beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

"Data-TOP1 =" 150 "= date Top2" ​​20 "date marja =" 0 „>

beam coafura Nunta

Toate femeile iubesc coafuri frumoase. Ei ne schimba în bine, decora, și chiar transmite starea de spirit. Nu este o mulțime de femei în viața de zi cu zi a crea coafuri complexe: cele mai multe ori, ei fac doar la evenimente importante. În viața de zi cu zi, femeile sunt limitate la două sau trei coafuri simple. Cu toate acestea, nunta - este un eveniment în care unul vrea să arate perfect.Să ne uităm la această hârtie pachete care fac nunta. Dacă aveți de gând să dea preferință fasciculul, în articol, veți vedea ce sunt, cum să le facă le și chiar cum să se pregătească parul pentru un astfel de eveniment important!

beam coafura Nunta

Grinzi la moda

Fasciculul a devenit deja un clasic și va fi întotdeauna relevante. La fiecare săptămână, în mod necesar de moda pot îndeplini aceste sau alte variante ale acestei coafuri simple. A se vedea pentru tine.

Carmen Marc Valvo și Dolce # 038; gabbana

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

Mary Katrantou

beam coafura Nunta

Marc Jacobs

beam coafura Nunta

Nunta, la urma urmei, nu cel mai bun loc pentru experimentare moda, asa ca da preferință la o formă mai simplă și naturală a fasciculului. Desigur, aceasta poate fi atât netede și mai lipsit de griji la discretie. Deosebit de bun sunt o grămadă de frumoase accesorii pentru a completa. Dar mai multe despre asta mai târziu.

Faceti o grămadă de tine sau de încredere în profesioniști?

O opțiune mai bună ar fi profesioniști, se credea anterior peste coafura dorită în detaliu. Dar nu este nimic în neregulă cu faptul că, pentru a face propriile lor. Principalul lucru - este stoc timp și răbdare, și practică în crearea de avans fascicul.

Multe femei nu doresc să se acorde în principal în mâinile profesioniștilor: chiar dacă se economisește timp (deși nu întotdeauna), ci în a face el însuși o coafura frumos pentru nunta are propriul farmec. În plus, hair styling va fi pentru tine un proces plăcut și relaxant, care într-un astfel de eveniment responsabil și important este o necesitate.

Termeni și rochii fascicul de cuplare

Nu uita că totul în calea ta să fie în armonie: nimic nu ar trebui să distragă atenția de la persoana. Totul, de la pantofi și terminând cu coafura ar trebui să sublinieze frumusețea, nu ascunde.

Există reguli simple pentru combinarea cu fascicul de forme și materiale de rochie, acestea sunt după cum urmează.

 • Dacă rochia deschide din spate, atunci cea mai buna alegere ar fi un fascicul de mare. Silueta ta este foarte grațios și elegant, iar imaginea - completă.
 • Va fi avantajos să se uite, în cazul în care se găsesc unele elemente de rochie si coafura. Acestea pot fi pietre, dantelă sau pene.
 • Pentru a obține un aspect mai bine, ține cont de faptul că este mai mare dimensiunea de rochie, cu atât mai mult trebuie să acorde o atenție la volumul fasciculului. Dacă dimensiunea rochie este mic, puteți face fără prea mult volum.
 • Strict tăiat rochie și țesături strălucitoare sunt cele mai bune pentru a completa un fascicul de simplu și netedă. În cazul în care rochie tăiat neobișnuită sau are o mulțime de bijuterii, cel mai bine este de a face o coafura pentru a se potrivi cu rochia: sofisticat și elegant.
 • Cu accesoriile face opusul: rochii simple, va fi decor foarte util și pentru rochie sofisticata este mai bine pentru a face un minim de bijuterii si accesorii.
 • Din nou, fusta voluminos, coafura voluminoasa ar trebui să fie. În caz contrar, capul se va uita mic în comparație cu rochia.

Tipuri de grinzi de nunta

La nunta femeilor arată imaginația și arată unicitatea lor în toate lucrurile, si coafuri nu fac excepție. Prin urmare, o gamă largă de variante grinzi. Și acest lucru este fără a lua în considerare toate tipurile de accesorii de par! Și totuși, aici vor fi prezentate principalele tipuri.

faza lungaAceasta coafura este bun pentru parul mediu si lung. Fasciculul este vizibilă chiar și în partea din față, și nu numai din lateral și din spate, care pentru mulți va fi cel mai mare avantaj. Mulți sunt mândri de părul lor. Și când, în cazul în care nu la nunta, pentru a arăta frumusețea ei?

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

adesea folosit o guma speciala pentru a crea un fascicul de înaltă sau medie. Acesta este prezentat în fotografia de mai jos. Există un pas comun cu instrucțiuni pas crearea de pachete cu astfel de benzi elastice (acestea sunt numite covrigi sau gogoși)

 1. pieptene bine parul inainte de styling. Peria de vier perilor pentru a ajuta la buna parul si a le face mai moale și mai lin.
 2. Dacă doriți ca parul a fost buna, se aplică pe lungimea părului o ceară puțin sau ulei special.
 3. Asigurați-o coada de cal de mare în orice mod doriți, cravată un fir de păr banda de cauciuc normal.
 4. Apoi a pus pe coada pentru fasciculul de gumă.
 5. răspândit ușor părul pe gingie și apoi pieptene.
 6. Apoi, pornind de la un anumit loc, ascuns părul sub elastic. Mutați într-un cerc până când tot părul în exces nu vor fi ascunse.
 7. securizează părul la baza știfturilor guma sau invizibile pentru putere.
 8. Acum puteți da coafura neglijență ușoară, ușor ei încrețirea și eliberând una sau mai multe fire. Dar acest lucru este opțională!
 9. Presarati lac coafura.

beam coafura Nunta

faza scurtă

Variațiile de un astfel de fascicul este mult mai mult decât un mare! panglica lui complet diferite, creând tot terenul și forme noi, se adaugă la ea bijuterii fine. Fasciculul este creat fie blochează sau folosind un țesut abil sau crearea de bucle și volum. Mănunchiuri de păr în unele Tuck elegant, de jos în sus, creând un val frumos.

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

beam coafura Nunta

Cel mai adesea, lumina de întâlnire pentru a face blochează Astfel coafura arata foarte blând, romantic și rafinat. Dacă totuși doriți să-l fac pe parul drept, uita-te la coafuri grecești si tesut. Daca parul drept pur și simplu legat într-un pachet, coafura este puțin probabil să se uite elegant și elegant.

Pentru a crea o coafura cu o faza scurtă și încuietori, citiți acest ghid pas cu pas:

 1. Pentru a crea bucle, folosiți bigudiuri, călcarea sau curling. Selectați opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.
 2. Cand parul este gata, puteți începe să creați o grindă.
 3. Puteți fie înfășurați părul în jurul rolei, sau să-l de păr. Puteți face, de asemenea, benzile de sus din spate, cravată-le într-o coadă de cal. Apoi, se împarte în două bucăți și firul coada interior. Apoi, din nou, firul banda de cauciuc coada, dar nu până la sfârșitul anului, să rămână o buclă.
 4. Acum, pentru fasciculul ar trebui să fie atașarea treptat toroane, fixarea acestora invizibile și pini.
 5. Continuați până până când sunteți mulțumit cu rezultatul.
 6. Spray fixativ pentru a repara.

Cum să se pregătească rapid părul pentru o celebrare

beam coafura Nunta

Cineva prefera parul facial în salon, iar cineva va aduce îngrijire la domiciliu mai distractiv. În acest caz, ca și în crearea de coafuri, toate amatori. Pe Internet ușor de a găsi masca de casa pentru absolut orice scop, fie că este vorba de hidratare a părului, nutriție sau chiar o clarificare a acestora. retete detaliate nu sunt greu să te găsească. Următoarele vor fi prezentate cele mai populare măști și componentele lor.

Cele mai populare astfel de măști:

 • Împotriva căderii părului. Ele sunt adesea folosite băuturi alcoolice, cum ar fi rom, vodca si coniac, suc de ceapa, toate tipurile de produse cosmetice și uleiuri esențiale, gălbenuș de ou, miere de albine. De obicei o astfel de mască este aplicată pentru o oră.
 • Pentru păr ascultător. Aceste măști sunt utilizate pe scară largă de ulei, otet, cidru de mere sau vin, și ouă. Parul este lasat masca la o oră până la două ore.
 • Pentru densitatea parului. Produse lactate, miere și drojdie de bere - care este cele mai populare componente ale unor astfel de măști. Este de dorit să dețină compoziția pe cap timp de aproximativ o oră și se spală cu oțet de cidru.
 • Pentru păr de restaurare. Excelent dovedit ulei de măsline, brusture și semințe de in. Adăugat la ulei de portocale sau suc de lămâie, gălbenușul de ou. Mai bine să lase masca timp de o oră.
 • Pentru a hidrata parul. Ulei, aloe vera, lactate epurat - toate acestea contribuie la hidratarea. Încercați și adăugați uleiuri esențiale, cum ar fi brad sau ylang-ylang: acestea sunt, de asemenea, face perfect cu sarcina. Masca poate deține o jumătate de oră.

După ce a fost aplicată masca, este important să se pună pe capul unui pachet sau capac și apoi un alt să-și încheie un prosop. După expirarea timpului, trebuie să vă spălați părul cu șampon regulat și aplicați balsam de păr.

Poate că o mare selecție de coafura nunta cu un fascicul de doar te confunda. Dacă este așa, atunci aruncați imparțial acele coafuri pe care le în cele (cum ar fi rochie), sau din alte motive, nu sunt adecvate. Și apoi - l asculta. Când vezi stilul de păr dorit, îl va simți! În acest scop, sunt perfecte pentru fotografii. Aveti nevoie de unele care provoca răspuns intern.

Răsfățați parul cu ajutorul celor mai bune măști de origine, prezentate in articol. Bucurați-vă și acest eveniment minunat în viața ta!