Bratara Shambala cu propriile lor mâini - o clasă de master pentru începători cu fotografii și video

Pentru toți cei cărora le place să stea afară din mulțime va fi cu siguranță interesant de știut cum să țese bratari Shamballa. Într-adevăr, în ultimii ani, acestea elegant și în același timp ornamente interesante, amulete au devenit destul de popular, și de multe ori puteți găsi brățări exact la fel înnodate.Dar pentru a Shamballa brățară nu a fost doar un decor, dar a fost, de asemenea, talisman pentru proprietarul său, cea mai bună opțiune - să-l facă cu propriile lor mâini, folosind materiale care sunt potrivite pentru o anumită persoană, sau să-l numim emotsii.- pozitiv

De ce am nevoie pentru a crea o brățară

brățară nodular Shamballa - o combinatie de margele decorative și macrame, astfel încât nici un cablu de alimentare nu poate face pentru tesut. La selectarea nevoie de cablu să acorde o atenție la puterea sa, să nu se teamă de a pierde produsul. Cablul trebuie să fie țesute, și de preferință cerat. Materialele adecvate, cum ar fi nailon, nailon, bumbac sau alte materiale artificiale, cum ar fi imitație de piele. Diametrom- din cordonul ombilical trebuie să fie între un an și jumătate până la doi milimetri - acest lucru se va înșirare ușor margele pe ea. Cablu de culoare, de obicei, selectate pe baza granulelor de culoare pentru a prezenta armonie, sau, dimpotrivă, contrastul. De asemenea, culoarea materialului de bază se poate ridica -sa în funcție de semnul său: oamenii din elementul foc se va apropia de roșu, de culoare portocalie, cei care fac parte din elementul de apă - o tentă albăstruie, etc ...

-

Bratara Shambala cu propriile lor mâini - o clasă de master pentru începători cu fotografii și video

Al doilea element este brățara obligatorie - margele. Ele pot fi foarte diferite - lemn, sticlă, plastic și așa mai departe, dar prioritatea este materialul - este o piatră. Acesta este selectat în cazul în cazul în care doresc să servească brățara nu este doar un ornament, dar, de asemenea, un talisman. Piatra poate fi selectată în funcție de semnul zodiacal (informația despre ce piatra este potrivit pentru fiecare dintre semnele pot fi ușor de găsit pe internet), atunci brățara va afecta în mod pozitiv sănătatea și va servi ca un talisman pentru proprietar. Forma de margele poate fi absolut oricine, un foarte impresionant brățări privesc cu margele lustruite patrate sau rotunde care reflectă razele sveta.- Cum de a țese Baubles de fire sau din cordonul ombilical si margele?
-

Desigur, pentru țesut brățară neobhodimy- și instrumente:

 • împletitura bord (este ușor de fabricat dintr-un tocător de lemn, de conducere a unui cui în ea două la o distanță de 25 cm unul de altul, capetele cablului va fi fixat pe ele);
 • lipici sau lac de unghii incolor pentru a fixa noduri;
 • sfaturi mai ușoare din cordonul ombilical cauterizare;
 • foarfece.

Bratara Shambala cu propriile lor mâini - o clasă de master pentru începători cu fotografii și video


Ghid de țesut brățară clasic Shambala

Pentru a crea o versiune clasica a bratara Shambala, aveți nevoie pentru a lua un șir de 40 cm în lungime, iar al doilea - nu mai puțin de 120 cm (poate fi mai mult, prea mult este întotdeauna ușor de tăiat). Salbă de dorit să fie un număr impar, de asemenea, posibil să se utilizeze piese suplimentare (inserturi, lanțuri și altele asemenea. D.). Mai departe.

 1. Am pus toate perlele la o secvență de pre-proiectate pentru a firului (40 cm) și fixați-l prin legarea capete la cuie pe o placă de țesut. Vârfurile firului poate fi un pic oplavit că aceasta nu se dizolvă și să fie ușor de ținut în perle.
 2. Ia un cablu lung de țesut (120 cm) și cravată-l la un șir cu margele la baza unui nod simplu. Astfel, este necesar să se asigure că ambele părți au aceeași lungime șir.
 3. Vom începe procesul de țesere. Este nevoie de un singur nod simplu macrame - plat. El a efectuat după cum urmează: mai întâi capătul cablului înnodate, care se află pe stânga, aveți nevoie pentru a efectua sub firul principal și a pus pe partea de sus a coloanei din dreapta, dar nu strângeți. Apoi, vdet capătul din dreapta în bucla formată de cablul stâng, ținându-l în acest moment al firului. Rezultatul a fost un fel de covrig. Acesta trebuie să fie strânse cu atenție. Următorul nod se face pe același principiu, numai de data aceasta de la dreapta la stânga, și așa mai departe (tehnica de impletire macrame nod este prezentat în diagrama). Nodulii pot fi făcute 6-20 - depinde de ideile și dimensiunea zapyastya.-
  Bratara Shambala cu propriile lor mâini - o clasă de master pentru începători cu fotografii și video
 • Push up șirag de mărgele, panglica fasciculele cele două laturi, și de a face din nou 3-6 noduri. În continuare șirag de mărgele, și apoi din nou câteva noduri și așa mai departe până la sfârșitul anului. După ultima bordura face același număr de noduri, ca la început, ancorarea unui nod dublu.
 • Eliminați șirul de bord cuier pentru țesut, aliniați brățara, asigurându-se că fundația a fost în mijloc. Se măsoară de la capetele macrame 4 cm pe firul și cravată principalele noduri (puteți adăuga un șirag de mărgele mici), fixați-le cu lipici. Bratara este aproape terminat.
 • Ceea ce rămâne este catarama, care permite ajustarea dimensiunii brățară pentru a face mai ușor pentru a elimina. Pentru a face acest lucru, să ia capetele firului pe care a fost necesar pentru a lega noduri, pentru a le impune reciproc, dand forma produsului de brățară, și zona formată între cele două noduri, șnururi, care au fost țesute macrame, creând din nou un apartament de 5-6 noduri. Funii legându dublu nod obișnuit pe interior, unsoare cu clei, taie capetele. Încheietoarea este gata! Acum, se întinde banda în direcții diferite, vom ajusta dimensiunea sa, și așa că sa așezat strâns, trageți capetele cu noduri.
 • brățări duble și triple Shambala

  Foarte impresionant pe brațul lui arată dublu brățară Shambala. Principiul produselor care creează este același: în primul rând face unele noduri macrame în jurul a două fire înșirate cu aceste elemente decorative, atunci cablurile sunt într-o spirală între mărgele, înfășurare în acest fel, fiecare dintre ele. tehnica de tesut este foarte simplu și nu va dura prea mult timp.

  Bratara Shambala cu propriile lor mâini - o clasă de master pentru începători cu fotografii și video

  Shamballa brățară trei rânduri va arata doar superb. Avantajele unui astfel de legătură complex, care poate arăta mai multă imaginație în crearea de modele. De exemplu, a pus flori margele original sau un ornament misterios. O astfel de decor este sigur de a atrage atenția și poate cauza un interes autentic, ca un lucru exceptional este vizibil de departe.


  Bratara Shambala cu propriile lor mâini - o clasă de master pentru începători cu fotografii și video

  Există mai multe clase de master cu pas detaliate cu pas instructiunile pentru producerea de opțiuni neobișnuite pentru duble și triple Shambala. Dar cel mai interesant - este, desigur, procesul de creație și manifestare a imaginației sale de a crea ornamente și amulete minunate și unice.