Creați un director (folder) - studopediya

Directoare (foldere) - cele mai importante elemente ale structurii ierarhice necesare pentru a oferi acces convenabil la fișiere, în cazul în care fișierele de pe mass-media prea mult. Fișiere împreună în directoare. Cataloage minime a investit într-o locație mai mare și este pentru ei sunt imbricate. Nivelul superior al ierarhiei de cuibărit este directorul rădăcină al unității.Toate sistemele de operare moderne vă permit să creați directoare. Atribuirea de nume director reguli nu sunt diferite de regulile de denumire fișier, deși în spatele scenei pentru a seta directorul nu este acceptat extensiile de nume.

Înainte de apariția sistemului de operare Windows 95, atunci când descrie structura fișierului ierarhic folosit kata-log termen introdus mai sus. Folder - un nou termen a fost introdus odată cu apariția acestui sistem. În ceea ce privește menținerea structurii fișierului a suportului de date, termenii sunt egale cu valori: fiecare fișierele director pe disc corespunde cu același nume al folderului sistemului de operare. Diferența principală dintre conceptele de foldere și directoare nu sunt afișate în organizarea de stocare a fișierelor, precum și organizarea instalațiilor de depozitare cu alte tije. De exemplu, în sistemele de operare Windows, există dosare speciale sunt o structură logică convenabilă, Koto-ochi nu a găsit niciun director al unității.copac fișier (arborele de directoare sau foldere) - structura de directoare, subdirectoare și fișiere de pe disc, care indică locația fișierelor în directoare și subdirectoare, subdirectoarelor din directorul. subordonarea logică grafic copac cu un singur nod numit directorul rădăcină sau disc dosar și ramificare. Fiecare punct de ramificație (director) conține doar o singură ramură a directorului „părinte“, și poate merge câteva. Atunci când re-curs în dosarele subordonate în jos ramuri doar diferă și se intersectează niciodată.

Calea către fișierul - o indicație a discului și secvența dosar (kata-log) la dosar, care oferă acces la dosar. Calea începe de la pictograma cu numele discului (nivelul superior), care se deschide unitatea-cor nevuyu și directorul desemnat printr-o literă urmată de două puncte (de exemplu, C:. Unitate \), și merge în jos prin copac dosar. Când înregistrați un fișier foldere secvență unicitatii enumerate de o bară oblică (\ - backslash).

Creați un director (folder) - studopediya

La înregistrarea calea de a accesa fișierul prin intermediul sistemului de sub-directoare, toate directoarele pro-interstițiale sunt separate printr-un anumit caracter. În timpul sistemele de operare set-GIH, cum ar fi caracterul folosește „\“ (nota Nye slash), de exemplu: