Ce frică teribilă de moarte studopediya

Tema este extrem de dificil, chiar oribil. De ce sănătoși tineri aleg moartea voluntară? Pentru mine pentru formare a căzut și cei care au fost toate gândite și pregătite, a trebuit să facă ultimul pas. Au fost și alții cu încercarea nu a reușit să pună capăt vieții. Toate acestea sunt vector de sunet și uretral au fost dominante. Mulți au fost în măsură să ajute, dar, din păcate, nu toate.Permiteți-mi să explic metaforic, ce se întâmplă cu omul prin asimilare?

In toamna au o astfel apatie, eu nu vreau să trăiesc, dar ceva de-a face cu mine - nu este, de asemenea, de dorit. „Pentru o lungă perioadă de timp pentru a se închide, dar forțele de săpun coarda acolo“ - așa spune un zvukovik curat. Când adăugați determinarea uretral a scăpa de apatie, fără ezitare. Cântarul „a fi sau a nu fi“ nu a fost eliminată. Desigur, Hamlet - zvukovichok ... uretral!Rezultatele experimentelor științifice permit să specifici detalii despre procesele biochimice care conduc la dezvoltarea tulburărilor psihice sezoniere. Conform cercetatorilor, in timpul exacerbării sezoniere a depresiei la pacientii cu recaptarea serotoninei prin celulele nervoase creste viteza. Cauza depresiei este considerată a fi un deficit de neurotransmitatori: serotonina, noradrenalina si dopamina. Mecanismul de impactul luminii naturale asupra schimbului de serotonină a fost studiat extensiv, dar există o manifestări psihologice: începutul toamnei - începutul depresiunii.

Statul de durere intolerabilă nu este cedat la auto-control rațional. Temporar ajută alcool, dar acest lucru este un remediu fals. Ne-am dus pentru a muta droguri - aceeași sinucidere, dar prelungit în timp. De obicei, angoasei depresive zvukovikov repetate cu consistență regulată. La un moment dat, o teamă inexplicabilă de suferință iminentă devine mult mai mare decât frica de moarte.

Moartea devine singurul remediu disponibil pentru angoasă depresiv. Uretral sunet complex - este sută la sută sinucidere!

Dragi părinți, dacă ați identificat în copilul și uretrale dumneavoastră, și sunetul vectorului, ar fi bine să-l joace în condiții de siguranță și să sune alarma în avans, decât să batjocorească mine atunci pentru tot restul vieții tale.