Cum sa faci o imagine de vector în Photoshop

desene vectoriale sunt foarte populare, dar crearea lor necesită multă răbdare și perseverență pentru un incepator. Photoshop este utilizat în prepararea acestor ilustrații - poate ajuta pentru a traduce imaginea într-o imagine vectorială. În acest articol, vă vom arăta diferența dintre un desen de raster și vector de imagine cum se face în Photoshop.Cum sa faci o imagine de vector în Photoshop

tipuri de imagini

Când creați un nou document în Photoshop, scrie pe o foaie albă de orice cuvânt. Alegeți dimensiunea corectă (utilizarea funcțiilor „Text“ - icoana cu litera „T“ pe bara de instrumente).

Instrument de panoramare „Lens“ - veți vedea că scrisorile sunt formate din pixeli. De fapt, forma este dată de formulele, display programul este executat pixeli.

Reveniți la dimensiunea normală, faceți dublu clic pe pictograma cu mâna. Reduce dimensiunea după cum urmează: „Edit“ - „Transformare“ - „Zoom“. Atunci când reducerea dimensiunii calității literelor este menținută. În același mod crește calitatea maximă a textului rămâne bun la fel de bine, deoarece formulele funcționează bine la orice scară.

Cum sa faci o imagine de vector în Photoshop

Un exemplu tipic de imagini vectoriale

Pentru a converti o imagine vectorială la un bitmap în Photoshop, reduce imaginea terminat. Apoi, du-te prin fila „straturi“, se alege „Rasteriza“ - „Text“. Am avut o scrisoare, de fapt, compusă din pixeli.Prin creșterea raster de imagine / text folosind funcția „Edit“ - „transformare“ - „Scaling“, calitatea se deteriorează foarte mult. Prin repetarea procedurii de fiecare dată calitatea se înrăutățește - scrisorile devin neclare.

În aceste ilustrații cu creșterea în funcție de algoritmul programului sunt umplute cu culoarea de noi pixeli. Acest lucru se întâmplă mai precis decât atunci când se utilizează formule.

Cum sa faci o imagine de vector în Photoshop

Când măriți un bitmap pierde ca

Creați grafică vectorială

Asigurați-un desen, puteți utiliza orice fotografie. Dacă nu ați ști cum să traducă într-un vector de imagine în Photoshop, converti, urmați următoarea secvență de acțiuni:

  1. Deschideți fotografia / ilustrație. Crearea unui nou strat.
  2. Instrumentul „Pen“ urmări conturul unul dintre elementele (de exemplu, se confruntă). Pentru a nu interfera cu fundal, a pus mai puțin transparente, până la 20-30%. Selectați o culoare de umplere și contur.
  3. În continuare, în aceeași manieră Desenați contururi ale altor părți, le umple cu culoarea dorită.
  4. „Filtrele“ pot fi folosite pentru suprapunerea complexă de culoare pe fața modelului. Du-te la „Galeria Filter“, face „posterized“ în mai multe niveluri, confortabil pe 3 nivele. Photoshop vă spune cum umbrele se suprapun, va rămâne să contureze contururile lor. În plus, puteți decolorate, face o fotografie alb-negru, pentru a regla claritatea pentru a vedea mai clar nivelurile. La umplerea mai multe și mai alege culoare lumina / întuneric pentru stratul. Trebuie sunt formate tranziții de culoare.

Răbdare, precizie, lentoarea - și munca ta va fi gata. Cu o abilitate bun vă va face desene simple, destul de repede, și de a converti orice imagine într-un vector să nu fie o problemă.

Cum sa faci o imagine de vector în Photoshop

Rezultatul va fi o imagine de muncă grea „vinil“

La fel ca în Photoshop pentru a face o imagine vectorială a unui om bazat pe fotografia lui? Pentru acest lucru ai nevoie de o mulțime de straturi de culori, și, prin urmare, lucrarea ia o mulțime de timp. Dar procesul nu este la fel de complicat cum pare, și cu suficientă răbdare vă va face față cu ușurință cu sarcina și a obține un vector decent.