Cum de a distribui pantofii care scutură, care va ajuta la apă, ziarul de fierbere

Cum de a distribui pantofii care scutură, care va ajuta la apă, ziarul de fierbere

Destul de des ne confruntăm cu o situație în care noua pereche de pantofi așezat perfect pe picior, dar după venirea acasă se dovedește că tocmai a cumpărat acel lucru câteva poșete.Ce se poate face în cazuri cum ar fi pantofi transporta care preseaza in degete?

Care necesită întindere?

Pentru a cumpărat pantofi încă de bine ar putea sta pe picior, trebuie să-l întindă. Cu toate că, de fapt, motivele pentru care va trebui să o facă, poate mai multe. Cel mai adesea, avem nevoie de întindere, în cazul în care pantofii:

Mi-a placut mult, dar sa dovedit că ea a fost un pic mai mic, dar magazinul nu a avut dimensiunea corespunzătoare;

Ea înclină lungimea și lățimea satului bine;

lățime de înghesuit, dar la o lungime a mers perfect;

A devenit aproape de sfârșitul zilei;

El a început să atragă după ploaie.

Cum de a distribui pantofi care preseaza: Recomandări

În scopul de a răspândi pantofi de recoltare pe care tocmai l-ați cumpărat, utilizați câteva reguli simple:

nu trebuie să se pună imediat pe o nouă pereche de pantofi și purta toată ziua, este mai bine să rupă în a pune treptat pe parcursul zilei timp de o oră și jumătate;

pantofi de piele întins destul de repede, astfel încât aproape toate metodele cunoscute de stretching este potrivit pentru ea;

înainte de potcovit un lucru nou, este recomandabil să se acopere locurile frecate pe tencuiala picioare. Acest lucru va preveni aparitia bataturilor si a face pantofi mai confortabil;

că partea din spate a pantofului este piciorul mai puțin de frecare a lubrifiate cu ajutorul unui săpun umezit sau alcool;

interiorul pantofului pentru a șterge ulei de ricin svezhepriobretennoy, astfel încât este mai mică decât frecat piciorul;

Puteți utiliza unul dintre spray special. Pe ei puteți solicita vânzătorului, probabil va sfătui ce să aleagă. Cu nevoia de a pulveriza sau se presară frecare loc de recoltare, apoi se pune pe pantofii și de mers pe jos ca 5-10 minute.

Dacă nici unul dintre sfaturile de mai sus nu va ajuta, atunci ar trebui să utilizați unul dintre instrumentele disponibile pentru întindere de pantofi.

Cum de a distribui pantofii care scutură în degetele: utiliza mijloacele la îndemână

Pentru a utiliza această metodă, vă rugăm să fie șosete de lână foarte groase și un uscător de păr. În continuare, trebuie să facem următoarele:

1) Purtați șosete în picioare și a încercat să le stoarce în pantofi de recoltare;

2) în acele zone în care picioarele se simt cel mai disconfort, căldură uscătorul pentru 25-30 de secunde;

3) atunci când pantoful este bine incalzit, lasa pe piciorul atâta timp cât acestea au răcit complet, dacă este necesar, trebuie repetată procedura;

4) Atunci când obține rezultatul dorit, aveți nevoie pentru a pune pe piele balsamul special care hidratează după o lungă lovitură de uscare.Important! pantofi de încălzire, nu fi prea zelos, din cauza temperaturilor ridicate pot slăbi articulațiilor lipici.

Pentru această metodă va trebui să stoc pe vodca ieftine sau soluție de oțet, care va trebui să efectueze aceste acțiuni:

1) impregna complet sau freca suprafața interioară a acestui pantof lichid;

2) Purtați șosete și strâns întinse pe încălțăminte picior;

3) un minim de uzură în oră pantofi de casă, apoi îndepărtați;

4) se spală pantofi interior soluție de săpun pentru a îndepărta mirosul de vodca sau oțet.

Purtați încălțăminte în strânsă este, de asemenea, folosind apă clocotită, din care o conduce mult mai bine și devine forma dorită. Dar fii atent, puteți utiliza această metodă numai pe piele naturala. Piele, cel mai probabil, nu și-ar pierde aspectul său atractiv.

pantofi Narrowish de uzura în apă caldă poate fi după cum urmează:

1) se toarnă apă clocotită în interiorul încălțămintei;

2) îmbinare apă și se lasă un timp să se răcească apa fierbinte;

3) a pus pe pantofi și rupe în atâta timp cât nu se usuce complet. Dacă este necesar, procedura poate fi repetată.

Pentru a transporta în condiții de siguranță pantofi, puteți utiliza un cartof obișnuit. Pentru a face acest lucru:

1) să ia câteva cartofi mai mari și curățați-le;

2) le-a pus într-un pantof, astfel încât nu a fost teribil de aglomerat, în cazul în care scoate în afară - va fi chiar mai bine;

3) astfel încât să lăsați toată noaptea și dimineața, scoateți cartofii. Nu uitați să ștergeți pantofii în interior cu o cârpă umedă.

De asemenea, ajuta transporta pantofi de strans va ajuta la ziar umed. Acest lucru va necesita:

1) să ia mai multe ziare și le rupe foarte fin;

2) pentru a umple masa rezultată cu apă pentru a face umed și umflat;

3) Se toarnă pantofii terciul rezultate strâns;

4), la sfârșitul lasă să se usuce timp de 2-3 zile. Doar nu pune aproape de aparate de încălzire!

Pentru această metodă, trebuie să ia orice boabe sau fulgi de ovăz, care se pot umfla atunci când sunt ude. În continuare, vom efectua următoarele operații:

1) umple cereale (cereale încălțăminte);

2) se umple cu apă până la un nivel de cereale și de a pleca peste noapte;

3) pe noapte boabe umflate (cereale) pantofi de întindere, iar în dimineața va trebui să eliminați masa, ștergeți-l și pune pe;

4) pentru a asigura efectul pe care trebuie să poarte pantofi până când este complet uscat.

Fiecare dintre aceste metode este foarte simplu și, în același timp, este destul de eficiente, dar nu vă așteptați la miracole, cum ar fi mărirea dimensiunii de 3-5 cm. Cu aceste metode, este posibil să se extindă pantofi mai mult în lățime și un pic cam lung. Prin urmare, se întinde este foarte util în cazurile în care pantofii te un pic înghesuit sau care rulează în afara degetelor.

Cum de a transporta pantofi din piele care prea strâmt?

În ceea ce privește pantofii din piele, cel mai eficient mod de ao întinde - utilizarea de lichid care conține alcool sau oțet. Pentru a face acest lucru, inmuiati interiorul lichidului, a pus pe sosete groase de lână și pantofi rupe în cel puțin o oră. Pielea este mai moale, este necesar să se ia glicerină și freca partea exterioară a acestora. Pentru a elimina un miros neplăcut, puteți utiliza apă și săpun, ceea ce face procesul din interior.

O altă eficientă și, în același timp, mult mai extreme. Se toarnă 2-3 secunde în apă clocotită, apoi se toarnă și rupe la pantofi până când pielea este complet rece. De obicei, acest proces durează aproximativ 20 de minute.

De asemenea, răspândirea de pantofi din piele care preseaza posibil folosind instrumente speciale, care pot fi vândute sub formă de spumă, spray sau lichid. Pentru produsele din piele varianta cea mai potrivită este un lichid. Tot ce trebuie să facem este umezirea locul potrivit o sumă mică de bani, a pus x / b șosete și pantofi de uzură în 45-60 de minute. Cu pulverizare, precum și cu spuma trebuie să producă exact aceleași acțiuni. Singurul lucru: dacă purtați pantofi lăcuite, nu este recomandat să utilizați spumă.

Astăzi, pe internet puteți găsi recomandări despre destul de des ca pantofii din piele ar trebui să pună pachetul cu apă și le-a pus în congelator. Cu toate acestea, nimic bun va veni de ea, deoarece pielea sub congelare tinde sa se crape, pentru că este mai bine să nu-l risc.

De fapt, transporta pantofi care preseaza, nu atât de dificil. Dacă nu doriți să-l întind le puteți merge la magazinul de pantofi, în cazul în care va fi capabil să „ajusteze“ sub dimensiunea prin intermediul unor echipamente speciale.