Cum pentru a repara o pană de cauciuc cu mâinile, sfaturi, descriere detaliată

Cum pentru a repara o pană de cauciuc cu mâinile, sfaturi, descriere detaliată

Totul se întâmplă pe drum. Roata intepat nu este cea mai mare durere, dar încă. Strivite va crește în mod semnificativ Alasco eforturile depuse de volan, masina ta va deveni aproape imposibil de gestionat, accelera ar fi imposibil, să nu mai vorbim de colțuri. Și, desigur, dacă nu elimina consecințele unei puncții, veți pierde toate anvelopele, și ca urmare, deteriorarea discului.În cazul unei pene de cauciuc, șoferul nu salva nimic din experiența sa, fără costuri semnificative a masinii. Din păcate, nimeni nu este imun la un astfel de eveniment. În acest caz, dacă există o anvelopă fără cameră de aer (sau mai probabil, așa cum este ea) pe masina ta, situația este remediată în cele mai multe aspecte. Această problemă este rezolvată pe drum, fără asistență. Ce se poate face în astfel de cazuri este să-și petreacă cât mai puțin timp și efort?

Dacă observați că mașina ta a avut o pană de cauciuc, atunci înainte de a deschide portbagajul, pentru a primi o mufă și o anvelopă de rezervă, încercați doar pentru a pompa anvelopa din nou. De multe ori, un subiect care a cauzat o puncție să fie blocat în puncția, și, astfel, cum să-l conectați. Și acum, dacă încercați pentru a umfla un pneu, acesta va crește presiunea aerului va apăsa un obiect străin în anvelopă, astfel, va împiedica ieșirea rapidă a aerului. Este cu siguranță nu va rezolva problema complet - roata va continua să se reducă, dar mult mai lent și va fi capabil să ajungă la cel mai apropiat vulcanizare.Dacă același lucru, roata prokolovshy, nu a rămas în gaura, este posibil să se găsească o adecvat și conectați-l (de exemplu, șuruburi). După Umflați anvelopele la presiunea corectă și se adaugă aproximativ 0,2 atmosfere, ca roata va continua să încetinească, și se poate deplasa cu viteză redusă la cel mai apropiat serviciu de montare. Pe drum spre serviciu, trebuie să se oprească periodic pentru a verifica anvelopa, dacă este necesar, se schimba. Drumul poate părea plictisitor, dar va permite să facă pierderile minime și de a salva uzura anvelopelor perforate pe instantanee.

Această metodă este deosebit de relevant în cazul dacă lovit două roți dintr-o dată, pentru că numai o roată de rezervă. Nu uita de securitate: în timp ce în jur de joc cu roata, uitându-se periodic dintr-o parte în alta și de a elimina masina departe de carosabil.

Chiar astăzi în vânzare este o mare selecție de kituri de reparații pentru anvelope tubeless. Vei economisi timp și efort pentru a repara roata, dacă aveți în portbagaj este un kit de reparare, mai ales în cazul în care călătoria este îndepărtată. atunci când asistența poate aștepta ore întregi și mașini care trec în nici o grabă să se oprească, sau deloc.

Alegerea de kituri de reparații auto foarte extinse. În practică, ar trebui să fie setat suficient și cel mai minim de componente - un adeziv special, benzi de cauciuc, pentru a curăța instrumentul puncție, și ca instrument de lichidare a cablajelor în gaura puncție.

De asemenea, pe oferta, putem repara kituri pentru a satisface așa-numita „ciuperca“. Cu toate acestea, un astfel de kit de reparații este puțin probabil să fie util pentru tine - să fie aplicat cu succes, va fi necesar pentru a repara pneul în sine. Și această procedură în domeniu este foarte dificil și complicat pentru automobilist mediu.

popularitate în creștere Castigarea așa-numita „substanță lichidă de etanșare.“ Lichidul de etanșare va fi util mai ales în cazul în care tocmai ați lovit două roți, sau când, după pompare roata se duce în jos destul de repede. Dar garnitura lichidă are un dezavantaj - încalcă în mod semnificativ echilibrul roții. Cu alte cuvinte, pentru a aduce roata într-o stare normală după procedura, ar trebui să fie razbortirovat și apoi se purifică prin Eva Etanșant reumplut.