Cum de a izola în mod corespunzător plafonul unei case private, cu propriile sale mâini

Cum de a izola în mod corespunzător plafonul unei case private, cu propriile sale mâini
Pentru fiecare persoană casa lui este o cetate, deoarece numai în ea fiind cald și confortabil, se simte complet sigur. Dar, izolați cu atenție ferestre și pereți, casa este, uneori, destul de rece, iar apoi, în curs sunt sistem suplimentar de încălzire.Dar, de fapt, aerul fiind încălzit, se ridică în sus și prin tavan, la care izolarea nu sunt atât de meticulos, merge în necunoscut. Astfel, se pierde și jumătate din căldura generată de radiatoarele utilizate. Se pare că, împreună cu căldura de acasă canaliza bani. Prin urmare, ar trebui să procedeze fără întârziere la izolația tavanului.

Cel mai adesea folosit ca izolația tavanului:

Deoarece aceste materiale sunt cele mai ușor accesibile și nu au un cost ridicat. În plus, ele pot fi folosite pentru a produce lucrările necesare pe cont propriu.

Pentru a proceda la izolarea tavanului, el va avea nevoie de un sistem de încălzire și ca material de impermeabilizare - pergamină. Pentru structurile de cadru necesare bord tivita, precum și alte componente necesare pentru a consolida ca cadru și izolare, adică, cuie, lipici și spumă. De asemenea, este necesar să se pregătească pentru instalarea de instrumente de izolare, care includ:

Plafonul de izolație din exterior

Cum de a izola în mod corespunzător plafonul unei case private, cu propriile sale mâini
Pentru a izola plafonul exterior, opțiunea ideală ar fi la mansardă, care trebuie să fie mai întâi curățată de moloz. Mai mult, pe baza acestor măsurători dobândite grosime spumă densă de cel puțin 0,5 cm. Acest material blanketed mansarda, iar toate punctele de conexiune sunt lipite cu spumă.Pentru a preveni deteriorarea spumei, dacă este folosit ca elemente inutile de depozitare pod, trebuie avut grijă ca partea de sus a acesteia a fost acoperită cu o acoperire de beton, cel puțin 50 mm grosime.

Dacă un încălzitor este folosit vata minerală, este necesară rama în care foile tăiate sunt stivuite hârtie pergaminată, iar deasupra ei - un încălzitor.

De notat că vata minerală nu poate comprima sau comprima foarte mult, deoarece acesta trebuie să fie prezent în golurile de aer care îndeplinește funcția de deținători de căldură.

În plus, este de dorit să mascheze podeaua cu două straturi de izolație. Pe partea de sus a izolației podele stabilite.

Izolarea termică a tavanului din interiorul camerei

Cum de a izola în mod corespunzător plafonul unei case private, cu propriile sale mâini
În cazul în care designul casei nu prevede mansarda, apoi izolarea din exterior este puțin probabil să reușească. Aici avem toate lucrările de izolație efectuate în interior, iar acest lucru va duce la unele inconveniente.

Pentru a organiza izolația interioară a tavanului, este necesar pentru a asambla un cadru de lemn, reducând astfel înălțimea camerei. În plus, după toate lucrările efectuate în incinta trebuie să facă reparații. Dar, în comparație cu căldura obținută după o astfel de manipulare, toate aceste probleme ar fi pur și simplu anulate.

Întregul proces de izolare termică a tavanului este că spațiul dintre rama lipit, mai întâi hârtie pergaminată, și apoi izolarea, în acest caz, vată minerală. Fixator poate fi folosit ca adeziv pentru plăci, deoarece imediat aderă la un plafon de orice materiale. În plus, plafonul trebuie să fie foi de gips carton arma, care va fi un obstacol de netrecut pentru scăparea de căldură din casă.

În cazul în care plafoanele sunt mici în casă și nu se poate folosi un cadru de lemn, puteți folosi dale de beton celular, care, în afară de conductivitate termică scăzută, este, de asemenea, foarte ușor.

Dar, înainte de a lipi, și dale din tavan se potrivesc la tavan trebuie să fie amorsate. După un număr de plăci pentru a fi lipite, atunci acestea ar trebui să fie fixate într-un model tip tablă de șah. După aceea, stratul de grund plafon este aplicat din nou. Apoi, este deja posibil pentru a începe finisare plat.

Izolația tavanului cu ajutorul acestor tehnici va ajuta la menținerea căldurii pentru a economisi energie și de a face atmosfera din casa ta mai confortabil și confortabil.