aspect de publicitate - studopediya

1. Equilibrium: dispunerea elementelor, astfel încât să se realizeze în interior timp atractiv impresii vizuale.

2. Contrast: utilizarea de diferite dimensiuni, forme, culori și densități, în scopul de a obține o mai mare concentrare și lizibilitate.3. Proporții: să respecte relațiile dintre obiecte și fundalul pe care sunt situate.

4. Vedere de trafic: titlu, ilustrare, text, poziționare identitatea de brand, sunt în ordinea care furnizează secvența logică maximă pentru ochi DWI-zheniya (în unele cazuri, cu toate acestea, este util pentru a schimba acest model tipic).

1. fereastra de imagine (altfel cunoscut Aueg # 1): o imagine mare sau ilustrare cu text tscha-telno editat, adaptate pentru dedicat complotul mici.

2. Grila Mondrian: numit după pictorul olandez (Piit Mondrian, 1872-1944, un reprezentant al mișcării de artă abstractă - nn ...), care împarte spațiul într-un număr de pătrate strict delimitate sau cuburi,

3. Text tipărit: Text imprimat dimensiuni mari, fără ilustrații.

4. Text consolidată: nu numai ilustrații sau imagini mici, cea mai mare parte accentul se pune pe cuvântul.

5. Cadru: desene sau material ilustrativ înconjoară textul (sau invers).

7. Multipanel: arata ca o carte de benzi desenate.

9.: Rebus fotografii, ilustrații sau diagrame inserate în text, de regulă, foarte mult timp.

3. Cronologia: mesajul este trimis printr-o serie de episoade interconectate, fiecare dintre care urmează din cel precedent. Fapte și evenimente sunt reprezentate secvențial pe măsură ce apar.

4. Efecte speciale: nici o structură strictă; Ea tinde să se amintească și de multe ori ajunge folosind efecte spectaculoase, de exemplu, muza de sunet neobișnuit sau tehnică la nivel local imagine.5. Recomandare: aka "cuvânt viu"; celebritati folositi necunoscute „trecător prin“ recomandări privind utilizarea produsului.

9. intens interes: ceva de genul de structuri, cum ar fi „linie de poveste“ sau „soluție“, dar o creștere de curiozitate și așteptările înainte de autorizarea finală acordată supra-vyshen în mod eficient.

• \ 2 Fantasy: folosește animație sau efecte speciale pentru a crea soluții Fanta-rezistență aureolei produsului și utilizarea sa: Imagini cu verde uriaș Jolly (Jolly uriaș verde), White Knight (White Knight), Tornado alb (alb Tornado) mașină de spălat, care crește până la 10 de picioare în înălțime.

aspect de publicitate - studopediya

Omul din Schweppes este aici

MEET Commander Edward White-cap, Schweppesman extraordinar din Londra, Anglia, în cazul în care Casa Schweppes a fost o mare instituție, deoarece 1794.

Comandantul a ajuns la aceste Statele Unite pentru a vă asigura că fiecare picătură de apă îmbuteliată Schweppes Chinina aici are aroma dulce-amar original, esențial pentru un-au thentic Gin-și tonic.

El importă elixirul Schweppes original și secretul Schweppes carbonstion unic este blocat în siguranță, pe scurt cazul său. „Schwepper-vescence“, spune comandantul, „durează toată băutura prin intermediul.“

Schweppes Chinina Apa face băutura preferată un adevărat patriciană poțiune și Schweppes este acum un folos-capabil la prețuri populare în întreaga Greater New York.

Tradus -zaglaviya pe toorazhenii: - Omul în Schweppes are -Asta. Prin amabilitatea Sclnveppes I'.S.A. Limited.

2. În cazul în care campania dvs. este construit în jurul o idee mare, va eșua.

3. Utilizați fapte. Consumatorul nu idiotul nu moronic; e soția ta. Ați dori să configurați mintea sa, capacitatea intelectuală, dacă credeți că doar un singur apel și câteva adjective incolore o va convinge să cumpere ceva. Ea vrea o semi-pici, indiferent de informațiile pe care le puteți da-i.

5. Fii om bine-manierat, nu un clovn.

10. Imagine și Brand: poziția finală a pieței produsului definește

personalitatea brandului, nu unele calități distinctive nesemnificative

produs. I. Nu fi o imitație. Nimeni nu a creat vreodată o imitație marcă comercială a altcuiva

și caracteristica untidiness [42].