Cum de a face subcadru

Pentru subcadru de fabricare a ridica și să se pregătească șina fără noduri și crăpături. secțiune transversală dreptunghiulară. Unul dintre colțurile rack ar trebui să fie tăiate și apoi tăierea în bucăți, folosind stuslo Joiner. astfel încât în ​​timpul asamblării colțul teșit al subcadru transformat în interior. pe partea din față. Acest lucru trebuie făcut pentru a avansat în continuare panza întinsă de la o margine la alta.Dimensiunile exterioare ale subcadrul și se calculează astfel susțin că, după întinderea pânzei (cele mai multe vor fi adăugate la colțuri) este ușor de inclus în cadru, dar fără lacune atunci când este văzut din față.

Acum, taie colțurile barei pentru a consolida structura. Asamblarea șine, cu colțurile de pe lipici, se lasă să se usuce. Când adezivul sa uscat complet, în plus fixați șuruburi subcadrul înșurubare prin șine în colțuri.În cazul în care părțile suficient un mare targă pentru a depăși dimensiunea de 100h75 cm, acestea ar trebui să consolideze eco-bar, sau chiar traversei pentru a întinde pânza când șina nu este condus. sau îndoit. Pick up pentru această cale ferată cu o secțiune transversală mai mică, astfel încât acestea să nu se lipesc cu orice fata sau din spate.

pull Whatman ușor umezită cu apă, prihvatyvaya pe suporturile laterale inverse folosind capsator, deoarece se usuca, valuri, care sunt rezultatul stretchingului mici inegale, fie atenuate. Pânza este montat cu un efort vizibil, luând primul dintr-o latură lungă a designului din spate, fibrele se orienteze paralel cu laturile subcadru. Atașați-l la partea din spate, precum și hârtie de desen.

Unghiuri, creați elegant și frumos. fără movile mari pot fi lipici, după consolidarea paranteze.

Lipire pe întreaga suprafață posterioară a sub-cadru cu hârtie groasă, astfel încât marginile să nu iasă în afară dincolo de limitele exterioare. După ce adezivul sa uscat, se taie surplusul într-o lamă de ras sau un cuțit subțire. Acum dvs. targa gata, puteți începe procesul creativ!