Bunurile mobile și imobile ca un obiect al drepturilor civile, statutul său juridic - studopediya

Clasificarea lucruri ca obiecte de drepturi civile.

Bunuri mobile sunt toate lucrurile care nu sunt legate de dreptul imobiliar. Ca bunuri mobile regulă generală nu mint înregistrarea de stat. Legea dar poate fi setat de înregistrare obligatorie a tranzacțiilor cu anumite tipuri de bunuri mobile, de exemplu, cu circulație limitată. În acest caz, are o importanță pravoporozhdayuschee și influența asupra evenimentului, modificarea sau încetarea drepturilor de proprietate respective.GKRumyniyak proprietate includ în primul rând teren, subsol, și toate lucrurile, este ferm conectat cu pământul, adică, despărțită de ea, fără daune disproporționate scopului lor economic. Această așa-numita „Proprietatea naturii.“ Alocarea bazată pe care a pus criteriul real - conexiunea la pământ. Lista de astfel de proprietăți în aer liber, în acest sens, este posibilă atribuirea unor astfel de lucruri „de construcție în curs de desfășurare“, ceea ce este important, în practică, în caz de suspendare sau de construcție temporară. Pentru astfel de obiecte, SE prevede înregistrarea de stat a drepturilor la imobiliare.În plus, există o „proprietate în condițiile legii.“ navele aeriene și maritime, nave interioare, obiecte spațiale. înregistrarea de stat este, de asemenea, necesară, dar în conformitate cu normele speciale.

Alte proprietăți. legislația referitoare la locuințe, care se referă la apartamentele imobiliare, infrastructură, și anume lucruri care sunt, de fapt, o parte a naturii imobile a proprietății.

Înregistrarea de stat sub rezerva drepturilor reale, precum și dreptul de a închiria și de gestionare a activelor, precum și tranzacții imobiliare. Informațiile relevante cuprinse în Registrul de stat unificat de drepturi asupra bunurilor imobile și tranzacțiile cu acestea, ceea ce conduce Serviciul federal de înregistrare de stat, Cadastru si Cartografie.