Ce înseamnă gradație - sensul cuvintelor

valori căutare / cuvinte de interpretare

Secțiunea este foarte ușor de utilizat. Caseta de sugestie este suficient pentru a introduce cuvântul dorit, și vă vom emite o listă a valorilor sale. Vreau să rețineți că site-ul nostru oferă date din diferite surse - enciclopedic, sensibilă, cuvânt dicționare de formare. Aici puteți obține, de asemenea, familiarizat cu exemple de utilizare a cuvintelor introduse.Glosar de termeni medicali

Nume, titluri, fraze și propoziții care conțin „crestătura“:

Dicționar explicativ al limbii velikorumynskogo, Vladimir Dal

Dicționar explicativ al limbii române. DN Ushakov

Numai unități. Acțiunea privind vb. nasech-liniuță.

Notch, de tăiere. Notch la moara a purtat off.

Model, tăiat de metal și alte căptușit metalic. Gun cu aur striat.

Dicționar explicativ al limbii române. SI Ozhegov, N.Yu.Shvedova.

Nock, ghinturi și modelul pe metal. N. în portbagaj. Gun cu aur striat.

Noul glosar și cuvânt formarea dicționar al limbii române, TF Efremova.

Acțiunea privind valoarea. vb. nasech.

Notch, taiere pe smth.

Model sculptat pe unele l. metal sau alte materiale și capitonată # 13; sau alt metal, respectiv, alte materiale.

Echipament artistice din metal, lemn, os, corn; în accidente vasculare cerebrale model gravat cu ciocanul subțire de aur, argint sau alte sârmă.

enciclopedie

Echipament artistice din metal, lemn, os, corn; model gravat pe suprafața materialului și lovituri cu ciocanul sârmă subțire (aur, argint, etc.). N. vă permite să creați o figură flexibil, subțire, în mod eficient sclipitoare, de multe ori sub forma unei egalități ornamentale continuă. N. a fost cunoscut inca din cele mai vechi timpuri (în India, Asia Centrală, Orientul Mijlociu, Caucaz), sunt larg răspândite în Evul Mediu, este folosit în ziua de azi.

Nume, titluri, fraze și propoziții care conțin „crestătura“:


Exemple de utilizarea cuvântului crestătura în literatura de specialitate.

În cele din urmă sa oprit în fața armurierul bancă în curte și, ca un copil bomboane, a început să se uite la armura minunata, pieptare cu crestătură frumos. Aventail cu agrafe dificile pentru armuri, casca si Mantle.

Strălucirea de îmbrăcăminte lui aurit - pălării, galben deschis, cu jacheta ridicat de aur brodat fără mâneci, camasa cu dungi cu mâneci de culoare, eșarfă albă pe piept, care servește o curea, un guler de oțel cu o crestătură de aur. fluturarea pană albă în pălărie, chihlimbar și aur cizme kyulot - orbitor.

Blued vudvortskaya oțel produse britanice de metal din măruntaiele Rin, ultima prelucrare în magazine de arme Essen și Suhl, buketny și damasc panglică crestături de aur de Est pe produse prețioase ale Guskvarny suedez a atras ochii experților în aceste dulapuri, anexând două sute de puști excelente.

În schimb Sisac pe Prințul era erihonka, adică redus casca, elegant curbat, care avea pe coroană și urechi de aur crestătură. și în Tuglie fascicolul mare de fire de aur tremurături presărat un strat gros pe toata lungimea scânteile de albastru.

Belt scene de luptă Inti Tatăl și Domnul tuturor oamenilor împotriva josnică casca Supaypy dintr-un craniu rechin rotund scut încrustat, lama Armadillo topor de bronz acoperit cu piele, zimțată înfățișând mama tuturor-câștig.

Armor incandescente lung, crom crestare a curs în picături mari.

Battle-axe, securi au fost plantate pe un corn lustruit, dezbrăcat și rectificat, cu crestături peste.

Zurab strălucitoare armură de oțel, casca de aur, arme, și împodobită cu aur și pietre prețioase crestătură.

Și, așa zicând, el a dat scut vrăjitoare Eldyauru, topor tatăl lui Agni Udacnik, gol marcat pe un stâlp, și a fost aceste reduceri de o sută, în funcție de numărul de victorii, l-au adus la bunicul meu.

In bahtertse marcat mai bine de locuri de muncă Izjaslava căpitani, jumări, cu o sabie lungă pe lanț aurit Stavr Prince a mers la Novgorod.

Ei au însușit arta de compus din fier moale, cu un oțel solid, a fost un expert în călire și oțel călire, decorate artistic cu săbii, scuturi și căști de protecție prin gravare, ștanțare și crestături.

Olav de la tatăl său a moștenit un topor de mare luptă - forjare Naugolnykh acută, lama din oțel, căptușite pe fiecare parte cu aur, iar mânerul topor a fost un cupru și aur prea, cu o crestătură.

Puneți pe masă în fața patruzeci legături groase ovale, alternativ, solid-forjate si sudate la fiecare - incizii cruciformă radiale dinspre centru spre periferie.

mici crestături oblici au fost pe rover acoperiș. acest lucru nu a fost făcut în mod special - doar o foaie de metal din care este fabricat, destinat pentru podea, la intrarea în metrou, și există întotdeauna fac.

Pentru început a existat un pahar de laborator cu crestături. depus un fișier nu este clar dacă unitățile.

Sursa: Biblioteca Maksima Moshkova