costuri limitate - studopediya

Costurile limitate - larg răspândită în rândul conceptului estimatori, ceea ce implică un grup de cost, definite în conformitate cu standardele stabilite în procentul estimat de acest lucru sau acel element al costului estimat.În mod tradițional limitat la costurile de iarnă sunt mai scumpe, fondurile pentru construirea de clădiri temporare, rezerva pentru cheltuieli neprevăzute, precum și costurile și numărul altora.

Costurile suplimentare în producerea lucrărilor de construcții și instalații în timpul iernii din cauza necesității de lucrări la temperaturi scăzute, ceea ce determină: o scădere pro-voditelnosti a lucrătorilor (datorită constrângerii mișcării, înrăutățirea vederii-TION, necesitatea unor întreruperi pentru încălzire, rabo- de curățare care plasează schele, păduri de zăpadă și gheață, etc.) .; performanță slabă a mașinilor de construcții și costurile de exploatare (consum crescut de pescuit carburanți și lubrifianți Mamă, mecanismele de încălzire, etc ...); nevoia de iarnă pentru tehnologii (slåbesc solurilor inghetate, aplicarea betoanelor rapide și mortare, introducerea de soluții chimice concrete și Dob Wok etc. Metode elektroprogrev structuri de beton cald, pre-încălzire și materiale în prealabil produse, etc ...); nevoia de izolare termică gura-roystva (Tepljakov) pentru protecția împotriva înghețului GRUN-una rețele și rezervoare de alimentare cu apă temporare, beton și mortar în tranzit, structuri de beton, și așa mai departe. n.).Costurile pentru construcția de clădiri și structuri temporare definite de reglementările federale% din costul lucrărilor de construcții și instalare. Pentru clădirile temporare sunt construite special de producție, depozitare, suport, clădiri și facilități rezidențiale și publice necesare pentru producerea lucrărilor de construcții și de instalare și întreținere a lucrătorilor din construcții.

Fondurile de rezervă pentru cheltuieli neprevăzute și costurile percepute la rata dobânzii de costul de construcție în ansamblu, în scopul de a acoperi eventualele cheltuieli care apar în cursul construcției și a estimărilor pentru inventar. Aflați mai multe despre facturarea pentru limită de lucru neprevăzute și costurile discutate în capitolul 9.2. „Structura și procedura pentru determinarea costului capetelor Consolidate calcul estimativ. Fondurile de rezervă pentru lucrări neprevăzute și a costurilor. "