Cum să faceți curat rapid apartamentul

Pentru a elimina rapid necesitatea de a începe să evalueze în mod critic gradul de neglijare))

Acesta este: apartamentul este curățat în mod regulat și toate îngrămădite și o mulțime de muncă.Este important să se evalueze și zone separate. Este convenabil pentru a curăța atunci când toate lucrurile au un loc în apartament. Apoi, în primul rând - lucrurile care stau pe suprafața de răspândire haotică asupra habitatelor lor. Am grebla totul de la suprafață și să înceapă să se descompună în locuri.

După curățarea suprafeței, acestea ar trebui să fie curățate. Aceste tabele, noptiere - partea de sus a frigiderului, în cazul în care procesul de curățare este destul de ambițios. Unele rafturi în baie, există o oglindă curățat - acesta este un cuplu de minute.

Accelerarea procesului de curățare baie va ajuta în cazul în care în timpul tratamentului cu un duș pentru a șterge țiglă, este mai rapid și mai curat voință.

O altă sarcină - de a colecta toate vasele murdare, descarce chiuveta, se spală (dacă aveți o mașină de spălat vase, problema este simplificată, dar nu am încercat). lucrurile murdare - în coșul de rufe, și vă puteți spăla o dată unele rula.

arunca fără milă afară nu este deosebit de necesar de-a lungul drum.

Final atingere - matura, spala podelele peste tot aspirate.

Cel mai simplu mod de a rupe lucrările în minutul 15, doar a pus un cronometru. Si lasa-te si un pauze de 15 minute, dar nu te dus: cronometrul clopot - du-te înapoi la afaceri.Este mai ușor să nu se rupă și nu renunță la tot în iad. Puteți reda muzică în cazul în care vă va fi mai distractiv pentru a curăța.

Am 2 reguli importante pentru curățare - dezasambla în mod regulat, în locuri în care se acumulează în mod constant lucruri - atunci va fi mai ușor de curățat.

Și lucrurile nu iau departe de locurile lor.

Atunci de curățare va fi mai ușor.

Am o curățare de bază, astfel încât locuința-o singură cameră, durează câteva ore.

Desigur, dulapuri de curățare - un exercițiu separat nu este pentru curățare rapidă, am scris despre baza.

După ce casa în ordine.

moderatorul a ales cel mai bun răspuns

Mai întâi trebuie să mențină curățenia în casă, astfel încât să nu trebuie să greblă murdăria acumulată. Al doilea lucru important este spiritul în materie de curățare, fără spirit nu poate clinti. obține o mai bună din muzica. Deci, lucrurile devin distractiv, rapid, pozitiv. În al treilea rând: pentru a aduce pentru a recolta alți membri ai familiei, care pot ajuta cu adevărat. Daca nu se uita la ei, este mai bine pentru ei să te ajute, nu te opri. Trimite soțul cu copiii la plimbare. Deci, lucrurile merg mai repede. Când sunteți gata pentru a recolta: starea de spirit, muzica, nimeni nu deranjează și mai departe la locul de muncă.

Primul etaj: covoare propylesoste, spălare de podea. Apoi ștergeți praful peste tot. Această secvență, deoarece praful este foarte ușor și se ridică. Dacă la început amesteci praful, atunci când curețe praful de pe podea, se va ridica din nou pe suprafața curată. Apoi, oglindă lustruit și ați terminat. Pot exista elemente suplimentare de curățare, se decide la nivel local. Principalul lucru nu este leneș și casa ta va străluci de curățenie!