Ca sprâncene tatuaj deducem la domiciliu, dacă laserul poate elimina

Ca sprâncene tatuaj deducem la domiciliu, dacă laserul poate elimina

In ultimul timp, procedura deosebit de populare în spranceana tatuajele cosmetice a devenit. Principiul acțiunii sale este destul de simplu: în zona sprâncenelor sub pigment de colorare a pielii este injectat.Această măsură face posibilă pentru a schimba vizual forma arcului sprâncenelor. Este procedura destul de util, ceea ce elimină colorarea părului peste ochi timp de până la câțiva ani.

Dar, uneori, se întâmplă ca o femeie pentru orice motiv doriți să eliminați sprâncene cu laser tatuaj. Acest lucru se poate face într-o instituție sau la domiciliu.

Pentru a înțelege cum și ce să eliminați sprancene permanente machiaj la domiciliu, este necesar să se studieze tehnologia creației sale. Acest lucru va ajuta să înțelegeți ce metode pot aduce rezultate reale, și care pur și simplu să mănânce timp.

permanentă tehnologie make-up

Dacă nu sunteți mulțumit cu forma și culoarea sprancenelor, este destul de logic să încerce să schimbe situația. Cel mai simplu mod - este jumulire si vopsire, dar este diferit de durabilitate.

Pentru a obține rezultatul dorit și păstrați-l pentru o lungă perioadă de timp va ajuta la sprâncene tatuajului. Dar nu ar strica să știe dacă este posibil să se deducă din sprâncene tatuaj.

Alegeți cu atenție un specialist!

A nu se confunda cu tatuajul tatuaj de obicei pe corp. Acestea diferă una de alta introducere profundă a pigmentului. În cazul machiaj permanent este foarte mic, vă permite să dispară în cele din urmă sprancene pictate.

Procedura de aplicare machiaj permanent are loc în mai multe etape:

 1. Desen o schiță creion.
 2. Aplicarea unui medicament anestezic. crema de obicei folosite pentru aplicații externe.
 3. Eliminarea unei compoziții analgezice.
 4. Desen spranceana machiaj.
 5. Utilizarea de anestezice mai puternice.
 6. Introducere generală de pigment.
 7. Sprânceană Procesarea deteriorate crema hidratanta, de exemplu vaselina.

Alegeți cu atenție procedura de executiv ca expertul inadaptat nu poate face efectul extern, pe care ai sperat.

Dacă nu puteți evita greșelile, ar trebui să vă familiarizați cu modalitățile de bază cum se obține machiaj permanent sprancene mai repede. Trebuie remarcat faptul că esența tuturor metodelor este redus la distrugerea de pigment.

Toate tatuaj permanent sprancene păr de aici. Metoda tatuaj atunci când un aspect natural.

tatuaj Sprânceană clinica de eliminare

Ca sprâncene tatuaj deducem la domiciliu, dacă laserul poate elimina
De obicei, îndepărtarea permanentă machiaj din dorința de a schimba culoarea de pigment sau spranceana forma.

Astfel de situații pot apărea în cazul în care comandantul, care a realizat procedura nu are suficientă experiență sau nu au fost exprimate dorințele clientului.

Oricum, cum să eliminați tatuaj nedorite acolo. Printre acestea se numără câteva dintre cele mai populare metode:

Pentru a da preferință la oricare dintre aceste metode ar trebui să înțeleagă principiul acțiunii lor.

Îndepărtarea cu laser machiaj permanent

Procedura de sprâncene îndepărtarea tatuajelor cu un laser eficient, dar destul de scump.

 • minim de contraindicații;
 • absența durerii;
 • eficiență ridicată;
 • nici o posibilitate de apariția încălcărilor de integritate a pielii.

Esența procedurii este de a încălzi pigment fascicul laser, prin care acesta este distrus și este parțial vaporizat. Expunerea are loc în straturile superioare ale pielii, la o adâncime de cinci milimetri.

Singurul dezavantaj al acestei metode includ sesiuni nevoie de repetiție: pentru îndepărtarea completă a machiaj permanent este necesar de la trei până la șase tratamente. În acest caz, recuperarea pielii după procedura durează până la o săptămână.Sfat!
Firele de păr sub influența laserului se poate decolora. Acest lucru este destul de o reacție adecvată, în curând totul va fi reluat.
În această perioadă, puteți utiliza pur și simplu vopsea pentru sprancene.

Îndepărtarea tatuajelor sprancene soluție chimice

Pigment distruse folosind acizi speciale. În această substanță chimică este aplicată direct straturilor pielii, în cazul în care este localizată. Ai încredere în această procedură este cel mai bine cu experiență.

Costul unei singure sesiuni ajunge la 1200 de ruble. Pentru rezultate optime, aceste proceduri dura între trei și cinci.

Această metodă de îndepărtare a machiaj permanent este plină cu unele pericole - în cazul în care calificarea profesională nu îndeplinește cerințele, există o posibilitate de cicatrizare.

indepartarea chirurgicala

Ca sprâncene tatuaj deducem la domiciliu, dacă laserul poate elimina
Din numele metodei este clar că este vorba despre o intervenție chirurgicală.

Eliminarea pigmentului are loc cu un bisturiu sub anestezie locală.

Este deosebit de importante calificări.

Utilizați această metodă nu este de dorit, deoarece aceasta poate duce la cicatrici. În timpul utilizării unei astfel de metode îndepărtarea machiaj permanent are loc într-o singură procedură.

Îndepărtarea de curentul electric

Când sprâncenele de ștergere tatuaj folosind efectul curentului electric asupra pigmentului este produs prin descărcări electrice. Această tehnică are mai multe avantaje:

 • Pigment eșec are loc într-o singură sesiune;
 • Costul serviciului este scăzut în comparație cu restul;
 • viteza procedurii este mare.

Rezultatul scoate electrice tatuaj depășește toate așteptările. Dar, în ciuda tuturor aspectelor pozitive ale acestei tehnici, este necesar să nu uităm că se termină aproape întotdeauna cu arsuri ale pielii. Restaurarea nevoii lor de cel puțin o lună.

Contra metoda de acasă.

 • nu este suficient de eficient - este imposibil de a scăpa de calitatea vopselei, în calitate de experți;
 • culoare tatuaj poate fi schimbat, și nu în bine;
 • puteți obține cicatrici și arsuri.

Cum de a face sprancene permanente machiaj la domiciliu

Imprimați permanent make-up poate fi acasă, dar acest lucru este destul de o asociație riscantă. Metode pentru a elimina sprancene tatuaj acasă destul de mult:

 1. cojile adânci. În saloane de frumusete pot cumpăra un instrument special pentru cojire constituenților chimici.
  Reducerea tatuaj astfel încât pur și simplu nu va funcționa, va trebui să-și petreacă o perioadă destul de lungă de timp. iritarea pielii ca urmare a procedurii.
 2. Albirea. Saloane de înfrumusețare vinde medicamente pentru a ușura tatuaje, ele pot, de asemenea, vin și pentru a elimina tatuaj.
  Dar garantează că va reduce imaginea complet, nr. Puteți primi sprâncenele forme neclare.
 3. peroxid de hidrogen și lapte. În acest caz, funcționează un principiu bine-cunoscut - „ca cure place.“
  De sus pigment colorant menționat fluid peroxid înfunda, dar introducerea de substanțe străine în piele pot provoca inflamații. În plus, umelitsy internă folosind această metodă poate provoca daune grave asupra sănătății.
 4. Iod. O soluție de cinci la suta de iod care urmează să fie unse de trei ori pe zi zona de pigment pictat.
  Această metodă de îndepărtare a machiaj permanent, deși mult timp, dar cel mai sigur.
 5. Sulf. Casa de ștergere spranceana tatuat noutate este utilizarea sulfului din potrivirile.
  Este necesar să se înmoaie în apă caldă timp de o jumătate de oră, apoi frecati substanța într-o zonă umbrită de pigment. Ca parte a sulfului nu ar trebui să fie un colorant.

Cea mai sigura optiune de informații machiaj permanent este timpul. De obicei, tatuaj durează de la șase la douăsprezece luni.

Folosind metodele de mai sus de origine poate conduce la un rezultat pozitiv, dar este necesar să nu uităm că acestea sunt prost înțelese și sunt un risc destul de semnificativ.

erorile frecvente

Ca sprâncene tatuaj deducem la domiciliu, dacă laserul poate elimina
Cea mai mare greșeală în reproducția machiaj permanent încearcă să-l facă acasă.

Face - acest lucru nu este un laborator pentru experimente.

Experiența Bad poate ruina aspectul tau pentru totdeauna.

Dacă decideți să se aplice master, citiți cu atenție comentarii cu privire la aceasta. În cazul în care expertul oferă să înscrie vopsea de pigment de culoare, nu ar trebui să ai încredere în el eliminarea machiaj permanent pe fața lui.

Iod - cel mai sigur mod de a informații la domiciliu.

Această metodă, deși rapid, dar nu sunt fiabile: primi ca urmare a unor astfel de manipulări de culoare pot plonja într-o stare de șoc, chiar fashionistele cele mai îndrăznețe.

Înainte de a alege o metodă de informații tatuaj ar trebui sa se consulte cu un dermatolog si cosmetolog. Acestea vor ajuta la găsirea celui mai bun mod de a elimina machiaj permanent, care este potrivit pentru tine.

În concluzie, ar trebui să se concentreze din nou atenția asupra faptului că reducerea sprâncenelor tatuajele la domiciliu - este foarte riscant. Cel mai sigur mod este de a utiliza iod. Restul metodelor este mai bine să nu utilizeze.

Chiar dacă vederea aveți un exemplu printre prieteni, care a putut să se ocupe cu succes cu problema la domiciliu, aceasta nu este o garanție că veți obține la fel. Mult depinde de tipul de piele si o tendinta de a alergii la diferite substanțe.