Cage pentru chinchilla cu mâinile sale ghid pas cu pas

Acasă / Construcții / Cage pentru chinchilla cu mâinile sale: ghid pas cu pas

Cage pentru chinchilla cu mâinile sale ghid pas cu pas
În timpul nostru, este considerat a fi foarte la modă și de prestigiu, animale de companie conțin neobișnuite. Vrei să te plac, pentru a surprinde invitatii? Apoi, cumpara un chinchilla frumos. Prețurile pentru aceste animale minunate vor începe de la 1000 de ruble.Chinchilla - combinație interesantă și amuzantă de proteine ​​și de iepure. Acest animal este foarte interesant, blajin, are o dispoziție veselă, care, la rândul său, va încasa proprietarul său o doză pozitivă. Ținând în mâinile unei chinchilla, vreau să stroking la nesfârșit și mângâind blana ei moale si chic, nu poți fi frică să fie mușcat de ea. Animal de contact, astfel încât ceasul poate sta pe mâini sau pe umărul stăpânului său lor.

La domiciliu, cutie gri supraviețuiește bine, dar un proprietar iubitor dorește să creeze condițiile ideale pentru păstrarea animalelor mici. Pentru a ajuta pe cineva care a început deja sau este pe cale de a dobândi un animal, o clasă de master intitulat „Cage pentru chinchilla cu mâinile lui:. Instrucțiuni pas cu pas“

Ce este, o cușcă pentru o chinchilla?

Cage pentru chinchilla cu mâinile sale ghid pas cu pas

Avantajul unei case pentru animalele de companie, a făcut cu propriile mâini, este că vei fi capabil de a crea doar căldura și confortul pentru un sejur în special pentru animale. proprietarul atentă va crea cele mai favorabile condiții în care chinchilla poate trăi până la 20 de ani și de ședere în stare bună de sănătate, să fie distractiv și jucăuș. Notă materiale naturale de înaltă calitate, pentru că chinchila încercați neapărat ceva „cu inima.“  • Pasul 1. O multime de cameră. Există unele nuanțe, pentru că animalul chinchilla este foarte activ, acesta nu poate fi blocat în spațiu prea limitat. Acest animal de companie nu va fi pe deplin dezvoltate, în cazul în care există o lipsă de spațiu personal. Chinchilla are nevoie de un partener de multe ori, pentru că este o clasă de familie de animale, deci, dacă aveți planuri pentru a începe un cuplu de animale de companie, cușcă odată ce este necesar pentru a face acest calcul.
  • Etapa 2. Frame. Pentru a reduce costurile și de a simplifica cât mai mult posibil producerea, în celulele de cadru folosind un dulap vechi sau un dulap spațios. Dimensiunea aproximativă în două persoane: 100 cm x 70 cm, adâncimea de 30-40 cm, acest spațiu suficient pentru animalul activ.
  • Etapa 3. ușa celulei. Ușile au țagle noastre sub cușcă Master de plasă de oțel cu plasă fină. În cazul în care cabinetul folosit pentru a fi o ușă cu inserții din sticlă sau oglindă, a ochiurilor de plasă tăiate la aceste dimensiuni. Afară, este necesar să se atașeze dispozitivul de blocare a animalelor nu a putut părăsi propria lor posesie.
  • Pasul 4. Forța de aderență. Să-l Ward interne, dar este o rozătoare. Este demn de a face cușcă mai durabile și de încredere.
  • Etapa 5. Casa. Chinchilla este vitală pentru o casă mică confortabilă în celula în sine, ar fi nurca ei. Aici, favorit acasă este să se relaxeze și să se ascundă de ochii indiscreti.
  • Pasul 6. articole de uz casnic. Se obține un chinchilla un jgheab confortabil, tri-dimensională și, desigur, alimentatorul de păsări. Aceste elemente sunt plasate astfel încât gazdă a avut acces facil la acestea.
  • Etapa 7. Simulatoare. După cum sa menționat mai sus, chinchilla nevoie pentru a muta o mulțime și de tren. Se pun într-o cușcă labirinturi diferite de joc și tuneluri, diapozitive, roți, în care acestea sunt rulate, raftul pe care animalele ca să sară, să facă o leagăn, trage „corzi“. Toate atributele interne ale celulei trebuie să fie fixate bine. In partea de jos a celulei răspândirea de fân.

Algoritmul de proiectare spațiu de locuit confortabil pentru chinchilla este foarte simplu, dar este necesar să se respecte toate punctele de la animalul să se simtă confort. Nu uita pentru a pune într-o cușcă cu un bol de nisip, se va rostogoli pe animale, tot ce se poate popula chiriașilor.

Vă mulțumim pentru repost, prietenii mei: