Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

Roman nuanțe - perfect pentru orice interior. Dar, mai des, acestea sunt folosite pentru produsele alimentare. Design simplu, funcționalitate și dimensiuni compacte, fac acest tip de perdele populare printre femeile casnice practice. Pentru a plasa în casa lui un detaliu al interiorului nu trebuie neapărat să-și petreacă o mulțime de bani. Într-adevăr, jaluzele romane, vă puteți coase.Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

alege materiale

Alegerea țesăturilor - baza creării de accesorii pentru ferestre. În principiu, este posibil să se facă nuanțe romane cu mâinile lor din materiale de resturi. Acesta poate fi la fel de țesături grele, groase, și aer translucide.

Este demn de remarcat faptul că caracteristica de astfel de perdele este că, din cauza modificărilor survenite în poziția de ridicare (constantă sau indreptare) materialul poate „juca“. Ornament, textură și culoare - toți acești factori joacă un rol.

textile de designer foarte popular. Asta profesioniști știu cum să facă un perdele unic și enervant. Dimensiunea redusă a accesoriului vă permite să salvați pe material - ar trebui să fie un pic.

dormitor

Pentru a proteja mobilierul de decolorare tapet ar trebui să aleagă tipul de material negru afară. Aceste materiale sunt tratate cu agenți speciali care nu permit luminii să pătrundă în cameră. În plus, o astfel de perdele textile cu ferestre din plastic va fi mult timp din cauza rezistenței la razele soarelui.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

Cel mai bun dintre toate aceste țesături sunt potrivite pentru decorarea ferestrelor dormitor. Din cauza densității lor, nu vă puteți face griji despre ceea ce dimineața va începe mai devreme. La urma urmei, camera va fi încă întuneric.

Atunci când selectarea materialelor pentru această cameră trebuie să țină cont de specificul acesteia. Perdelele ar trebui să fie rezistente la grăsimi, abur, fum și mirosuri. O variantă ideală care are aceste proprietăți este un material sintetic.

Dacă doriți să facă perdele din materiale naturale, este necesar să se apeleze la textilele cu impurități. Un plus de minor va face synthetics materialul mai potrivite pentru bucătărie.

Valoarea trebuie apoi să fie perdea dublă sau simplă. Pentru prima opțiune este mai bine de a utiliza materiale neferoase. Acest lucru va păstra culoarea și luminozitatea lor. Dar perdelele într-un singur strat este fabricat din țesături ușoare, transparente. Acestea pot fi organza cu broderie sau voal lenjerie.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

În orice caz, design jaluzele romane ar trebui să fie perfect îmbină în interior din jur. Pentru camerele clasice este mai bine pentru a alege culori și ornamente low-cheie. Camerele de joc pentru copii, puteți folosi o cârpă desene animate populare stilizate. Design de bucătării este completat de țesături cu imagini de produse alimentare sau de flori.

Ce altceva este necesar pentru crearea de perdele?

Al doilea element important în crearea de jaluzele romane cu mâinile lor este baza de formare a mecanismului.

Pentru a face acest lucru aveți nevoie de următoarele elemente:

 • geamuri margele din lemn;
 • cherestea, din care să facă o cornișă;
 • încasarea segmentului care urmează să fie utilizat ca material curea greutate.

Pentru a configura mecanismul ar trebui să urmeze instrucțiunile.

 1. Bara va fi baza de cornisa. Prin urmare, ar trebui să fie acoperite cu material textil. Secure prin utilizarea bandă adezivă, lipici fierbinte sau capse.
 2. Atașați la pervaz perete făcută posibilă prin intermediul colțuri - dacă perdeaua este poziționată în interiorul ferestrei.
 3. Porțiunea frontală a tijei perdea este fixat cu bandă.

Un mod mai simplu - să cumpere baza de-a gata.

Cum să taie perdele

Asigurați-Jaluzele romane cu mâinile vor ajuta instrucțiuni pas cu pas. Primul punct în crearea orice model - calcul al dimensiunilor.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile


Pentru a începe producția, ar trebui să decidă în cazul în care cortina va fi localizat - în interiorul sau în afara ferestrei. Depinde de măsurători.

Odată ce înălțime și lățime definită, aceasta ar trebui să contoriza numărul de cute duble. Ele trebuie să fie de aceeași dimensiune. În acest caz, trebuie să lăsați aproximativ 5 cm margini la tkani.Tak tăiate de sus pentru perdele înălțimea de 124 cm și 5 cm, înălțimea cutelor dantelat este determinată după cum urmează: înălțimea lua umplutură. 119 cm este obtinut. Acum, acest număr este împărțit la numărul dorit de pliuri. Numărul final - înălțimea fiecărui pliu.

Pentru tăierea partea din față a perdelelor nevoie pentru a determina lățimea acesteia. Pentru a adăuga un indicator cheie de 10 cm. Acest lucru face posibil să se lase pe fiecare parte de 5 cm pentru gateway-uri.

Lungimea căptușelii include astfel de indicatori:

 • dimensiunea perdele finisate;
 • 2 cm pentru îndoire de sus și de jos;
 • 2,5 cm pentru deschideri, în care nuiele (3 bucăți nevoie de 7,5 cm) vor fi plasate.

Deoarece stick-uri pot fi folosite ca materiale din lemn și din plastic. Totul depinde de ce tip de perdele tesatura făcut. În cazul în care sunt mai ușor de crengi textile, se rup repede în jos, și dacă mai grele - adică, riscul de sagging tesut.

Coase și asamblează

Primul pas este de a pregăti captuseala. Pentru a face acest lucru, face sluduet de acțiune.

 1. Se taie dreptul de cantitatea de tesut si de bine călcate.
 2. Pe fiecare parte 2 cm este măsurată. Aceste bucăți de țesătură sunt pliate spre interior și apăsați afară.
  Cum de a face nuanțe romane cu mâinile
 3. Umple buzunarele trebuie remarcat locație pentru crengi. De la fiecare nivel de indentare trebuie sa fie de 1,25 cm. De-a lungul acestor linii va fi o linie care formează deschiderea.

Pregătirea față a perdelelor este o secvență de acțiuni.

 1. Pe părțile laterale și partea de sus ar trebui să fie tăiate pentru a plia 2 cm. Partea de jos ar trebui să fie 9. Curbe trebuie să fier.
 2. Ușurința de a atașa perdele la streașină oferă o fixare bandă buclă. Este recomandat cusută cu câțiva centimetri mai mare decât țesutul situat linia de pliere.

Pentru a conecta cele două părți trebuie să fie adăugate la acestea. Căptușeală marginile vor fi de 2 cm mai mare decât partea din față. Piese de schimb fixați cu ace. Partea de jos a cataramei, astfel încât sa dovedit deschiderea pentru agentul de ponderare. Aceasta ar trebui să acopere partea de sus a mucoasei.

În primul rând, cele două părți trebuie să coase de mână. În acest scop, tehnica cusatura ascunsa. Nu trebuie uitat faptul că la colțuri trebuie să lase loc pentru instalarea agentului de ponderare. Partea superioară a aceeași pliat și cusute.

Noi ar trebui să facă, de asemenea, unele calcule pentru a instala inele. Între inele trebuie să fie o distanță egală. Trebuie să fie prezente și liniuțe de la marginile. Cu aceste cusături cusute scaune din stofa, care sunt situate un inel în mijloc între și de-a lungul marginilor.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

Ultimii pași în ansamblul de perdele:

 1. crengi inserați buzunare;
 2. atașarea inelelor în locația dorită.

În plus, cortina spânzurat pe pervazul și Cordoane de nylon sunt filetate prin inele. Fix-le, puteți utiliza cleme sau a veni cu site-ul companiei.

perdele de cusut, care nu a durat mult. Dar trebuie să fim atenți să nu deteriorați tesatura.

Jaluzele romane Jaluzele din

Master-class pentru a face astfel de jaluzele sunt foarte ușor de realizat și nu necesită abilități de cusut. jaluzele romane se poate face manual de la obloane vechi. Din nou costum și cele mai ieftine opțiuni. Calitatea nu este afectată.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

Cum de a face această opțiune perdele? nevoie de:

 • pânză;
 • bandă fuzibil suprafețelor textile;
 • adeziv care este potrivit pentru lipirea țesuturilor;
 • jaluzele.

După determinarea lungimii și lățimii de perdele de viitor poate începe pregătirea blind-uri:

 • trebuie să scoateți cablul de alimentare, care este responsabil pentru rotația lamelelor;
 • în funcție de numărul de îndoituri în perdele nevoie pentru a elimina partițiile jaluzele inutile. De obicei, ar trebui să fie de aproximativ 20-30 cm între ele.

Scoateți șipci este simplu - aveți nevoie pentru a elimina fixers de plastic. Ele pot desface cu un cuțit.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile

La prepararea materialului ar trebui să lase, de asemenea, 5 cm pe fiecare parte și să se împace pentru fier lor. Suprafețele de țesut va ajuta la Banda termica sigila falduri.

Apoi, atașați materialul la obloane - streașină lor. Marginea superioară ar trebui să iasă un pic, astfel încât să poată fi îndoit.

lamela locație pentru a fi notat pe materialul textil pe ambele margini cu un creion. Deci, ei vor fi aliniate. Apoi, trebuie să le trateze cu lipici și acoperite cu material textil.

Instalarea blind-urile de pe fereastra ar trebui să fie ceva timp - după uscarea completă. Deoarece porțiunea verticală nu uscată se poate desprinde și să fie distruse de proiectare.

Roman nuanțe poate coase o tesatura de orice fel - de la cele mai usoare la cele mai grele. Acest lucru vă permite să creați un design interior unic, care nu oboseste chiar și după mai multe sezoane. O astfel de formă de perdele este cel mai economic. Coaserea jaluzele romane rapid și ușor. Acesta este secretul popularității lor la nivel mondial.

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile
Exterior și interior pridvor

Cum de a face nuanțe romane cu mâinile
Cărări de grădină de tăiat un copac cu mâinile