Carne cu ciuperci - carne retete cu ciuperci - cum să gătească

Carne cu ciuperci - carne retete cu ciuperci - cum să gătească

Carne cu ciuperci - principii generale și metode de preparare

Este dificil de a găsi un om care nu ar iubi carne cu ciuperci, în cazul în care acesta este, desigur, nu este un vegetarian. gustoase carne suculent,, savuroase, coaptă în cuptor, gătită într-o tigaie sau în oală, acesta este un decor minunat de masa festivă și centrul servește masa de prânz tradițional de casă.Gătiți carne cu ciuperci nu ia mult timp, mai important, să se pregătească în mod corespunzător alimente și respectați intervalele de timp.

Carne cu ciuperci - produse de pregătire

Procesul de preparare a produselor ar trebui să se acorde o atenție specială, deoarece este în prima fază a creării de cursuri depinde în mare măsură un rezultat spălat.

Ciuperci ar trebui să fie curățate, clătite, un pic se fierbe în apă sărată, se taie în bucăți mici.
De obicei, atunci când carnea de gătit și de ciuperci folosite arcul lui sau prăjită sau inele tăiate și puse pe bucățile de carne în formă brută.Carne cu ciuperci - pregătirea de feluri de mâncare

Carnea cu ciuperci fierte într-o tigaie, în vase de lut într-o alegere tigaie sau utyatnitsu de feluri de mâncare depinde de reteta. nu este necesară nici o capacitate de pre-tratament.

Reteta 1: Carne umplute cu ciuperci

bucată solidă de porc clătire cu apă rece, sare fnateret și piper. În carnea pentru a face tăiat, a pus în ea usturoi, învelit în pergament și loc pe 4-5 ore la frigider.

Carne o singură bucată de copt pe o tavă de copt sau (unt de pre-Lubrifierea) în cuptor la 200 de grade. bucată solidă de Umplute carne trebuie să fie activată la fiecare 20 de minute, fără a uita să toarne suc, care este eliberat în timpul coacerii.
carne servite cu legume.

2 Reteta: Carne de porc cu ciuperci

Reteta 3: carne, la gratar cu ciuperci si morcovi

Ușor pentru a pregăti masa pentru masa de familie tradițională.

ingrediente:
- 500 de grame de carne de porc sau de vită;
- 300 de grame de ciuperci;
- 2-3 morcovi;
- ulei vegetal;
- 150 ml de sos de soia;
- piper negru;
- sare.

Carnea se taie în cuburi mici, se toarnă sosul, loc în frigider pentru o jumătate de oră, apoi se scurge sosul.
Pre-fierte ciuperci sau îmbibate tăiate în bucăți mici, morcovi razuiti pentru a crea un morcov coreean.

Carne de ulei se prăjește, se adauga ciupercile, morcovii de 20 de minute. Roast pentru încă 10 minute. Acesta servește fierbinte cu orez sau cartofi.