, în legătură cu diferitele organe și țesuturi, și să le legați într-un singur sistem de meridiane.Acupunctura în osteocondrozei

Astăzi, în medicină există o activitate ca reflexoterapie reflexoterapie - se concentreze pe tratamentul non-medicamentos - tratamentul diferitelor boli prin acționarea asupra așa-numitelor acupunctelor (AT). Acționând pe anticorpi specifici pot afecta orice organe și țesuturi, reducerea durerii, febră, inflamația, stimularea metabolismului imbunatateste metabolismul si a pierde in greutate fara dieta. creșterea sau scăderea funcției secretoare de organe, restabilirea funcției lor și așa mai departe.

Metode de expunere la astfel de puncte pot fi diferite - acupunctura, moxibustion, presopunctură, impactul hardware (elektroaunktura, laserpuncture) și așa mai departe. Dar, totuși, metoda principală de expunere este acupunctura (acupunctura) - IRT.

Osteocondroza Acupunctura a avut loc numai de către un medic refleksoterapevtov având studii de bază în neurologie, pentru selectarea individuală prin AT (formulare) pentru feedback. În procesul de tratare, cu accent pe starea pacientului, medicul dumneavoastră poate schimba rețeta. În mâinile unui profesionist este o metodă foarte eficientă, care poate fi aplicată în orice stadiu al bolii.

Tratamentul osteoartritei de acupunctura - ce să se aștepte?

Acupunctura în osteocondrozei în faza acută, atunci când durerea severa poate ameliora durerea complet sau reduce foarte mult. Acest lucru se realizează prin îndepărtarea nervilor edemului ciupit și țesuturile înconjurătoare. sesiuni de zi cu zi de depozit IRT poate elimina complet abia a început agravarea, fără utilizarea de medicamente. Acupunctura în osteocondrozei a coloanei cervicale în faza acută ameliorează durerea perfect și spasm al mușchilor gâtului și contribuie la dispariția rapidă a simptomelor acute. Metoda funcționează perfect și osteohondroză IRT alte părți ale coloanei vertebrale.Acupunctura in osteohondroza in remisie ridică o altă problemă: pentru a stimula circulația sângelui în zona cu probleme, pentru a provoca afluxul de sânge arterial și oxigen, având ca rezultat stimularea metabolismului si a incetini progresia osteoartritei, adică procesul de distrugere interarticular unități. Acupunctura pentru osteocondrozei cervicale în remisie a restabili miscare la nivelul coloanei vertebrale cervicale si ameliorarea simptomelor de distoniei vasculare - durere în inimă, atacuri ale inimii, modificări ale tensiunii arteriale, precum si episoade de durere in hipocondrul drept, în cazul în care acestea sunt asociate cu col uterin osteocondrozei cervicale osteocondroza - lotul lucrătorilor de birou. Tratamentul acupunctura osteoartrita de col uterin este cea mai eficientă metodă.

În scopul de a suprima progresia osteoartritei necesita mai multe cursuri de IRT, fiecare fiind format din 10-15 sesiuni de zi cu zi. Cât de des repetate cursuri de IRT determină reflexolog. Un astfel de tratament poate incetini progresia osteoartritei lung. Dar chiar si medicii chinezi au învățat să nu pentru a restabili deja deteriorate discuri intervertebrale. Prin urmare, în cazul în care un reflexologist promite să vindece osteohondroza Osteochondrosis - să învețe cum să distribuie în mod corespunzător greutatea. atunci el nu ar trebui să fie de încredere.

Contraindicatii si efecte secundare

Sessions RTI contraindicat la tumori benigne si maligne (IRT pot stimula creșterea lor), boli infecțioase, boli de piele sistemice, epuizare, psihoze si in timpul sarcinii si menstruatiei.

Reacțiile adverse pot să apară RTI scădere bruscă a tensiunii arteriale este însoțită de amețeli și întunecare a ochilor, dar o reflexoterapeutul din apropiere poate elimina efectul secundar imediat acționând pe un alt punct. Reacțiile adverse rare pot fi atribuite direct introducerea acului în corpul - este un ac rupt, infecții ale plăgilor, hematom în contact cu acul în vasul de sânge.

Destul de des în timpul tratamentului bolilor degenerative de disc apare mai durere - un semnal reflexologist care trebuie corectate reteta.

Ce trebuie să fac înainte de o sesiune de IRT

Înainte de o sesiune de IRT ar trebui:

  • mânca două ore înainte de sesiune;
  • înainte de o sesiune să se odihnească timp de 15-30 de minute;
  • vizita la toaletă.

Înainte de o sesiune nu poate fi ingineri:

  • au efort fizic sever;
  • face orice injecție;
  • ia băuturi alcoolice.

Acupunctura în osteocondrozei este un tratament eficient, dar numai în mâinile specialist cu experiență cu adevărat.