Cum de a insera un șablon în Photoshop

Ce sunt șabloanele pentru Photoshop?

Asigurați-vă cu noi un număr de pași simpli, și poate că va avea un nou hobby. Prietenul tău - un model pe calendar, conduci un supercar în cazul în care altcineva nu va va place, nici nu se aventureze pe o presupunere! Proprietarul paginilor de Internet se pot schimba cu ușurință designul lor proprii, de exemplu, pentru a decora și ghirlande de molid, înainte de Anul Nou. Orice imagine într-un format care Photoshop va recunoaște, poate fi utilizată în modul de a insera un șablon în Photoshop și se aplică la editarea fotografiilor. Cele mai multe dintre imaginile din rețea, precum și pe computer este stocat în .png și .jpg. În Internet resurse suficiente, specializat în șablon, astfel încât alegerea este imens. Un exemplu simplu - cum de a crea un șablon în Photoshop sine:  1. Descărcați șablonul, și rulați programul, împreună cu un șablon fotografie deschis în Adobe Photoshop.
  2. Dacă este necesar, rotiți imaginea prin butonul stâng al oricărei imagini, „Main Menu“ - „Image“ - „Rotire“, da direcția corectă.
  3. Vă rugăm să rețineți: să respecte proporțiile „Meniul principal“ - „Image“ - „Dimensiunea fotografiei“, este posibil să aveți pentru a ajusta lățimea și înălțimea se va schimba în mod automat face aceeași rezoluție pe șablon și fotografia, dacă este necesar.
  4. Alegeți partea stângă a barei de instrumente pictograma „Move“ și, menținând apăsat butonul din stânga de pe șablon, trageți-l pentru a fotografia.
  5. Apăsați pe sus, jos, stânga, dreapta, setați șablonul pe locația dorită. Un șablon acoperă fotografia. Dacă este necesar, „Main Menu“ - „Ferestre“ - „Straturi“ butonul de swap imaginea din stânga și șablonul.
  6. Acum trebuie să introduceți o fotografie în șablonul în Photoshop. Și șablon și fotografia în locurile lor. Se combină cele două straturi într-una singură, „Main Menu“ - „straturi“ - „Merge“ (sau să efectueze „Informații“).
  7. Imaginea rezultată poate fi tăiată cu ajutorul „Crop“ instrument.
  8. Dacă ați făcut ceva greșit, puteți anula oricând mai multe acțiuni utilizând „Meniu principal“ - „Edit“ - „Cancel“ (sau „Return“).
  9. Salvați imaginea în format .jpg.


După ce a făcut câteva piese de testare, îți dai seama că este foarte simplu. Multe variante diferite de cadre și forme pe care le puteți insera o fotografie în șablon în Photoshop, există site-uri de pe Internet. Puteți găsi floral cadru, contururile orașelor, imagini din natură și altele. De asemenea, este posibil să se limiteze imaginile grafic printr-un cadru sub formă de diferite forme geometrice.

Și, dacă stăpânești câteva instrumente în Photoshop și începe să lucreze cu efecte de culoare, este puțin probabil vreodată să contactați un designer profesionist pentru a alege hainele potrivite. Vei fi întotdeauna în măsură să dau seama cum de a insera un costum în figura propriu Photoshop, cu ajutorul șabloanelor. Începeți cu un șablon pentru Photoshop. Ai fi sigur că pentru a reuși!

Chiar mai interesant