câine miniatură rase foto cu nume

Cîini permite omului să aibă nici un caine de lucru, un prieten cu patru picioare, cum se spune, „pentru suflet.“ Cel mai adesea, reprezentanții acestor rase au dimensiuni compacte și de mare pentru întreținerea camerei. Dar merită să ne amintim că mulți dintre ei au primit statutul de roci ornamentale nu este imediat în venele lor sângele strămoșilor lor mai activi. De exemplu, nu fiecare câine mic poate fi un animal de companie ideal pentru un copil să fie blând și liniștit, sau ar fi tremurând, simțind pericolul. Nu toate acomodarea și necesită o atenție și o abordare individuală.Affenpinscher
câine miniatură rase foto cu nume

Acest caine echilibrat, un amestec format din două specii - Pinscher și grifon. Din trecut au primit o distracție, aplatizat cu botul expresii faciale bogate.

Câinele este mic, care nu-l împiedică de a fi rezistent, curajos, apt fizic. Odată ce aceste animale au ajutat fermierii să scape de hoardele de rozătoare mari și nerușinate astăzi sunt animale de companie de familie, amuzant, provocatoare și vesele. În plus, ei nu și-au pierdut capacitatea de muncă, și poate fi mare pentru a prinde șoareci și șobolani în ziua de azi.

Bichon Frise (Spaniel franceză)
câine miniatură rase foto cu nume

Câine, cu un nume elegant, aspectul și caracterul care amintește de un desert delicat și aerisit - bezele. La fel ca majoritatea bolonka are blana buclat, există o singură culoare - alb.

Bichon friză este considerat ideal pentru apartamente, animale de companie de familie, care devine o alta. Strămoșii acestor caini au fost de capturare rozătoare, dar descendenții lor sunt persoane fizice exclusiv decorative. Au nevoie de atenție, nu le place singurătatea, și bucuros să fie cu membrii familiei.

Yorkshire Terrier
câine miniatură rase foto cu nume

caini mici din aceasta rasa au parcurs un drum lung - de la șobolani de vânătoare în minele și grajduri, la salon, frumusețile aristocratice, evenimente sociale stele.

Astăzi, rasa este la vârf de popularitate, și este, într-o oarecare măsură, din cauza modei pentru câini de talie mică și dimensiuni mici York. Dar experții avertizează că un animal de companie mic necesită o îngrijire specială. Terrier ar trebui să primească o mulțime de afecțiune și atenție, iar blana matasoasa lung are nevoie de proceduri regulate.

Dobermann (zwergpinschers)
câine miniatură rase foto cu nume

Un alt animal de companie decorativ, nu fără temperamentul de strămoșii lor, și arată ca un Doberman mai mare. In Pinscher pronunțat calități protectoare miniaturale, el este precaut de străini, are o activitate ridicată și rezistență în comparație cu alți veri ornamentale.

Natura acestor câini consideră că este dificil, animalul de companie este capabil de a utiliza viclean, încăpățânarea și să fie manipulate. Prin urmare, puțin doggie necesită o mână sigură și învățământului obligatoriu. În acest caz, animalul de companie va fi membru vesel al familiei gata să înveselească.

Regele Charles Cavalier
câine miniatură rase foto cu nume

dimensiuni compacte Spaniel, capabile să îndeplinească anumite funcții de vânătoare, moștenit la nivelul de gene de la strămoșii lor. Cu toate acestea, în reproducție rasa a fost urmărit un alt scop - pentru a obține un animal de companie frumos, ascultator si afectuos. Câinele avansat îmblânzit, drăguț și curios.

Cavalerii place să se joace, arată rezultate bune în competiții sportive și prietenos pentru toți membrii familiei. PLANT acest prieten cu patru picioare poate fi oameni care nu au experiență în fapt sobakovodcheskom.

Crested caine chinezesc
câine miniatură rase foto cu nume

Se crede că câinii originale care pot avea părul sau să fie aproape fără ea, sunt de origine africană. Acestea sunt ceva mai mari decât cele mai multe specii ornamentale, dar numai pentru animalele de companie de familie. Ei nu sunt agresivi, curios și foarte loial stăpânului său și toți membrii gospodăriei, nu alege pe cine să iubească mai mult.

Malteză (malteză)
câine miniatură rase foto cu nume

Aceasta este o rasa veche, care, conform studiilor, originea în China antică, și abia apoi a apărut pe Malta. Membrii săi sunt mici câini, amuzant cu blana albă ca zăpada de culoare lung, matasos., Câine afectuos malteză-blajin, care, în caz de pericol, s-au grabit la apărarea stăpânului său. Acest animal de companie nu se va plictisi, și totuși discret - are tonul omului își dă seama că în timp ce el nu a fost configurat pentru a comunica.

câine tur poate începe persoanelor fără experiență în ceea ce privește câine, iar în cazul în care casa au deja animale de companie - malteză capabil să stabilească relații de prietenie cu toți, inclusiv cei cu propria lor natură.

Papillon
câine miniatură rase foto cu nume

Acest caine-fluture cu urechi drepte care seamănă cu aripile de insecte fine, nu lasă pe nimeni indiferent. Rasa a retras reprezentanților săi au fost o incantare pentru ochi, un fel de afecțiune și animale de companie pentru nobili. Desigur, acest lucru a fost reflectat în caracterul lor - Papillon aristocratică, doggie îngrijite diferite maniere bune.

Cainii din aceasta rasa nu au calitățile de lucru necesită o atenție manevrare ușoară din partea proprietarului. Setarea scena pentru acest prieten patruped, persoana devine aproape un copil, vulnerabil și sensibil.

Pekinese
câine miniatură rase foto cu nume

Reprezentantul rasei chineze antice are un aspect original și caracterul narcisist, ceea ce nu este surprinzător dacă știi istoria rasei. Pechinezii sunt flegmatic prin natura lor, nu iubitor de agitația, într-un ritm măsurat de viață sunt respectate.

Aceste animale de companie sunt gelos, capricios și se iubesc. Datorită fețele plate, de multe ori in timpul somnului sforăie puternic. Ce, apoi, în plus față de aspectul, atrage oameni la aceste cățeluși? Pechinez neînfricat, fara pretentii si potrivite pentru proprietarii de câini fără experiență.

Petit Brabançon (Griffon Brabant)
câine miniatură rase foto cu nume

Mișcarea Griffon decorative provine din Belgia, spre deosebire de alte tipuri, are un fir de păr scurt. Odată Petit-Brabant au fost favorit catelusul lorzilor nobile belgiene, și chiar o anumită perioadă de timp a existat o interdicție cu privire la cultivarea lor a oamenilor obișnuiți.

Mai mult decât atât, istoria este plină de o varietate de povestiri, atunci când aceste animale de companie mici de salvare proprietarii lor de rău, astfel încât acestea sunt comparate cu îngerii păzitori. Astăzi rasa este o raritate, care în continuare combustibili interesul fanilor acestor caini extraordinare.

pudel
câine miniatură rase foto cu nume

Mai mulți câini universale de diferite dimensiuni, care pot fi folosite ca un caine de lucru, și să fie companioni minunate. inteligenta lor este echivalentă cu dezvoltarea unui copil de 3 ani, acestea nu se estompeze și nu au un miros specific. Desigur, acest lucru face ca pudelii opțiune atractivă pentru întreținerea camerei.

Cel mai mare dintre ele - caniche-ul regale. capabil să absoarbă orice disciplină, mediu și pitic câinii de multe ori sunt pur și simplu animale de companie.

terier jucărie română
câine miniatură rase foto cu nume

Reprezentanții rocilor decorative sunt rezultatul muncii reproducere a reprezentanților organelor de români. Ei au fost implicați în cultivarea toev exportate din Marea Britanie și, în paralel, pentru a forma o nouă rasă. Existența Terrier românești din lume, a devenit cunoscut numai după ridicarea Cortinei de Fier, precum și reprezentanți ai rasei au fost numeroase și de același tip - acestea sunt recunoscute în mod oficial aproape imediat.

In ciuda dimensiunilor diminutivul, cel românesc este un terrier - el precaut de străini și prezintă calități de protecție. Pentru restul, este blând pentru animale de companie, simpatic care iubește familia lui.

Phalen
câine miniatură rase foto cu nume

Dacă Papillon - un fluture, rudele lor faleny - molii. Acesti caini sunt unul dintre soiurile de spaniel-ul și au primit numele lor, din cauza urechilor cazute. Rasa este destul de vechi, are mai mult de 700 de ani, iar acest lucru este confirmat de mai multe imagini ale acestor câini în frescele timpului.

Proprietarii moderni sunt atrași nu numai drăguț aspectul Phalen, dar caracterul lor de lumină. Le place să comunice, să găsească un numitor comun, atât cu oamenii și cu animalele, sunt discret, nu necesită case cu rază lungă de curat.

chihuahua
câine miniatură rase foto cu nume

Aceasta rasa antica a dezvoltat de la sine, fără intervenție umană. Poate de aceea reprezentanții săi sunt câine echilibrat, curajos mic, cu un psihic stabil. Ei nu tolerează nedreptatea, activitate diferite si stima de sine.

Acest caine destul de sensibil, iar în cazul în care este speriat, va tremura. Chihuahua îi place să se joace cu copii, dar ele pot răni din neatenție un miez de pâine, astfel încât comunicarea nu este recomandat pentru animale de companie cu copiii și ar trebui să-l protejeze de delirul copiilor.

Shih Tzu
câine miniatură rase foto cu nume

Aceste animale frumoase sunt numite trandafiri, „câini ale lui Buddha“ și chiar leii. Shih Tzu au un aspect atractiv, strat de lux, dar nu-i toate calitățile lor pozitive. Acestea sunt caracterizate prin ușurința, poise, temperamentul calm și dăruire.

Dar conținutul sunt amestecate - în ciuda faptului că acești câini nu necesită o mulțime de spațiu, sunt modest în alimente și au o stare bună de sănătate, blana lor are nevoie de întreținere regulată, costisitoare.

bărbie japoneză
câine miniatură rase foto cu nume

Reprezentanții rasele indigene sunt japoneze și au o istorie bogată. Acesti caini sunt coborat de la spaniel din Tibet, rudele sale sunt pechinez, Charles Spaniel Cavalier King. În cele mai vechi timpuri, ei au fost o incantare pentru împărat, decorarea palatului, protejat de forțele întunecate și mizerie.

Astăzi, chinina - câine scump, strălucitoare în ring spectacol și sunt elevii, chiar animale de companie - liniștite și echilibrate. Ele sunt pline de auto-valoare și pierde niciodată „față“.

piatra decorativa - o mulțime de diferite câini, care sunt prieteni cu patru picioare. Da, ei nu sunt capabili de a efectua orice fel de muncă, astfel încât de la ei, și nu este necesară. Principala Sarcina lor - să fie cu cineva, de a împărtăși pozitive și sprijinul lor atunci când este dificil.