Cum de a salva imaginea editată în Photoshop, otfotoshopit!

mesaje personale de schimb pe. În acest memo ne vom concentra asupra modului de a trimite mesaje private pe Facebook, folosind panoul de chat. Unde pot găsi IM? Uita-te la dreapta paginii, există o coloană cu o listă de prieteni: chat. Chat afișat pe orice pagină de Facebook. În cazul în care chat-ul nu este afișat la dreapta? Pe unele monitoare.În Photoshop nu este suficient să apăsați pe butonul „Salvați“, astfel încât să puteți pierde fotografii sau ore de muncă de valoare cu privire la schimbarea imaginii. Ce întrebări trebuie să știe răspunsul pentru a salva fișierele în mod corespunzător?

Am nevoie pentru a face o copie a imaginii?

Asigurați-vă că pentru a face. Păstrați schimbarea sub un alt nume. Acest lucru este valabil mai ales pentru incepatori, eu știu pentru mine. Când am fost doar începutul pentru a dezvolta programul, apoi cu entuziasm a început să editați fotografiile. Ei bine, lovit pe ideea de a păstra o copie. Acum, aceste fotografii nu se va uita fara rade).

Alegerea la panoul vnutrizonalnoy "Options", apoi "Save As". În fereastra care apare în „Numele fișierului“ pentru a adăuga la numele original, de exemplu, unitatea (manual încercarea de a conduce vehicule) și faceți clic pe „Salvați“.

Cum de a salva imaginea editată în Photoshop, otfotoshopit!


Figura1. Salvați o copie

În ce format pentru a stoca?

În Photoshop, vom lucra de obicei cu fișierele de două tipuri: JPG și PSD. De fapt, mult mai multe formate, în timp ce locuiesc pe acestea.

Formatul JPG stochează fotografiile pe un computer și imagini descărcate de pe rețea. Când otvryvaete imaginea în program și de a schimba culoarea, saturația, contrastul, elimină ochii roșii, etc. formatul nu este schimbat. Noi menținem schema standard așa cum este prezentat în Fig. 1.

În Figura 2 în „File Type“ vom vedea formatul PSD. Faceți clic pe „Salvați“, iar acum, în orice moment, puteți continua să lucreze la crearea sa.

Cum de a salva imaginea editată în Photoshop, otfotoshopit!

Figura 2. Salvare în format PSD

Cum de a converti un fișier PSD într-un JPG regulat?

Să presupunem că ați făcut o carte și doriți să-l plaseze pe pagina unui prieten într-o rețea socială. Apoi, aveți nevoie pentru a păstra un fișier de lucru cu straturi, ca imagine. Acest lucru se poate face prin intermediul „Save as“, selectarea tipului liniei - JPG.

Cum de a salva imaginea editată în Photoshop, otfotoshopit!
Figura 3. Salvare într-un format diferit

Și câteva lucruri:

  • fișier în format PSD gorozdo ocupă mai mult spațiu pe un computer decât JPG;
  • sigur care dosarul pe care salvați fișierul. Schimbați dosarul poate fi direct în fereastra „Save as“.

înregistrări similare: