Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere de tip în 2019

Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017

La înregistrarea unei persoane fizice - un întreprinzător particular, este important să se cunoască nu numai în termeni generali, cum se deschide IP: trebuie să respecte clar plan precis, de pre-gândit-out de acțiune. Acest lucru ar permite înregistrarea cât mai repede posibil, economisind timp și bani.Instrucțiuni de deschidere

Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017

Mai jos este reprezentat descoperirea pas IP cele mai precise și clare.

Pasul 1 - Cerere de înregistrare

Cum de a scrie o declarație cu privire la închiderea IP? (Proba)

Procedura de deschidere a FE este simplu și ușor de înțeles chiar și pentru un novice în afaceri verde. Primul pas este întotdeauna cea mai importantă. Greșeala făcută în această etapă, poate fi costisitoare în viitor.

completarea corectă a cererii de înregistrare - cheia pentru înregistrarea cu succes a tuturor documentelor.

Formularul de cerere de înregistrare a unui întreprinzător individual poate fi ușor de găsit în domeniul public pe internet.

Din toate informațiile necesare pentru punerea în aplicare, este codurile NACE în special importante. Codurile Acesta tipurile de activități pe care intenționați să faceți. Este important de a face aceste informații precise - în viitor, aceasta va avea un impact semnificativ asupra cursului de înregistrare, precum și activități IP.

Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017

În general, informațiile care trebuie să fie completate sub forma unei cereri de înregistrare, după cum urmează:

 • date de pașaport;
 • documente de date dacă solicitantul - un minor, cetățean al unui alt stat sau este apatrid.
 • serviciu de informații de înregistrare - în această listă nu trebuie să scrie nimic.
 • toate activitățile economice, care intenționează să le facă;
 • semnătură.

Dacă aveți de gând să se aplice nu personal și printr-un reprezentant sau prin poștă, după ce cererea a fost umplut cu succes, vom merge la notar. Aici va fi certificată, și nu uitați să faceți o copie certificată a pașaportului.

În continuare vom merge să plătească o taxă de acasă pentru procedura de înregistrare. Detalii bancare pot fi găsite în taxa sau în bancă - este de plată destul de comună. Taxa va costa 800 de ruble.

Cum se închide IP? A se vedea instrucțiunile pas cu pas

Deschiderea secvenței SP ne spune clar - acum vom merge la organizația de stat cele mai legendare și neiubit - taxa (sau trimis înapoi o scrisoare cu o listă de atașamente).

Un exemplu de cerere completat de înregistrare a PI

Pasul 2 - Înregistrarea în activitatea de inspecție fiscală

Dacă ați gândit vreodată pentru un moment pe problema în cazul în care IE deschise, atunci ar trebui să știți: înregistrarea ar trebui să aibă loc exact în biroul fiscal, care este situat în zona dvs. de înregistrare, și anume înregistrarea specificată în pașaport.

Dacă vii la altul - va fi pur și simplu a negat. Ai pierdut timp și bani.

Deci, am ajuns la taxa, caută birou „Înregistrarea entităților de afaceri.“

Aici trebuie să prezinte următoarele documente:

 • cererea de înregistrare;
 • fotocopie a pașaportului;
 • fotocopie a numărului de TVA (în cazul în care nu există un document obligatoriu);
 • chitanță privind plata taxei de stat.


În același timp, puteți aplica pentru a utiliza sistemul simplificat de impozitare (sau de a face acest lucru imediat după înregistrarea SP).

Dacă vi se refuză taxa, atunci, cel mai probabil, a fost completat incorect documente sau ați uitat pur și simplu să prezinte unele dintre ele. În termen de cinci zile lucrătoare, în declarația fiscală, vom obține o foaie de înregistrare Uniform Registrul de Stat al întreprinzătorilor individuali.

Pasul 3 - Înregistrarea în fondul de pensii

Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017

Va trebui să vină abia mai târziu în PF și de a obține detalii pentru plata primelor de asigurare.

OGRN: cum să verificați?

Dar, dacă aveți de gând să implice muncă mercenar. atunci trebuie să aveți auto-registru cu fondul ca un angajator. Pentru a vă înregistra trebuie să trimiteți:

 • cerere;
 • foaie de înregistrare EGRIP;
 • pașaport;
 • INN;
 • documente care atestă existența salariaților (muncă sau contract civil).

O altă oportunitate oferită de Fondul de pensii al antreprenorului - este de a avea grijă de cuantumul pensiei lor prin plata taxelor suplimentare. Pentru aceasta, de asemenea, este necesar pentru a scrie o cerere.

Pasul 4 - statistici de înregistrare serviciu

Înregistrarea în serviciul statistic -, de asemenea, o etapă obligatorie. Autoritățile fiscale trimite propriile informații în înregistrarea SP în cadrul Comitetului de Stat pentru Statistică al Federației Ruse. Informații despre codurile atribuite PA este introdusă în EGRIP.

În plus, după înregistrarea IP se poate aplica la agenția de statistici, și a obține notificat cu privire la codurile atribuite; un alt mod - să învețe online la Rosstat.

Pasul 5 - deschiderea unui cont bancar

Pentru contul bancar IP nu au necesitat, dar prezența acestui instrument financiar oferă multe avantaje. În primul rând, este posibil să se efectueze calcule în formă non-numerar. În al doilea rând, având un cont bancar, puteți plăti impozite pe sistemul „Client-Bancă“, în timp ce stau acasă. Și în al treilea rând, deschiderea de conturi pentru întreprinzători individuali - o măsură de soliditate și modernitate.

Pachetul de documente necesare pentru deschiderea unui cont, multe bănci sunt diferite, dar hârtia de bază este aproape la fel peste tot:

 • pașaport;
 • foaie de înregistrare EGRIP;
 • INN;
 • Codurile statistice Card.

Ultimele două documente solicitate în prezent rare - bănci, de regulă, aceste documente pot fi comandate pe cont propriu, obtinerea-le în format electronic.

Pentru a deschide un cont neapărat nevoie de un card cu mostre de semnături - acesta trebuie să fie legalizată sau banca (o companie de card de credit asigura-te).

Banca emite un contract standard de servicii, care, după citirea cu atenție, să semneze și să obțină detalii privind contul curent. Contul este deschis și operațional, veți obține numai de la un chei bancare la sistemul „Client-Bancă“. Deschiderea unui cont bancar, precum și a crea propria lor de imprimare - un pas opțional de deschidere a SP, care, cu toate acestea, poate aduce multe beneficii.

Pasul 6 - pentru a începe munca

Sperăm că prin acest pas cu pas instructiunile de deschidere IP pentru tine astăzi, a devenit clar, și va avea loc mai ușor și mai rapid în viitor.

Este important de știut

A fost informații interesante sau utile?

Cele mai noi știri

 • Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017
  Cum de a aranja propriul IP
 • Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017
  Cum de a deveni un întreprinzător individual
 • Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017
  Cum de a deschide IE: ghid pas cu pas
 • Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017
  Pro și contra de antreprenoriat individuale
 • Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017
  Ceea ce este diferit de SP și SP SP?

Adăugați la Yandex

Cum de a deschide IE, ghid pas cu pas de deschidere a ONU 2017