Care sunt cauzele acnee cauza de acnee 21 - știri despre sănătate - sănătatea femeilor și

Mai rău decât acnee permanente nu pot fi ști de unde vin. Este stresul? Hormonii? Sau ereditate? Aflați ce poate provoca acnee și cum să se ocupe cu ea.Care sunt cauzele acnee cauza de acnee 21 - știri despre sănătate - sănătatea femeilor și

Aceasta poate dura până la trei luni pentru a vindeca acnee Shuttertstock

1. Perii machiaj murdare
Nu aveți obiceiul să se spele în mod regulat pensule de machiaj? Este necesar să se facă să apară. Pe o perie acumula bacterii, care poate fi o cauza de acnee.

3. Sport
Transpirația în sine nu provoacă acnee, dar este amestecat cu grăsime în porii, care ar putea avea duce la acnee. Frecare poate agrava, de asemenea, probleme ale pielii, astfel încât pentru sport alege haine largi realizate din materiale naturale.

4. zile critice
Hormoni sexuali androgeni stimula producerea de sebum, care duce la acnee. Cel mai adesea în zilele critice ale acnee urât să apară pe bărbie. Unele femei contraceptive orale ajuta la îmbunătățirea starea pielii. Dar, înainte de primirea lor, este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră.

5. cosuri de stoarcere
Știm că este foarte dificil de a rezista, astfel încât să nu stoarce un cos. Dar stoarcere creste cantitatea de bacterii pe față, crește riscul de cicatrizare si poate provoca infectii.

6. Alergii
Persoanele cu pielea sensibilă de multe ori sufera de alergii la detergenți și agenți de curățare. Uneori, chiar si dermatita de contact confundate cu acnee. Dacă aveți pielea foarte sensibilă, folosiți detergenți fără miros.

7. Vremea
Ideea că soarele ajută la combaterea acneei - un mit. Dar schimbarile de vreme afecteaza pielea. Schimbarea climei și anotimpuri poate provoca acnee. Dacă ați fost în vacanță în zonele cu climă mai caldă, un cosmetician sau un dermatolog va ajuta să se întoarcă pielea la starea sa normală.

8. Lipsa de somn
Lipsa de somn este un stres pentru organism ca un întreg, iar acest lucru crește nivelul de cortizol - ca titlu al hormonului de stres. La rândul său, cortizol declanșează acnee. Incearca sa dormi cel putin opt ore pe zi.9. Sarcina
In timpul sarcinii, organismul creste nivelul hormonului progesteron, care stimulează producerea de sebum. Medicamente, cum ar fi tetraciclina sau Accutane sunt contraindicate în timpul sarcinii, astfel încât înainte de a începe să trateze erupții cutanate, consultați medicul.

10. Călătorind
Îți place să călătorești? Zboruri frecvente pot declanșa acnee. Aerul din aeronava este foarte uscat, aceasta poate provoca pielea pentru a produce mai multa grasime. Pentru a evita acest lucru, vozi cu cremă hidratantă nekomedogennoe.

Care sunt cauzele acnee cauza de acnee 21 - știri despre sănătate - sănătatea femeilor și

cosuri strangerile poate provoca infecții Shuttertstock

11. Acceptarea de droguri
Printre efectele secundare ale unor medicamente pot fi aparitia acneei.

12. Nervii
N-am observat că starea pielii se agravează în fața unui eveniment important, cum ar fi interviul? Nu este o coincidență. Stresul și anxietatea au un impact negativ asupra organismului, iar pielea, de asemenea. Complet evita stresul nu poate fi oricine, dar vă poate îmbunătăți starea pielii, de relaxare (medităm, joaca cu animale de companie și de a face ceva care te calmeaza).

13. pat
Fețe de pernă ar trebui să fie schimbat de două ori pe săptămână: acestea se acumuleaza bacterii, care se multiplică bucuria pe fața și poate provoca acnee.

15. Produse
Doriți să schimbați starea pielii? Schimbarea dieta ta. Produsele lactate, cafeina, alune, zahăr, soia și alte alimente pot provoca aparitia acneei. Beneficiu pielea ta va aduce pește, legume și ceai verde bogat în antioxidanți.

16. Cosmetice
ingrediente comedogenic în produsele cosmetice (cum ar fi nuca de cocos si alte uleiuri, lanolina) astupa porii si pot provoca acnee. Uita-te pentru machiaj etichetat „nekomedogenno“.

17. Toate prea des sau nu suficient de des demachiant
Curățarea - una dintre cele mai importante etape ale îngrijire a pielii. Dar, dacă se spală prea des, acest lucru nu se îmbunătățește starea ei. Este suficient pentru a curăța pielea în dimineața și seara, în caz contrar acesta va deveni uscat si iritat.

18. Pastă de dinți
Dacă apar pete în colțurile gurii, vinovatul poate fi pasta de dinti. Apoi, ar trebui să fie înlocuit cu un organic.

19. Nu eliminați machiaj înainte de a merge la culcare
Cum nu-i ai obosit, machiajul de pe fata trebuie să se spele înainte de a merge la culcare. În caz contrar, aparitia cosurilor pe care tocmai ați garantat.

20. Nu utilizați un mijloc eficient de
curățare simplă nu este suficient pentru a scăpa de acnee. Pentru a face față cu cosuri, aveți nevoie de un arsenal de instrumente. Benzoil peroxid ucide bacteriile care cauzeaza acneea, medicamentul este eficient ca o măsură preventivă. Mai mult, acidul salicilic previne înfundarea porilor. Dacă acest lucru nu este suficient, consultați un dermatolog. Antibioticele sunt creme speciale si cojile pot face pielea mult mai sănătos.

21. timp
Pielea devine mai sănătoasă în mod miraculos doar o noapte. Dacă nu observa rapid o îmbunătățire în față, aceasta nu înseamnă că trebuie să se oprească tratamentul. În funcție de vârsta lor, poate dura până la trei luni, pana cand pielea revine la normal. Fiți răbdători.