Cornișă cu mâinile lor (foto)

Efectuarea lucrărilor de reparații în cameră, mulți refuză să folosească jaluzele populare și se lasă toți prietenii și rudele sunt perdelele. În acest caz, aranjamentul streșini joacă un rol important atât în ​​modele de utilizare funcționale și obiecte decorative. Faceți o bordură cu mâinile devin foarte la modă, deoarece devine posibil să se construiască o cornișă cel mai convenabil mod. Pentru unii, acest lucru se datorează costului bunurilor, și cineva din contră îndoieli cu privire la calitatea produselor achiziționate. Dar, de multe ori la streașină de producție independente stațiune în cazul în care magazinul nu este o opțiune potrivită, și de fabricație sub comanda va fi foarte costisitoare. Să ne uităm la modul de a face acest element decorativ și cum să i se alăture.Cornișă cu mâinile lor (foto)

bit de informație

Cornișă cu mâinile lor (foto)

Cornice pentru perdele

Pentru cei care doresc să știe ce este cornișă, voi spune acest lucru: dispozitiv cornișă presupune un fel de sprijin, care este capabil să mențină pe sine o anumită greutate. Acesta este setat pentru ferestre și acoperiș.

La alegerea muluri pentru ferestre ar trebui să acorde o atenție la designul general al camerei, deoarece toate elementele din cameră să fie combinate între ele. Cornișe pot fi:

  • Plastic - potrivite pentru perdele grele
  • Mai multe rânduri - utilizarea acestora este necesară ori de câte ori a decis să utilizeze o perdea cu mai multe straturi
  • Lemn - un cornise rotunde, la care suntem obișnuiți. Ele sunt considerate clasice și sunt potrivite pentru orice perdele
  • Metal - servi ca un decor, și suporturi pentru perdele si tul

După cum puteți vedea specii suportă o mulțime și vă va, fără îndoială, opțiuni din care puteți alege cel mai bun pentru interiorul tau. Astăzi, cu toate acestea, eu nu se concentrează pe producția de propriile lor mâini, pentru că este de a face în sine de montare nu este atât de dificil.

cornișă de coarde și producția

Cornișă cu mâinile lor (foto)

Șir bordură în cameră cu mâinile

Acest exemplu de realizare numit astfel, în condiții de siguranță ieftine și, din păcate, nu se potrivește întotdeauna în interior. Dar, din moment ce el este încă în cerere, puteți utiliza o varietate de materiale îmbunătățește aspectul întregului cornișă. De exemplu, folosind banda asieta, puteți ascunde baza șir.

Instalarea o astfel de curea poate fi de 2 moduri-umya: în primul colecta suficient structura întreagă împreună, iar în a doua bandă asieta sigure deja instalat pe partea de sus a cornișă. Utilizați benzi din PAL melaminat, lățimea, care nu este mai mică de 10-15 cm - lungimea este ajustat pentru dimensiunea de sprijin. Ar trebui să ia întotdeauna un material cu o marjă mică, în cazul în care excesul este foarte simplu curățat cu ajutorul unui fierăstrău. Aspect curea obținută depinde de tine - unii o fac pe un fir frumos și cineva doar pata si lac dezvaluie. Dar am găsit o altă opțiune interesantă, cu folie autocolantă. În momentul de față, există multe imitații și culoarea materialului, așa că va trebui să ridica filmul pentru orice design, imitație de lemn cornișă face chiar mai atractiv.Cornișă cu mâinile lor (foto)

Când banda asieta este gata, rămâne să se facă cornișă. Cu ajutorul unei baze de coarde și piese filetate, care sunt în formă dreptunghiulară cu fixare pe perete, este posibil să se demonteze suportul, dacă este necesar.

Important! ușurința de producție permite să echipeze șine cu mâinile sale foarte repede și cu costuri reduse. Cu banda de design ornamental constă nu numai unitatea de șir, dar, de asemenea, eventualele defecte pe perete. Singurul dezavantaj poate fi numit ca bordură nu va fi capabil să dețină perdele grele sau draperii.

Titularul de conducte din material plastic

Această metodă este conceput nu numai pentru incepatori, dar si pentru oamenii lenesi. La fabricarea de cornișă și instalarea acestuia pot petrece foarte puțin timp. Cornișa țevii din material plastic poate fi folosit pentru orice cameră, dar cel mai bun dintre toate este potrivit pentru vile sau să dețină temporar perdele.

Aplică această bordură poate pentru perdele de lumină și perdele pe inele sau bucle. Alegeți numărul de conducte în numărul de cuspizi. Nu uita de elemente suplimentare, cum ar fi deținătorii. Dacă aveți nevoie de înaltă calitate și de menținere de lungă durată, este mai bine să folosiți șuruburi și un burghiu, dar mai bine de a folosi cuie lichid pentru cornise temporare. A face propriile mâini este foarte simplu, de fapt, suficiente pentru a stabili pe suporturile de perete, în care se introduce apoi un tub de plastic. Decorul este, de asemenea, bandă adezivă adecvată sau alte accesorii.

Problema pe care am întâlnit după fabricarea cornișă

Cornișă cu mâinile lor (foto)

Cornișă cu mâinile lor

Faptul este că orice reparații trebuie efectuate în mod eficient. Chiar dacă are loc în țară. M-am confruntat nu numai cu problema fabricării cornișă pentru perdele, atunci cum vine toate cunoscute de andocare plafon cornișă în colțuri. Odată ce am folosit pentru a numi nu o cornișă și plafon muluri.

N-aș fi observat, probabil, această „frică“, care a rămas în camera mea de la repararea anterioară, dar instalarea de suporturi pentru perdele, ma făcut să acorde o atenție la ea. Pentru cei care se alătură plinta cu mâinile lor poate părea dificil, există remarcabile colțuri decorative. Ei cu siguranță trebuie să cheltui bani, dar face mai ușor pentru tine de a lucra la tăierea plinte plinte rukami.Stykovat sale posibile datorită acestor elemente:

  1. Compușii pentru colțurile interioare
  2. Pentru unghiul extern
  3. Elementul de legătură

Important! Pentru a decupa plinta la un unghi drept ar trebui să fie utilizat caseta de tăiere oblică. Dar nu uitați că nu toate colțurile camerei poate fi egal cu 90 de grade. Și astfel în cele din urmă a regla unghiul ar fi fost în vigoare.

Mitre poate reduce plintă sub unghiul cel mai comun, pentru că trebuie să vă înscrieți la 45, 60 și 90 de grade. În timp ce tăierea nu este necesar să se aplice presiune a materialului, ca linia de separare poate fi deteriorat. Dacă utilizați cuțit de papetărie, acesta trebuie să fie ascuțite.

Cornișă cu mâinile lor (foto)

Instalarea de sprâncene cu propriile lor mâini

Nu sunt materiale similare.