Bill - formă liberă și un eșantion de 2018-2019

Printre documentele care servesc ca dovadă a unui acord preliminar cu privire la achiziționarea de bunuri sau servicii care primesc există o factură. Acesta nu este inclus în lista documentelor contabile primare și pot fi realizate într-o formă liberă.Cu toate acestea, există o serie de condiții care trebuie să respecte facturare. Ceea ce este acum afla.

În partea de jos a paginii sunt plasate butoane, făcând clic pe care vizitatorul poate descarca formularul de pe factură, precum și o probă de umplere a acestui document.

Ce date ar trebui să conțină un proiect de lege

Caracteristici ale documentului de aplicare

Un fel de avantaj competitiv este utilizarea de antet, folosind logo-ul organizației și sloganul, culorile corporative și alte simboluri.

Dar nici un element de decor nu va ajuta în cazul în care contul este umplut cu analfabet. Adică, nu îndeplinește cele mai importante cerințe pentru oferta: aceasta nu reflectă întreaga listă de mărfuri, mărfurile sunt ele însele nume incomplete, nu există semnături ale persoanelor autorizate și alte detalii importante ale celor de mai sus.Facturarea este o confirmare oficială a faptului de vânzare. Pe baza ei furnizorul să țină evidența circulației mărfurilor în stoc și pentru client servește ca bază pentru plata bunurilor comandate.

Uneori, un document este descărcat în prealabil, astfel încât oferi clientului o șansă de a evalua gama de bunuri și servicii, costul lor. Având cantarite toate argumentele, clientul face o plată în avans.

Alternativ, se emite un proiect de lege la momentul expedierii, precum și alte documente justificative: TORG-12 scrisori de trăsură. T-1 scrisorile de trăsură și alte date necesare în legătură cu specificul mărfurilor. În acest caz, plata se face după cumpărare.

În unele cazuri, chiar și un proiect de lege nu este făcută, nu este încă document obligatoriu. Se poate înlocui factura, contract, un alt document, care este prevăzută în acest caz, prin acordul părților.

Descărcați formularul și o factură de probă