Ce înseamnă - te duci la originea și semnificația, ceea ce înseamnă

Lume Nemanifestat Ce înseamnă cuvântul, simbolul, expresia versiunea completă

Ce înseamnă - te duci la originea și semnificația, ceea ce înseamnă
Idiom „du-te pentru tine“ înseamnă prevenirea dușman al lor, la începutul confruntării deschise, intenția serioasă de a lupta nici pentru asta. Această expresie, ciudat a păstrat adevăratul sens al bufnița, deși au trecut mai mult de un secol de la începuturile sale.


Această expresie are originea în zilele Rusiei vechi, prima dată a folosit Marele Prinț al Kievskiy Sviatoslav Igorevich 942-972 .Nesmotrya că el a trăit o viață scurtă în poveștile a lăsat o urmă luminoasă.
Planificarea un alt raid pe vecini, Sviatoslav a trimis un mesager cu o scrisoare în care a fost scris, „Vreau să te duci.“ Deoarece acuzativ și nominativ a coincis în limba veche rusă, traducerea sunat ca - „Vreau să merg la tine.“Astfel nobil Prințul Sviatoslav a avertizat în avans cu privire la raidul lor, se pare că a vrut inamicii cu atenție pregătite și pricinuite daune sale bune voysku.Na prima vedere al avertismentului inamic arata foarte înțelept, dar avertismentul său Svyatoslav dodgy a adus confuzie și panică în rândurile poate protivnika.Eto numita metoda psihologică voyny.Esche urmare a unor astfel de notificări a fost că inamicul se aduna forțele sale într-un pumn într-un anumit loc și trupe Sveatoslav ar putea câștiga doar tăvi ka.V altfel ar trebui să-l urmeze, armata epuizante prelungită campanii costisitoare și lupte cu gherilele.

Sviatoslav a fost polkovodtsem.On extrem de norocos, cum ar fi cele mai renumite războinicii din antichitate toată viața scurtă, dar turbulentă petrecut în cucerirea pohodah.Kogda tatăl său, prințul Igor a fost ucis drevlyans, el a fost doar 4 godika.I această vârstă a început viața plină de aventură. făcând excursii la terenurile învecinate și de a obține o experiență de neprețuit în lupta împotriva tânărului prinț visat de glorie militară.