Confederația este definirea a ceea ce Confederației

CONFEDERATION

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

din latină. Confoederatio - Union, asociație) - sub forma unei uniuni de state, în care statul care îi aparțin și păstreze suveranitatea în întregime. K. combină caracteristicile atât dreptului internațional, precum și organizații guvernamentale. Crearea unei organisme comune de coordonare limitată a membrilor K. în anumite zone (de obicei străine, militare, valyutnofinansovoy, vamă, comunicații). Pentru toți membrii K. păstrat dreptul de a se retrage de la ea. În prezent, doar un singur K. există în lume - Uniunea Europeană. Este posibil ca trăsăturile unei confederații pot apărea în cursul dezvoltării în continuare a Comunității Statelor Independente (CSI) a creat un număr de țări, fosta parte a Republicii Federale URSS. Uneori, modelul confederație de guvernare numit federații contractuale.↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

confederație

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

Lat. confoederatio - Union, asociație) - o formă a unui sistem de stat, care este o uniune permanentă a două sau mai multe națiuni suverane, creat pentru un anumit scop, de ex. de apărare reciprocă, relații externe, etc. K. a creat, de obicei, pe baza unui acord între părțile interesate. Organele centrale ale K. este format din reprezentanți ai tuturor statelor membre; deciziile lor sunt luate în unanimitate sau cu majoritate calificată, și de obicei, intră în vigoare după ratificarea de către Gosvami membre. mijloace financiare K. sunt formate din contribuțiile statelor membre. fiscale unice, precum și sistemul juridic în C. Ca o regulă, sunt cunoscute net.Istorii Rin K. K. (1254-1350), Ganoyskaya League (1367-1669), Swiss K. următoarele (1291-1798, 1815-1848) , K. în Țările de Jos (Republica provinciile Unite, 1579-1795), K. statele Unite ale Americii (1781-1787), Confederația germană (1815-1866), statele Confederate ale Americii (186165), format în timpul războiului civil american. Un exemplu de K existent poate servi Senegambia. Elveția, deși păstrat oficial. Numele K. este de fapt o federație. K. numit, de asemenea, asociație sau uniune SUCESIUNE et al. Organizațiile non-guvernamentale.

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

pozdnelat. Confederația, asociație) - sub forma unei uniuni de state, în care membrii Uniunii Statelor păstrează suveranitatea lor în totalitate. K. combină caracteristicile atât dreptului internațional și organizația de stat. Ca parte a K. Fiecare stat parte își păstrează independența politică, constituția, juridică și sistemul financiar național, propriile forțe armate. Obiectul de referință K include o gamă mică de probleme (de obicei, de război și pace, politica externă, formarea unei armate unificate, sisteme de comunicații, etc.). Pentru a dezvolta o politică comună stabilită de autoritate generală reprezentanți delegați din fiecare stat membru. Cu toate acestea, deciziile lor sunt de consultanță în natură și nu obligatoriu pentru fiecare membru al cetățeniei K. K. Uniunii nr. Subiecții K / au dreptul de a se retrage de la ea.

exemple istorice sunt Swiss Union K. (1291 -1798 și 1815-1848); Confederația Rinului (1806- 1813), care a existat sub protecția lui Napoleon; Statele Unite ale Americii (1781 - 1789); de la 1958 la 1961. K. erau Egipt și Siria; Senegambia (Senegal și Gambia Asociația 1982-1989). În prezent, doar o singură entitate există în lume, având caracteristicile K -. Uniunea Europeană.

K. povestiri Experiența sugerează că această formă este o tranziție la o dezintegrare completă a Uniunii, sau la forma de guvernare federală.

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

din latină. Confoederatio - Union, asociație) - o formă de asociere interstatale, în care subiecții de stat-K formează o alianță permanentă de a coordona activitățile lor în diverse domenii, păstrând pe deplin independența.

Uneori, conceptul de K nu este utilizat în public și în ceea ce privește organizarea, adică pentru a indica asocierea diferitelor organizații sociale și politice mai mult sau mai puțin independente (de exemplu. K sindicate independente). Spre deosebire de guvernul federal, afirmă Karl - mai slab, mai puțin de asociere strânsă. Ea - Nu noul stat suveran, dar set mai mult sau mai puțin stabilă a statelor unite acord privind armonizarea și punerea în aplicare în comun a anumitor scopuri limitate, funcții și sarcini, de multe ori militare, politica externă, de comerț exterior, obiceiuri și altele.K., de obicei, nu are o cetățenie specială, unică, un singur sistem juridic și fiscal. Fiecare entitate are propriile sale organe K stat suveran și organele de C. Ca regulă generală, compus din reprezentanți ai membrilor săi. Punct de vedere istoric, K., de obicei, precedat de federație și a fost o formă tranzitorie pentru ao finaliza prin fragmentare. Deci, K. au fost SUA în Elveția în 1787-1848 Țările de Jos în Germania în 1795 la 1867. În lumea modernă, K. nu are nici o proliferare semnificativă. Elveția, care este încă în mod oficial denumit în continuare K de fapt, a fost mult timp o federație.

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

Lat. Confederatio - Union, asociație) - o forma de asociere interstatale, o uniune de state pentru a îndeplini anumite sarcini :. economice, politice, militare etc. incluse în confederația state păstrează suveranitatea lor și au propriile lor autorități publice. Pentru a coordona confederație, de regulă, sunt organisme comune de putere și de administrare. Până la sfârșitul secolului al XIX-lea. Confederația a fost văzută ca un tip de stat. aranjament Confederal a avut în momentul în țări precum Austro-Ungaria, până în 1918 Suedia și Norvegia până în 1905, Statele Unite ale Americii către Elveția în 1787-1848 Republica Arabă Unită - Egiptul și Siria (1958-1961), Confederația Germană (1815- 1867), Senegambia - Senegal și Gambia (1982-1989), etc pentru Confederation următoarele caracteristici: formarea bazată pe acorduri speciale ;. dreptul de a se retrage din Confederația; păstrarea suveranității din statele membre ale confederatiei; lipsa cetățeniei Uniunii și altele. După cum arată istoria, Confederația sunt entități de stat foarte instabile, care sunt fie divizat sau convertit într-un stat federal. Citat „Statele menționate anterior, în mod individual, încheiat între alianțele amicale puternice, cu scopul comun de apărare, de apărare a libertății și bunăstării lor. Acestea sunt conectate între ele pentru a oferi asistență reciprocă împotriva oricăror forțe străine sau atacuri împotriva dintr-o dată, sau împotriva fiecăreia dintre ele separat, sub pretextul religiei, suveranității, comerț, sau orice altceva. " Confederația SUA, 1783

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

Lat. Confoederatio - Union, asociație) - o formă de uniune între state, baza cărora sunt comune interesele politice asociate cu coordonarea și punerea în aplicare a acțiunilor comune ale acestor state. Confederația fiecărui stat își păstrează independența, suveranitatea și are propriile sale autorități publice. Confederatia nu este singura constituție, nici o singură naționalitate. Autoritățile superioare confederație nu are autoritate directă asupra cetățenilor statelor - membri ai Confederatiei. Deciziile comune impun membrilor ratificarea confederatie.

Confederația - nu este o formă de guvernare. Acestea sunt state unitare și federale, care în anumite condiții, se pot dezvolta într-o confederație

Stadiul actual de dezvoltare socio-politică a România, regiuni și subiecte ale federației, în care a slăbit brusc impactul centrului asupra nivelurilor „în aval“ ale guvernului, în special din punct de vedere economic, încurajează întărit relația politică, dar în noile principii democratice, pașnice ale relațiilor reciproce. Cele mai sărace regiuni se nasc sentimente separatiste, care a intensificat aspirațiile naționaliste ale elitelor politice regionale individuale, adâncimea sovereignization. Acest lucru duce la neglijarea elementelor federale și Constituția română, extinderea competenței regionale se datorează autorităților federale, încălcarea principiilor fundamentale ale federalismului și altele asemenea să devină Ca urmare, condițiile pentru apariția unor relații confederale, care ar putea duce la „sălbatic“, Confederația România, cu complicitatea centrului federal și regiunile de ambiție.

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

CONFEDERATION

Aceasta este forma sistemului politic în cadrul căruia statele au fost de acord cu privire la cooperarea în realizarea obiectivelor comune sunt adesea defensiv și de natură economică. Confederation într-o anumită măsură similară Federației; Diferența esențială dintre ele se află în autoritatea guvernului național. Atunci când o formă de guvernare federală, guvernul central are funcții de putere ample, care poate fi extins în continuare (așa cum este cazul în SUA) în detrimentul competențelor Federației. La rândul său, o confederație națională de guvernare este extrem de limitat în capacitățile sale de putere, și cele mai multe dintre funcțiile realizate de către guvern în Statele Unite sau o confederație de state. Recente păstrează suveranitatea și dreptul de a se separa de confederația lor. O trăsătură distinctivă a confederatiei este că guvernul unitatea nu are autoritate directă asupra cetățenilor: caracteristici, cum ar fi punerea în aplicare a legii și de impozitare, puse în aplicare de către guvernele regionale respective.

Printre principalele puncte slabe ale Confederatiei a subliniat absența unui guvern central puternic, care ar putea coordona în mod eficient acțiunile membrilor asociației. În plus, astfel de structuri sunt adesea observate dominația celor mai puternici membri.

A se vedea, de asemenea, art. „Uniunea Europeană“, „comunismul“, „Sistemul federal de guvernare.“

↑ definiție excelentă

↓ definiție incompletă

S-au găsit scheme privind Confederation - 0

articole nauchnyeh găsite pe Confederation - 0

Răsfoiți pentru cărți pe Confederația subiect - 0

S-au găsit prezentări Confederation - 0

S-au găsit eseuri despre Confederation - 0