Ce a fost înainte de începutul timpului

Ce a fost înainte de începutul timpului

Radiația de microunde cosmice este răcit ramasite ale radiației care este „dominat“ în univers la momentul etapei dominate de radiații Big Bang-ului. cosmice de fond de microunde radiații observații arată că este surprinzător aceeași în toate direcțiile, sau, cum se spune, este foarte bun radiații termice izotrop. Temperatura acestei radiatii este de 2,73 grade Kelvin. Anizotropia acestei radiații este foarte mică.


Radiații poate fi atât de omogen într-un singur caz - în cazul în care fotonii foarte bun „amestecat“ sau sunt în echilibru termic prin coliziune. Și toate acestea este o problemă pentru modelul Big Bang. Particulele cu care se confruntă nu poate transmite informații la o viteză mai mare decât viteza luminii. Dar, într-un univers în expansiune, în care trăim, fotonii se deplasează cu viteza luminii, nu de timp pentru a acoperi de la o „margine“ a universului la altul pentru timpul necesar pentru formarea radiației termice izotrop observate. orizont Dimensiunea este distanța care poate trece fotonul; Universul se extinde în același timp.
Astăzi dimensiunea orizont a universului este prea mic pentru a explica izotropia CMB, pentru că sa format în mod natural de a intra în echilibru termic. Aceasta este problema orizontului.
PROBLEMA HORIZON ÎN LEGĂTURĂ CU CMB A HORIZON orice punct pe care-l poate veni de la, temperatura sa este constantă, cu 0,001%.


În anii 1970, datele nu a fost încă, dar astronomii și apoi au crezut că oscilațiile nu depășesc 0,1%. Asta a fost misterul. Quanta de radiații cu microunde împrăștiate prin spațiu aproximativ 400.000 de ani după Big Bang. Dacă universul evoluează tot timpul pentru Freed-Mana-Lemaitre, fotonii au venit pe Pământ din zonele sferei cerești, separate de o distanță unghiulară de mai mult de două grade, am fost emise din regiuni ale spațiului, care atunci nu ar putea fi unul cu celălalt nimic de a face. Între ele pune distanța pe care lumina pur și simplu nu a depășit tot timpul, atunci existența universului - cu alte cuvinte, ei nu se intersectează orizontul cosmologic. Prin urmare, ei nu au fost în măsură să stabilească unul cu celălalt echilibru, termic, ceea ce ar egaliza aproape sigur temperatura lor. Dar dacă aceste zone nu au fost asociate în primele momente de formare, acestea au fost încălzite aproape la fel? În cazul în care acest lucru este o coincidență, este prea ciudat.

Universul este în mod inexplicabil unit. Uită-te la spațiul de la o margine a universului vizibil la altul, și veți vedea că peste tot radiația de fond de microunde în spațiu are aceeași temperatură. Nu pare surprinzător, atâta timp cât nu cred că cele două margini se află la o distanță de 28 de miliarde de ani lumină distanță unul de altul, iar universul nostru este de doar 14 miliarde de ani. Nimic nu poate călători la o viteză mai mare decât viteza luminii, astfel încât este imposibil să se încălzească radiații ar fi călătorit între cele două orizonturi și echilibrul zonelor calde și reci formate în timpul Big Bang-ului, prin stabilirea echilibrului termic vedem acum.

Din punct de vedere științific, aceeași temperatură a radiației de fond este o anomalie. Explică-ar putea fi o recunoaștere a faptului că viteza luminii nu este constantă. Dar chiar și în acest caz, noi încă fără putere se confruntă cu întrebarea: de ce?

Veșnic Infinity materiale existente WORLD mi-am imaginat fluctuează fara margini, de exemplu, Invariabil, ocean, în cazul în care fiecare individ fluctuație - universul este un ciclu închis format din ramura ascendentă a dezvoltării evolutive și ramura descendentă de degradare, se întoarce OCEAN universul în original, ECHILIBRU haosul de stat. Aceasta șterge toate fosta ei personalitate.
În opinia noastră, numai dacă o astfel de ipoteză poate fi justificată de existența veșnică a lumii materiale.

Cu stimă, Lubomir

Numărul de înregistrare numărul 000166732