Consolidarea par urzici modalități mai bune și rețete de casă

În cosmetologie populară și încă utilizate pe scară largă diferite plante aromatice, inclusiv acest lucru se aplică și la problema îmbunătățirii stării părului. Grija pentru ei înseamnă combinația de diferite rețete și selectarea acelor componente, care sunt în măsură să rezolve problemele curente.Cel mai adesea, femeile și bărbații se confruntă cu sarcina de a consolida catenele și de a stimula creșterea lor. În acest caz, casa este doar un mijloc indispensabil de urzici.

proprietăți de urzică

Pentru a aprecia urzica în ceea ce privește utilizarea pentru a consolida parul, ar trebui să înțeleagă proprietățile sale.

Puteți utiliza orice parte a acestei plante medicinale, cu toate acestea, cele mai valoroase și nutritive sunt frunzele tinere și tulpini.

Consolidarea par urzici modalități mai bune și rețete de casă

Datorită acestei compoziții bogate, cu ajutorul acestei plante poate obține rezultate uimitoare chiar și în casă.

Dacă utilizați în mod regulat fonduri de la urzici, va fi capabil de a consolida în mod semnificativ nu numai încuietori, dar, de asemenea, direct la bec. Ca urmare, este posibil să se evite pierderea parului.

În plus, furnizarea de substanțe nutritive stimulează trezirea de noi becuri, din care cresc tije puternice, strălucitoare și mai groase. Astfel, volumul recuperat, elasticitatea și eliminându-se astfel problema ruperii și mănunchiul se termină. Are un efect pozitiv asupra scalpului: dispare mâncărime, matreata, rezolvă problema de normalizare a glandelor sebacee.

Metode de utilizare

Pentru a maximiza beneficiul dispoziției privind încuietorile ar trebui să combine diferite aplicații ale acestei plante.

Există mai multe direcții de bază ale utilizării sale:

  • clătire. Aceasta este cea mai simplă, dar cu toate acestea destul de eficient mod. Esența ei constă în faptul că soluția se diluează cu apă și compozițiile rezultate sunt spălate fire curate. Nutrienții sunt absorbite prin învăluire după spălare și solzi de piele de păr dezvăluite. Mai mult, o astfel de bulion dă luciu și moliciune;
  • măști. În acest caz, parul urzica este utilizat sub forma unei suspensii de frunze zdrobite, ulei sau tinctura. Masca de multe ori este format din mai multe componente. Acesta poate include, de asemenea, ou, coniac, brusture, suc de ceapă și alte ingrediente. După toroanele spălate cu grijă cu șampon și balsam;
  • spray-uri. Esența cererii este similară cu prima metodă. În acest caz, bulion neconcentrată este pulverizată pe rădăcini și se toroanele pentru a le întări. Acesta este un excelent opțiune exterior vitamine alimentare de zi cu zi;
  • Îmbogățirea de produse cosmetice. De asemenea, iarba poate fi adăugat la sampoanele cumpărate, balsamuri și măști sub formă de ulei sau bulion.

Indiferent de metoda de utilizare a urzici, veți obține cu siguranță întări părul. Pentru a obține rezultatul pentru destul de câteva săptămâni. Chiar și după prima experiență a unor astfel de proceduri toroane devin mult mai sanatoase si matasoasa.

Gata făcute produse cosmetice și preparate farmaceutice

Astăzi, putem observa o tendință de a sublinia utilizarea unei varietăți de ingrediente din plante în fabricarea de produse cosmetice de cumpărare.Împreună cu urzici pot fi de asemenea utilizate, și plante cum ar fi mușețel, aloe, stejar, brusture si alte ierburi. Desigur, desen și extracte nu dau același rezultat ca materii prime naturale, dar beneficiile lor sunt disponibile.

Dacă vorbim în mod specific despre sampoanele si balsamurile cu urzici, astfel de agenți de multe ori sunt pentru păr slab și deteriorat. Ele stimulează creșterea lor și pentru a preveni pierderea parului. Datorită extractelor și nutrienți secundari este posibilă consolidarea firelor.

Astfel de produse cosmetice sunt de multe ori vândute nu numai în magazinele de vânzare cu amănuntul, dar, de asemenea, direct de la farmacii. Aici puteti gasi materii prime gata făcute pentru facilități de self-catering pentru păr: tocat ierburi proaspete și unt. O variantă ideală este de a combina masti șampoane și finisate cu rețete tradiționale. Cum este posibil să se stabilească părul cu ajutorul urzică în casă ar trebui să fie luate în considerare mai detaliat.

rețete de casă

Consolidarea par urzici modalități mai bune și rețete de casă

Utilizarea acestei plante medicinale în cosmetologie este practicată cu mult mai mult de un deceniu. In tot acest timp, în pis acumulat multe rețete naționale, care sunt potrivite pentru toate tipurile de păr, fără excepție. Trebuie remarcat faptul că componentele acestor agenți pot fi preparați în moduri complet diferite. În cazul în care acest lucru este posibil, utilizați plante proaspete.

Puteți pregăti, de asemenea, ceaiuri și infuzii. Deoarece materia primă în timpul tratamentului termic pierde vitamine parts fi preparate bulion urzică într-o baie de apă, iar temperatura nu depășește limitele normale.

În acest sens, perfuzia va fi mai eficientă, deoarece, în acest caz, porțiunea de iarbă este umplut cu apă fierbinte timp de câteva ore.

Cea mai simplă opțiune este de a prepara compoziția de clătire și pulverizare cu toroane în timpul zilei. Rețineți că această soluție este pregătită pentru maximum trei zile și depozitate în frigider închis. Sucul proaspăt frecat în scalp și spălați după un timp.

Pentru a scapa de matreata si de mâncărime urzica recomandat a se combina cu sarea, este cel mai bine la mare. Acest masaj stimulează circulația și trezește bulbi, sebacee indeparteaza excesul de lichide și elimină mătreața.

Pentru parul gras este, de asemenea, combinație adecvată de bulion și coniac. În cazul în care scalpul reactioneaza negativ la alcool, puteți înlocui brandy cu suc de ceapa. Aceasta reteta este mare pentru consolidarea și, de asemenea, rezolvă problema de creșterea producției de grăsime.

Când rupere și uscăciune este mai adecvată combinație de ierburi bulion urzică, ulei de măsline și gălbenuș de ou. Puteți adăuga, de asemenea, în alte măști pentru păr uscat ulei de urzica.

Pentru a întări părul care se încadrează, trebuie să adăugați la componenta de bază de mușețel și brusture. O opțiune bună este, de asemenea, hamei, și anume umflături sale. Pentru parul inchis la culoare coaja de stejar perfect adecvat, ceea ce le conferă o culoare de lumină și strălucire.

Periodic, puteți utiliza și extract de urzica farmaceutice. Este nevoie de doar câteva picături la o casă sau de a achiziționa o mască a devenit mai nutritive si benefice. Astfel de compoziții sunt aplicate și ținute sub polietilenă cald 30-60 minute.

De fapt, nu contează ce a fost combinat urzica. Principalul lucru este de a utiliza compoziția potrivită în mod special pentru tine și nu provoacă iritații. În acest caz, organismul va mistui nutrienți, iar rezultatul nu va dura mult.

Cum să-și procure materii prime

Consolidarea par urzici modalități mai bune și rețete de casă

În ciuda faptului că, pentru a cumpăra frunze de urzica gata de utilizare pot fi în orice farmacie, unii oameni preferă să recolta propriile lor plante aromatice. Dacă aveți anumite cunoștințe, puteți realiza conservarea maximă de proprietăți utile ale plantei.

Deci, cum să folosească frunzele proaspete nu este întotdeauna posibil, de multe ori recoltate materii prime uscate.

Pentru a face acest lucru, urzici primăvară se potrivesc. Se taie întreaga tulpină este necesară. Uscate la umbră, evitând contactul cu lumina soarelui. Fiecare sezon aveți nevoie pentru a recolta nouă de uscare.

Trebuie avut în vedere faptul că pentru colectarea și recoltarea în casă potrivite plante care cresc în mod exclusiv în afara orașului, departe de afaceri, autostrăzi și alte surse de poluare. Numai acele materiale care pot beneficia. Orice plante medicinale utilizate pentru a consolida parul la domiciliu, în prezența impurităților dăunătoare poate duce la o deteriorare a întregului organism. În acest caz, este mai bine să nu-l risc și să cumpere piesa de prelucrat deja dovedita intr-o farmacie.

Cu combinația potrivită de componente pentru a utiliza plante au în mod necesar un impact pozitiv asupra sănătății și tipul de încuietori dumneavoastră!