Cum să încărcați un fișier de pe site-ul

În nor ce gazduieste acces direct la fișiere prin FTP nu este disponibil din motive bezopasnosti.Chtoby pentru a descărca un fișier de la un site în nor, puteți utiliza built-in manager de fișiere, care se află în secțiunea a site-ului →.Conținutul fișierului robots.txt pe care doriți să-l editați în WebAsyst backend. Deschideți „Site-ul“ aplicație, du-te la „Setări“ și a găsi „un robots.txt“ câmp. Când această setare nu funcționează dacă WebAsyst serverul este deja în directorul rădăcină.

Configurarea unei pagini de informații pentru persoanele juridice, este o formă de feedback, și mai mult pe această pagină aveți nevoie de un formular pentru a încărca un fișier (cum ar fi companiile de carduri) pe care clientul descărcat companiile de carduri de ei înșiși, dar aș putea să-l descărcați la unele.

Mikhail Morozov (welldi)

Prompt! Am un WebAsyst vechi au un astfel de câmp, sortare. Unde pot pune orice număr, după descărcarea produsele mele vor fi afișate la specificat sortirovki.Ili exemplul meu, vreau să încărcați prin fișier Excel cu bunurile și.

WebAsyst oferă două moduri de a stoca fișiere pe server: în „File Manager“ cerere „Site-ul“ sau anexă „fișiere.“ Care dintre aceste metode este cel mai bine de a utiliza în diferite situații? Manager fișiere în „Site-ul“ aplicație gratuită „Site-ul“.

Importul de mărfuri cu ajutorul imaginilor CSV fișier în două moduri: utilizând o adresă URL de imagine localizată pe orice server, sau folosind numele fișierelor stocate pe același server în cazul în care ați instalat Shop-Script. Metoda 1: importați o adresă URL dacă.

Adăugați articole în Shop-Script pot fi în mai multe moduri diferite - pe măsură ce udobnee.VruchnuyuNaibolee modalitate simplă și intuitivă de a adăuga - manual în secțiunea „Produsele“ backend Shop-Script.Schelknite link-ul „Produs nou“ date de bază .Ukazhite.

Buna ziua! Având în vedere cazurile frecvente de hacking site-uri de pe vechiul sistem, am decis să scrie un articol așa cum se face și cum vylechit.Esli ai spart site-ul a dus la nici un fel de muncă și au trimis o scrisoare, nu răspunde la ea! Să începem cu modul.

Sub pagini de destinație din acest articol se referă la o pagină web, care are un design propriu, diferit de design de alte pagini ale site-ului, cât și extern, în nici un fel asociat cu ei, sau site-ul de o pagină cu o destinație de plasare non-standard de conținut. Ca regulă generală.Formarea imaginilor în miniatură „on the fly“ depinde de buna funcționare a componentelor de server: instalat și configurat modulul mod_rewrite corect (modul de a verifica) folosind serverul web Apache sau Nginx + FastCGI, pentru asta.

Ajutor, vă rugăm razobratsya.Zagruzhayu în Shop-> Demonstrați logo-ul. M-am uitat la site-ul care sa întâmplat. Nu a fost îndeplinită. Am un logo-ul de pe computer un pic. Se toarnă în fereastra un nou logo. Verific - arată vechi. Și nu contează ce am făcut.

Ieri am descarcat fișierele din nordul local pentru găzduirea folosind programul FileZilla. Atunci când transferul de date nu este trecut pe la întregul dosar de 84 700 mii. După aceea eu acum nu pot merge la panoul de administrare site-ul atât pe serverul local, astfel.

Nu pot descărca favicon într-un mod standard. Un an în urmă, le-am pus într-un alt mod, care este vizibilă în modelele propisali.A nu pot gasi nici unde. Și din cauza conceptelor mele încă mai trebuie să se înregistreze calea către imaginea favicon, și anume,

Produsele noastre software sunt dezvoltate în mod continuu și îmbunătățite. Adăugați noi funcții, și, uneori, de asemenea, modifica activitatea existentă. După lansarea actualizării, acestea devin disponibile imediat în Installer - actualizarea site-ului și poate dumneavoastră.

Posibilitatea de cereri nu depind de perioada de timp liber tarifaVo utilizați deja toate oportunitățile de aplicații WebAsyst - fără restricții. Excepție: Shop-Script. Rapoarte avansate în această aplicație este disponibilă numai de la.

Bine ai venit! Am afaceri de livrare flori în întreaga țară. promovarea afacerilor specifice CEO, sunt ferestre separate pentru fiecare localitate. Precum și la nivel internațional. În momentul în care site-ul nu este în măsură să facă față cu orice țară în care a existat.

Anterior a existat o oportunitate de a pune în jos valoarea de sortare în fișierul csv de boot ca am nevoie. Acum, această coloană nu este în fișierul de boot. Sortare după nume, ID-ul, sau prețul nu mi se potrivi, deoarece sortarea va primi în continuare curba.

Salutări. Oferă o soluție zadachi.Magazin la 6.3.0, mărfurile vin la site prin intermediul unui script „comunicare 1C“ (actualizat de mai multe ori pe zi). Provocarea este acum de a completa mai multe produse la site-ul, dar direct în WebAsyst fără 1C (motivul pentru mult timp.

Există un magazin de pe WebAsyst Shop pe Shop Script 6.3.0, mărfurile vin la site prin intermediul unui script „comunicare 1C“ (actualizat de mai multe ori pe zi). Provocarea este acum de a completa mai multe produse la site-ul, dar direct în WebAsyst fără 1C.

Atunci când importați caracteristici ale 1C pot fi încărcate până la câteva sute de caracteristici ale diferitelor tipuri de mărfuri. Și ei trebuie să fie eliminate vruchnuyu.Nelzya fac casetele de selectare pentru a putea selecta toate sau mai multe caracteristici pentru a elimina. Ca aceasta:

WebAsyst - este un sistem pentru site-uri web creare (CMS) + portalul corporativ. aplicații WebAsyst vă permit să creați propriul site-ul dvs., un blog, un magazin online și de a gestiona afacerea prin intermediul internetului.