Cum de a transforma în Photoshop

Adobe Photoshop - un program de mare pentru prelucrarea imaginilor, echipat cu o mare varietate de funcții. Foarte des atunci când se lucrează cu imaginea este nevoie să-l reorienta. La rândul său Photoshop strat de imagine sau un alt obiect poate fi ușor și fără pierderi de calitate.Cum pot roti o imagine în Photoshop

De multe ori imaginea este camera de jos sau invers, astfel încât imaginea este situată pe o parte. Această problemă este ușor de a face cu comanda din meniu.

De obicei, pentru a da fotografiile poziția dorită, rotiți-l cu 90 de grade în sens antiorar.

Dacă rotiți imaginea cu 180 de grade pentru a obține imaginea sa în oglindă.

Comanda „Rotire Canvas“ este selectat în cazul în care imaginea în sine nu ia întreaga suprafață a unui fișier deschis, și trebuie să rândul său, nu numai imaginea, și întregul fișier. Când faceți clic pe „Întoarceți pânza pe orizontală“ imagine în oglindă este reflectată.

Cum de a roti obiectul în Photoshop

În cazul în care există o nevoie să nu se rotească întreaga imagine, ci doar o parte din ea, trebuie mai întâi să identifice același obiect.

  1. Pe panoul din stânga, găsiți instrumentul „Select“. Dacă faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului, puteți selecta o zonă dreptunghiulară sau ovală. instrumentul selectat să aloce o parte a imaginii pe care doriți să se rotească.
  2. În cazul în care acest lucru se întâmplă în mod frecvent, este necesar să se rotească formele mai complicate decât dreptunghiulare sau ovale, apoi de a alege în instrumentul panoul din stânga „Lasso“.
  3. Selectați obiectul pe care doriți să se rotească, utilizați fila din meniul de sus - „Edit“.
  4. Făcând clic pe „Edit“, găsiți elementul „transformare“ sau „Transform Path“, dar nu „Free Transform“.
  5. selectați comanda „Rotire“ din meniul drop-down.
  6. Aduceți cursorul mouse-ului în zona selectată, astfel încât el a luat forma unui arc cu săgeți la capete. Rotiți mouse-ul zona selectată la numărul dorit de grade.

Această metodă este bună claritate: a se vedea imediat ce se întâmplă. Doar trebuie să se țină cont de faptul că atunci când porniți din cifra este probabil locuri din piese alternării par fundal, care nu coincide cu un model.Pivotarea stratul în Photoshop

Unul dintre avantajele Photoshop este abilitatea de a lucra cu straturi. Straturile se formează atunci când sunt introduse în imaginea unor fragmente. Astfel de fragmente pot fi inserate mult. Când adăugați o nouă piesă pe partea de sus a primei existente rămân neschimbate. Aveți posibilitatea de a le converti în mod individual, fără a afecta nici un fundal, orice alte straturi.

Pentru comoditate, puteți toate irelevante în acest moment pentru a face straturile temporar invizibile. Acest lucru necesită un panou „straturi“, care este de obicei situat în partea dreaptă jos Se afișează toate straturile disponibile în desen, și miniaturile acestora. La stânga fiecărei schiță trase ochi.

Dacă faceți clic pe mouse-ul pe ochi, este „închis“, iar fibra corespunzătoare ar fi invizibile în figură. El nu a dispărut, pur și simplu mutat temporar.

Pentru a roti un strat, selectați-l în panoul pentru a face activ. Urmat de o centrare de 4-6 puncte din capitolul anterior. Stratul se va roti.

Photoshop: cum să transforme textul

Mai întâi textul pe care doriți să se rotească. Pentru a face acest lucru în bara de instrumente aflată în stânga vom găsi instrumentul „Text“ - litera „T“, faceți clic pe ea. In imagine marchează regiune, în cazul în care acesta va fi plasat text, el tastat.

In meniul din partea de sus există o filă „Text“, și în ea selectați „expunere“. O puteți utiliza pentru a plasa textul tastat vertical sau orizontal.

Dacă doriți să rotiți textul la orice unghi, este necesar să se acționeze în același mod ca și cu stratul. De fapt, text tastat, și formează un nou strat. Prin urmare, puteți lucra cu textul în același mod cum este descris în capitolul anterior, rotiți-l cu „transformare“ a echipei.

Cum de a transforma pensula în Photoshop

În Photoshop, există o gamă largă de perii diferite. Pentru ao vizualiza, trebuie să faceți clic pe panoul de instrumente din partea stângă a „Brush“. În cazul în care acest instrument nu este prezent, faceți clic dreapta pe un pătrat „creion“, în același bar și selectați „Brush“.

Top sub principal, faceți clic pe pictograma de meniu „Turn on / off panoul perii. Un panou cu un meniu nou. Selectați „Forma perie de amprentă digitală“, va deschide o fereastră cu un set de schițe de diferite pensule. Printre acestea se vor cu siguranță adecvate. O problemă: multe mâini sunt asimetrice, și este posibil ca ai nevoie de aici este exact pensula ca aceasta, doar pentru a se orienta în mod diferit.

Nu contează. Sub fereastra cu perii au mai multe opțiuni utile. Alegerea peria dreapta în caseta, va fi capabil de a reflecta sale axa X, axa y și rotiți la unghiul dorit. Forma perie, în același timp, continuă să se schimbe doar orientarea în spațiu.

După ce peria este selectat și rotit în direcția cea bună, trebuie să faceți clic pe pictograma „Activați panoul / off perii“ în meniul. Panoul va dispărea, iar peria selectată va fi „în mâinile“, și va fi posibil să se tragă.