Cum de a crește puterea musculara, culturism

Antrenamentul cu greutati mari nu numai că ajută construi musculare, dar, de asemenea, crește foarte mult puterea de mușchi, acest lucru se datorează creșterii constante a greutății de ridicare a greutăților și de lucru la efort maxim. Dar, uneori, pe care doriți să crească puterea musculară într-un timp mai scurt decât este rata naturală. În acest caz, se recurge la un sistem special de formare pentru dezvoltarea de performanță de putere, în special un astfel de sistem funcționează eficient atunci când faci haltere.Cum de a crește puterea musculara - tehnica de formare.

Ratele de creștere de putere este proporțională cu cresterea masei musculare, dar este furnizat, dacă vă antrenați în mod corespunzător. Formarea corespunzătoare implică o creștere treptată a sarcinii și exerciții cu forță maximă, aceasta este forța maximă este baza stimulării creșterii musculare, ceea ce determină o creștere a volumului musculare și de a crește performanța de putere.

În standard de lucru pe masa musculară adăugați, de obicei, de la 1 până la 3 kg de greutate de operare în ultima lună, în cazul în care doriți să crească în mod dramatic puterea, trebuie să intre în procesul de formare într-un antrenament de o săptămână pe forța.

Formarea privind puterea implică o reducere a numărului de repetari pe exercițiu, în măsura în care aproape fiecare abordare funcționează cu sarcină maximă la greutățile maxime veți avea nevoie cu siguranta un partener în sala de sport, ca fiind cea mai eficientă este punerea în aplicare a doua abordare, și este, uneori, este nevoie de un pic de ajutor .

Antrenamentul cu greutatea mare este efectuată nu mai mult de o dată pe săptămână, și poate înlocui unul dintre culturism sau de mers pe jos ca o formare suplimentară în timpul meu liber. Puteți include, de asemenea, puterea de antrenament de formare în sine, pentru că în timpul abordării recente în exercitarea, pur și simplu crește greutatea dumneavoastră de lucru, astfel încât ai putea efectua o abordare maximă în trei repetiții, toate trei cu un efort vizibil.private de formare pentru a crește performanța de putere este după cum urmează -

1. Incalziti timp de 15 minute, cu bune articulații și ligamente calde în sus, cald toate grupele musculare făcute, după warm-up, ar trebui să aibă un pic de sudoare.

2. Pe grupul un mușchi face un exercițiu în care numărul de apropieri 4-5, max.

3. Numărul de repetiții la fiecare set variază de la 2 la 4, în mod obișnuit 4 se apropie prima repetare după numărul lor scade din cauza oboselii musculare.

4. Noi transporta doar exercițiile de bază pentru grupuri musculare specifice.

Dacă decideți să lucreze doar în vigoare, în acest caz, trei programe de antrenament se poate face într-o săptămână. Un număr mai mare de sesiuni nu este recomandată, deoarece, în acest caz, creează o sarcină excesivă asupra organismului, ceea ce poate duce la un prejudiciu si oboseala.

Înainte de a începe antrenamentul pe puterea ar trebui să alcătuiască o listă a grupelor musculare necesare, din cauza pe care doriți să le mări. De exemplu - triceps, spate, piept, după ce au fost selectate pentru exerciții de stimulare eficiente, triceps - bancă franceză, din cauza capului, partea din spate - tija de împingere spre abdomen, piept - mreana banc de presa de la piept. Acesta ar trebui să ia în considerare posibilitatea de selecție greutate, astfel. Ce ai putea face exercițiile cu numărul corect de abordare a acestei bare sau gantere ar trebui să aibă un număr mare de înlocuire a clătite cu greutăți diferite.

Nu este un efect negativ asupra dezvoltării performanțelor de putere și de a oferi instruire pentru propria greutate, și puteți folosi aceste exerciții ca trăgând în sus pe bara, push-up-uri, și sosuri-up-uri stau. Dar noi nu trebuie să uităm că puterea ta va crește numai în acele cazuri, dacă faci exercițiile vor folosi greutatea in plus. Regula principală atunci când se lucrează la alimentarea cu greutatea ei - nu mai mult de 6 repetari la forță maximă.