atac de cord cu nici un simptom - o frumoasa si sanatoasa

Ai auzit vreodată de miocardice asimptomatice?
Și era vorba de el a început să se menționeze mai des.
Studiile planului diferite, inclusiv disecție anatomică, a fost posibil pentru a obține datele nu sunt foarte liniștitor, care arată că aproape nimic nu se manifesta clinic infarct miocardic se produce 0.5-15% din cazuri, cu toate că aici există o dependență vârstă și sex.Vorbind de miocardice asimptomatice, ceea ce înseamnă că nu determină o persoană nici un motiv special de îngrijorare și pentru care solicita ajutor medical, adică, să curgă cu manifestări minime sau atipice.
Și dacă un pacient rămâne în viață, înseamnă că el a fost născut „sub o stea norocoasa“, pentru că, după cum știți, un atac de cord este o boală gravă care reprezintă o amenințare la adresa vieții umane, și el este capabil să facă orice handicap.
Într-o mare măsură, desigur, acest lucru se aplică pentru cei care nu au primit tratament în timp util și adecvat.
Din păcate, faptul că acest lucru este atât poate fi judecat conform statisticilor.

Desigur, cel mai adesea asimptomatice atac de cord apare in randul persoanelor în vârstă și persoanele în vârstă.
Și variante atipice ale manifestărilor sale este, de asemenea, mai frecvent în ele, iar acestea se manifestă amețeli, oboseală, lipotimie, toate aceste simptome sunt cauzate de o încălcare a contractilității miocardice.

Se întâmplă astfel că un atac de cord este în curs de dezvoltare, în paralel cu accident vascular cerebral acut, ceea ce înseamnă că pacientul poate prezenta simptome, cum ar fi pareze, paralizii, tulburări de vorbire poate manifesta inadecvarea comportamentului său.

În cazul în care se dezvolta în continuare tema cazurilor atipice de atac de cord, ar trebui spus despre „masca gastric“, pe care el poate „ascunde în spatele“, caz în care pacientul se confruntă cu apariția de greață, vărsături, eructații.


De obicei, în astfel de situații, o persoană care începe să se auto-medicate, încercând să scape de simptomele de intoxicație acută, contribuind astfel la deteriorarea situației reale.

Se întâmplă astfel încât întreruperile miocardice se poate manifesta în inimă (varianta aritmice) sau senzatii de dispnee si lipsa de aer (astm varianta).
De multe ori, toate aceste simptome sunt însoțite de apariția durerii în piept de contracție, apariția de slăbiciune neobișnuite, picioarele devin la fel de „bumbac“; transpirație abundentă, vorbind despre astfel de „pauza de sudoare prin“; pacientul este iritabilitate atunci când el este în imposibilitatea de a „găsi un loc“, în timp ce se confruntă cu anxietate sau frica.

Nimeni nu contestă faptul că simptomele clinice joacă un rol important în diagnosticul de infarct miocardic, dar nu este singurul criteriu pentru această boală gravă.
Acest lucru înseamnă că, dacă vă simțiți o deteriorare bruscă a stării sale de sănătate, sau cei dragi, asigurați-vă că să caute ajutor profesional, care pot fi furnizate numai pentru medici.

Și dacă vreun om diagnosticat anterior boli, cum ar fi boala coronariana, indiferent de fluxul, sunt disponibile în orice factori de risc, cum ar fi fumatul; vârsta la bărbații de peste patruzeci și femei de peste cincizeci și cinci; hipertensiune; diabet; obezitate; stilul de viață sedentar; înfrângerea arterelor piciorului sau arterelor carotide; niveluri crescute de lipoproteine, riscul de atac de cord, în acest caz, crește de multe ori.

În cazul în care orice formă a bolii ar trebui să consulte un cardiolog, care, dacă este necesar, un tratament adecvat, sfătui cum să se adapteze modul de viață, și de a face totul cu scopul de caracteristicile individuale ale pacientului.
În plus, medicul trebuie să dea recomandări cu privire la modul de a proceda în cazul simptomelor pacientului, ceea ce poate provoca suspiciuni privind prezența tulburărilor circulației coronariene.

Aș dori să menționez, de asemenea, că o mulțime depinde de momentul în care caută îngrijire medicală, iar această perioadă poate fi numită „epoca de aur“, adică, ceea ce înseamnă că mai puțin vor fi cheltuite în același timp, precum și cu ținând seama de tratamentul adecvat al leziunilor miocardice este mai puțin semnificativă.

Încearcă să apeleze la medici într-o astfel de perioadă de timp, care este din momentul atacului și să caute asistență medicală variind de la treizeci de minute la o oră și jumătate.
Ai grija de tine si sanatatea ta!

Știri asociate: