Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

avid pescar diferă de ventilator obișnuit pe care o puteți găsi o mare cantitate de pescuit aborda în arsenalul său. Dacă el merge pe pescuit de iarna, atunci el va avea nevoie cu siguranță mai mult decât un cort, undiță și șuruburi de gheață, dar, de asemenea, pescuit sanie, care poate face singur. Caracteristicile de design ale modelului și complexitatea acestuia va depinde de natura pescuitului și a capacităților financiare. Cu toate acestea, astfel de elemente scumpe încă nu funcționează, pentru că puteți utiliza materiale pe care le puteți găsi în magazie lui.Noțiuni de bază în jurul valorii de pe zăpadă și gheață înghețată

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

Dacă doriți să obțineți prea departe, partea din spate rutier nu va trece, de aceea este important să se reflecteze asupra celor mai bune mijloace de a livra echipamente de pescuit. Navigați prin suprafața de gheață nu este la fel de ușor cum ar putea părea. Această întrebare este ușor de rezolvat cu ajutorul sănii. Pentru unii pescari, și ei au primit un loc de dormit și de odihnă, ca și pentru producerea de exemplu trofeu au uneori câteva zile pentru a sta departe de casă.

instrumente de pregătire și materiale pentru fabricarea Sanie din lemn

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

Dacă doriți să vă sanie de pescuit cu propriile sale mâini, este necesar să se pregătească unele dintre instrumentele și materialele necesare pentru a aloca între ele:

  • panouri de pin;
  • nazhdachku;
  • foraj;
  • clei pentru lemn;
  • puzzle electrice.

Ghid pas cu pas

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

În rolul de alergători vor efectua două plăci, care au nevoie pentru a utiliza în prima etapă. Busola ar permite un semicerc, care accident folosind un puzzle. Pentru a fixa barele transversale de pe găuri forate alergători. Legătura lor trebuie realizată folosind sonde circulare prin lipire.

Structura rezultată ar trebui să consolideze partea din spate și alergători din față pentru aceasta ghimpat bare transversale stivuite. Design-ul ar trebui să arate atractiv, astfel încât după uscare lipici trebuie să prune de prisos. Pescuit sanie trebuie să aibă un loc în Consiliul poate acționa ca el.

La locul de instalare pentru cutia echipamente ar trebui să taie canelurilor pentru conexiunea cu alergători. Pentru a realiza structura de câștig la partea din spate a schiurilor trebuie să lipi stick-uri. În curbura câmpului alergătorilor la partea de jos a șuruburilor să fie întărite din aluminiu sau benzi de oțel.

Înainte de a structura de asamblare finală ar trebui să fie luate în considerare pentru a determina acuratețea compușilor. În cazul în care există elemente care sunt pre-sol, acestea ar trebui să fie acoperite cu finisaj rezistent la apă. Pescuit sanie după finalizarea producției lor trebuie să fie testate pentru durabilitate. Pentru a face acest lucru, toate echipamentele ar trebui să fie pus în interior, de fapt, absolut nu doresc să produsul a adus în momentul cel mai important.

Producția de sanie din aluminiu

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

Pescuit sanie ar trebui să fie nu numai funcțională, dar, de asemenea, destul de ușor, pentru că, uneori, cu ajutorul lor, pescarul trebuie să se deplaseze pe gheață, care ar putea sparge. utilizați o foaie de material adecvat și un profil pentru producerea de sanie din aluminiu. Setări pentru a alege dimensiunea de transportat accesorii și opțiuni de cutie pentru pescuit.

Design-ul va avea trei părți principale, și anume:

Producție își va asuma respectarea anumitor reguli. Lucrările necesare dispozitivului de îndoire. Puteți face cu colțuri de metal și un ciocan de lemn. porțiunea laterală trebuie să fie identice și întărite, pe același principiu se realizează și peretele posterior. Cel mai recent tăiat partea de jos a aluminiului. Este important să se facă marginile produsului în condiții de siguranță pentru a face astfel încât acestea podgibayutsya.Când a făcut pescuit sanie de iarnă, efectuați mai mult și alergători. Ele pot fi realizate din profil de aluminiu. Pentru a indoi alergători a fost mai ușor în unele locuri ar trebui să facă o fantă. În etapa finală, este necesar să se adune sania, trebuie să utilizați piulițele, bolțurile și șuruburile pentru compușii metalici.

sanie de plastic Definitivarea

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

După cum arată practica, pescuit sanie de plastic în jurul convenabil, acestea pot fi folosite pentru a muta de pescuit bagaje pe înghețat zăpadă, gheață și zăpadă. Astfel de construcții sunt executate sub forma unui jgheab, caracterizat prin greutate redusa, pot suferi o expunere la temperaturi scăzute și pot avea dimensiuni diferite. Cu toate acestea, o astfel de sanie au un dezavantaj, care este exprimat în absența ancorajele frânghii. Corectarea acestui minus responsabilitatea pe umerii pescarul.

Pescuit sanie-raclor poate fi completată prin echiparea diblurile corespunzătoare. În acest scop, perimetrul numărului necesar de găuri în cazul în care va fi posibil pentru a insera un cablu metalic cu elemente de fixare corespunzătoare. Acest lucru va oferi un puternic și de încredere, și nu predispuse la îngheț și coroziune de elemente de fixare pentru benzi de cauciuc pentru bagaje și benzi de cauciuc.

Pentru a instala coarda de tragere prin sănii de bord din față ar trebui să fie stabilite 2 eyebolts și coarda va fi atașat la Carabineri. Eyebolts trebuie să fie instalate cu piulitele care vor diferi fiabilitatea și viteza de fixare. O astfel de revizuire a sănii de pescuit arată că, timp de mai mulți ani și sistemul de montare eșuează. Totul este păstrat în siguranță și ferm, elementele nu se deschid, și de a folosi sania devine foarte convenabil.

Pentru a pregăti mai bine sanie de împingere 20 m coarda care se dezvoltă de patru ori. Cu ajutorul puștii trebuie să fie consolidate eyebolts. Acest lucru poate ajuta nu numai la pescar, dar tovarășii săi, care pot cădea prin gheață. Dacă eliberați rapid coarda, atunci va fi disponibil segmentul de 20 m, cu care te poate ajuta.

Sănii vechi Refacere

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

Homemade sanie de pescuit este mult mai ușor să efectueze, în cazul în care ca bază pentru a folosi sania vechi, care ar trebui să fie cadru și alergători. Adaosul va face foaie de placaj de greutate redusă, care va merge la producția de partiții pentru sertar. Placaj trebuie să fie tăiat cu grijă să-i cutele nu formate la margini.

cutie de pescuit, sanie, care va completa, întărit pe șine cu șuruburi autofiletante, găuri pentru ei trebuie să fie făcut cu un burghiu. Este necesar să se pregătească pentru colțurile cadrului. Pereții cutiei pe care doriți să izoleze folosind polistiren sau spumă. Este pus pe adeziv. Apoi, în interiorul cutiei este necesară pentru spații placaj arma. Structura poate fi de mai multe compartimente care sunt destinate:

  • pește capturat;
  • haine calde;
  • roată și năluci;
  • stocurile de produse alimentare de pescuit.

Odată ce caseta este gata, puteți începe să lucreze pe coperta. Trebuie să fie foarte puternic, deoarece acest element este de multe ori servește ca un scaun, ci pentru că el trebuie să suporte greutatea pescarului. Pentru a menține cald, scaunul trebuie să fie cald. Pentru a face acest lucru, pe spuma se potrivesc de suprafață și piele cusute. Pentru a consolida un astfel de sistem poate fi capsat mobilier capsator. Pentru sania trasă operațiune au fost mai confortabil, putem consolida tije si pick-up, precum și alte roată de pe corpul cutiei. Când prinzi un pește, acesta este hands-free.

pescar experimentat Recomandări

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini

După sanie se va face, acestea ar trebui să fie în partea de jos de schi grăsime sau silicon grăsime. Acest lucru va preveni acumularea de zăpadă-up. Pentru siguranța rutieră să fie consolidate pentru banda reflectorizant sanie. Uneori, pescarii îmbunătăți săniile, dotarea acestora cu un scaun pliant. În România nu este de pescuit foarte frecvente sania finlandeza. alergători lor din metal este un scaun înalt. Pentru a trece la o astfel de sanie poate fi pe baza unui scuter.

Prin snowmobil, puteți face sania trasa de cai de conducte din material plastic. Acestea vor permite sudarea elementelor de fixare între ele. Când ansamblul poate fi utilizat și colțuri metalice. Dimensiunile acestor sănii ar trebui să fie stabilite ținând seama de nevoile pescar. O altă sanie poate fi echipat cu compartimente.

Pentru mai multe informații despre sania cu snowmobilul

Dacă furculiță afară pentru un snowmobil si sanie Cumpara nu a avut timp, atunci le puteți face singur. Despre acest model a discutat mai sus a fost realizat. Pregătirea conductelor din plastic pentru o astfel de structură, produsul trebuie utilizat, a căror lungime este de 1,8 și 7,5 m. Aceste componente vor fi utilizate pentru legătura încrucișată. Pentru a cadrului nu este pornit oblică, ar trebui să fie pus pe o podea nivel și măsoară toate dimensiunile. Prea mare sanie poate răsturna, în timp ce un inconvenient scăzut de utilizat pentru unitatea. Prin urmare, este necesar să se facă design, cu o inaltime de 30 cm, această opțiune ar fi optimă. În pregătirea rack, este necesar să le execute într-o cantitate de 8 bucăți sau mai mult din numărul lor va depinde de puterea de sanie. Dimensiunea finală ar trebui să fie personalizat cu un fișier.

concluzie

Sani pescuit s-ar putea face bine propria lor, și pot fi suplimentate pe termen nelimitat. Ca modificări, de exemplu, acționează în spate de odihnă precum și trunchiul și chiar elemente decorative. Un astfel de buget de pescuit sania trasă de voință și realizare alternativă excelentă a produselor din fabrică.

Cum de a face sanie de pescuit cu propriile sale mâini