bratara Pandora cu propriile sale mâini

Decorațiunile originale au fost întotdeauna la modă. Orice femeie stie ca valori mobiliare poate fi nu numai bijuterii scumpe. De multe ori bijuterii nu este făcută din materiale prețioase, să se angajeze punctele de vedere ale altora. Punctul culminant al acestor ornamente este că acestea sunt unice. Creatorii de brățări Pandora înțeles în mod clar tendința spre unicitate, oferind femeilor posibilitatea de a crea propriile lor bijuterii.bratara Pandora cu propriile sale mâini

Brățară Pandora este un mic lanț, câlți sau piele de substrat pe care sunt montate diverse mărgele de suspensie, semne ale zodiacului. Aceste brățări au câștigat rapid popularitate, devenind un accesoriu indispensabil pentru fashionistas din întreaga lume. brățări de cost destul de mare, din moment ce elementele sunt realizate din metale prețioase și încrustată cu pietre prețioase și semiprețioase. Dar dacă doriți să poarte o astfel de brățară, o poti face singur.

Ce va lua pentru a face o brățară Pandora mâini proprii:

Pentru a crea o frumoasă brățară Pandora trebuie mai întâi bază. Acesta poate fi un lanț metalic sau o curea din piele subțire. Adecvat ca cauciucul sau materialul de bază. Pentru fixarea brățara va avea nevoie de o agrafă puternică, corespunzătoare bazei (acest lucru poate fi ca o cataramă de metal și un mic șirag de mărgele frumos). Pentru a decora elementele de bază necesare pandantive si margele. Magazine Meșteșug oferă o gamă largă de pandantive făcute de argint sau alamă, sunt colorate suspensie, dar acestea sunt rare și nu arată întotdeauna frumos în combinație cu margele.

Sami margele, desigur, puteți cumpăra, de asemenea, în magazine pentru gherghef, sau chiar prin intermediul internetului. Dar mult mai distractiv de a face propriile mărgele. Acest proces nu ia mult timp, iar rezultatul te va uimi.

Pentru a crea margele avem nevoie de polimer argilă în culori diferite, zubochkistki, capse, un cuțit ascuțit, un card de plastic și un foarte lucios polimer lac argilă.

Cum sa faci o fundație

Pentru a începe, aveți nevoie pentru a găsi circumferința încheietura mâinii sale. Pentru a obține o cifră vom adăuga șase centimetri (brățara frumos situat pe de o parte sau ciupesc ei). Aceasta este lungimea și trebuie să fie temelia. La capetele elementele de bază trebuie să atașați o incuietoare. Dacă doriți să cataramă șirag de mărgele a fost apoi fixați la un capăt și al doilea capăt al tijei fixeze inelul mic, astfel încât bordura este trecut prin ea cu dificultate. Apoi incuietoare nu se poate desprinde accidental, iar brățara nu va zbura în jos, cu mâinile ei. În cazul în care fundația acționează ca un lanț de metal, atunci puteți fixa catarama pe penultima bucla, iar ultima să stea suspensia originală.Cum sa faci un margele Pandora cu mâinile

Acest exemplu simplu va explica elementele de bază de a crea margele. Apoi, va fi capabil de a combina diferite culori si moduri de a lucra cu lut după cum doriți.

Implementăm un strat subțire de lut (cel mai ușor de a utiliza un flacon de sticlă). Formează un ciclu 4 fâșii de dimensiuni egale: 2 alb și 2 colorate. a pus cu grijă benzi pe fiecare alte culori, alternante. Banda rezultată din mai multe straturi este răsucit într-o rola strans.

bratara Pandora cu propriile sale mâini

Roll-rola de câteva ori pe o suprafață plană, încercând să-i dea o formă rotundă. Apoi, rola împinge un card de plastic la mijloc și frumos laminare, dându-i înapoi în formă. Aceste acțiuni ajută la amestecarea culorilor și să facă viitorul tău un model unic șirag de mărgele. Repetați pașii cu cartela de câteva ori, de fiecare dată când se întorc se rostogolește formă rotundă.

bratara Pandora cu propriile sale mâini

Cu un cuțit ascuțit tăiat în rola în felii subțiri. Din material plastic preforme de luare de orice culoare, dimensiune ușor mai mică decât mărgelele anticipate. Întreaga suprafață a piesei de prelucrat este lipit deasupra cercurilor, astfel încât fundațiile nu au putut fi văzute. Se pare accidentat mingii. Pentru a netezi toate marginile aspre și stratificarea, rola mingea în mâinile sale atâta timp cât el nu dobândește o forma buna.

bratara Pandora cu propriile sale mâini

Ia Pierce minge cu o scobitoare, pe ambele părți ale mingea am pus pe ochiurile (partea îngustă la minge), în același timp, și să le știrbească într-o minge. Îndepărtați resturile de plastic din interiorul granulelor. Este timpul pentru a coace perlelor preparate. Timpul de coacere si temperatura sunt diferite în diferite companii, deci verificați instrucțiunile scrise pe ambalaj.

După granulele zapekutsya, le-a pus în apă rece cu gheață. Nu-ți face griji, argila polimer rezista la această diferență de temperatură, și veți obține efectul de transparență. După ce toate procedurile pot deschide doar perlele cu un lac special.

bratara Pandora cu propriile sale mâini

bratara Pandora cu propriile sale mâini

Cum de a asambla o brățară Pandora cu propriile sale mâini

bratara Pandora cu propriile sale mâini