Cum să picteze părul gri la parul inchis la culoare la domiciliu

Cum să picteze părul gri la parul inchis la culoare la domiciliu
Un om rar este încântat să descopere pe părul capului gri, iar dacă vorbești despre femei, pentru ei părul gri, în general, poate fi un adevărat dezastru. Și toate pentru că multe femei asociază aspectul unui fir de păr „de argint“ bătrâneții se apropie. Din păcate, știința nu a inventat încă o metodă care permite de a preveni bucle încărunțit, astfel încât oamenii care nu doresc să pună cu acest flagel, este necesar să se recurgă la ajutorul vopselei. Și dacă blondele tind să aibă puține dificultăți în acoperire gri, atunci proprietarii de păr negru, maro închis sau maro-închis în acest sens ar putea fi unele dificultăți. În primul rând, parul inchis la culoare tind să aibă structură mai densă decât lumina, iar pe de altă parte, acestea sunt mult mai groase și mai rigide, și în al treilea rând, vopseaua de pe ele de multe ori cade inegal. Cum sa scapi de gri pe parul inchis la culoare? Consultați un profesionist sau de a organiza o vopsire încreți la domiciliu, după referindu-se la orientările furnizate mai jos.Metode pictura pe păr cărunt întuneric

În mod independent, masca pe șuvițele de păr gri închis, cu ajutorul:

 • vopsele chimice;
 • coloranți naturali (henna și Basma);
 • remedii populare.

Există un alt mod de a picta părul gri, care implică utilizarea de agenți de nuanțare (șampoane și balsamuri). Astfel de formulări compara favorabil cu vopsele rezistente la impact mai blând, dar ele sunt inferioare în eficiență. Mai mult decât atât, tonice imposibil de utilizat, cu un număr mare de păr gri, deoarece nuanța rezultată va fi neuniformă.

Ca vopsea de păr gri, cu coloranți chimici

Înainte de a începe pictura peste un fir de păr gri pe parul inchis la culoare, cu ajutorul coloranților sintetici, este necesar să se familiarizeze cu un număr de reguli, încălcarea care ar putea afecta în mod negativ rezultatul final:

 • Pentru a începe pentru a determina procentul de păr gri și natura distribuției sale. Dacă numărul de fire albe de mai mult de 50% din greutatea totală, și apoi amestecarea colorantului cu oxigen trebuie efectuată într-un raport de 1: 1,5. Pentru vopsea gri sticlos (păr gros și grosier), care ocupă mai mult de 70% din volumul total al părului, vopseaua trebuie amestecat cu activatorul într-un raport de 1: 1. trebuie să se acorde „la 50% pentru pictura“ compoziții de colorare preferate marcate cu o distribuție uniformă a părului gri (durează mai puțin de 50%). În cazul în care înălbită (depigmentate) păr-biți (lobular gri) poate gestiona resursele fără amoniac. Pentru încuietori subțiri și deteriorate se recomandă de a alege vopseaua cu 3 procente comburant.
 • Dacă aveți părul subțire și moale, ridica vopseaua pentru un ton mai deschis decat culoarea ta naturala, deoarece parul in mod normal, pigmentat după colorare poate deveni mai inchisa si va iesi in evidenta din masa de bucle. Pentru colorarea părului gros și aspru, se recomandă să utilizați vopsea pe un ton mai închisă decât nuanța nativă. Acest lucru se datorează faptului că un astfel de păr slab absorbi pigmenți artificiali.
 • Dacă aveți un pic de păr gri, puteți efectua o colorare partiala (subliniind). Pentru a efectua această procedură, este necesar să se utilizeze vopsea de culoare deschisă (1-2 brichetă ton de culoare naturala) si se aplica direct pe părul gri. bucle naturale în timp ce pictate după cum este necesar pentru punctele de trecere a frontierei au fost mai puțin pronunțate. Principalele avantaje ale Vopsirea este relativ sigur (ca de colorare nu afectează toate păr, ci doar o parte, impactul negativ al colorantului se reduce la minimum) și capacitatea de a da vizual volumul parului. În ceea ce privește dezavantajele clarificării parțiale, că acestea includ o durată scurtă de efect (creșterea numărului de fire de par gri imaginea devine invizibil).
 • Atunci când un număr mare de păr gri este recomandat pentru a efectua corosiv (mordansazh) - o procedură care să permită o mai bună penetrare a cuticulei fluffing pigmenți artificiali. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a trata oxidantul fire (păr subțire - o perioadă de trei la suta, grosime - sase la suta) si se lasa sa se usuce complet. După peroxidul de hidrogen este absorbită, este posibil să se aplice vopsea.
 • La nivel local cărunt de dorit să se efectueze colorarea predpigmentatsiyu, care este o alternativă la decapare. Datorită acestei proceduri, va fi capabil de a realiza o vopsire mai uniformă. Pentru a efectua predpigmentatsii trebuie să fie aplicat mai întâi gri de păr vopsea specială, care trebuie să fie un ton mai inchisa decat nuanta ta maternă, și lăsați-l timp de 10-15 minute. El umple golurile într-un pigment bucle de structură și asigură o distribuție uniformă a vopselei de bază. După aceea ar trebui să pieptene cu atenție de păr (acestea nu trebuie să se spele) și să proceseze vopseaua de bază nuanța dorită.
 • Pentru acoperirea gri este de succes, vopseaua trebuie aplicată pe păr murdar (înainte de procedură, este de dorit să nu se spală părul cu șampon timp de 3 zile). Rețineți că colorația ar trebui să înceapă de la partea din spate a câmpului, deoarece în acest domeniu scalpul are cea mai scăzută temperatură. Apoi, trebuie să se ocupe de partea de sus vopsea, templele, bretonul si linia parului. Odată ce tot capul este procesat, ar trebui să se întindă compoziția de colorare a întreaga lungime a încuietorile cu un pieptene cu câțiva dinți. timpul de staționare (expunere), vopseaua poate varia de la 25 la 50 de minute (în funcție de producătorul particular).


Trebuie remarcat faptul că, chiar dacă utilizați pentru vopsirea formulările profesionale de păr gri care conțin ingrediente hrănitoare și hidratante, va trebui să furnizeze șocul de păr de îngrijire suplimentare. Alege instrumente de linie proiectate special pentru păr colorat, și nu uitați să regulat procedurile de restaurare cu măști și comprese.

Ca vopsea de păr gri, cu coloranți naturali

Dacă nu doriți să utilizați vopsele permanente, puteți masca cu ușurință parul gri la parul inchis la culoare prin mijloace naturale - henna și Basma. Cu toate acestea, să recurgă la o astfel de metodă poate fi utilizată numai în cazul în care nu ați supus vopsirea părului lor (sau evidențierea) medicamente sintetice. Nu este necesar să se utilizeze culori naturale și permed, deoarece rezultatul poate foarte imprevizibil. Deci, cum să picteze henna de păr gri și Basma:

 • Pentru pictura gri dorit să achiziționeze premium coloranți naturali. Astfel de mijloace sunt folosite numai în combinație ca vopsele henna pure păr roșu și Basma - albastru sau verde. Pe lungimi medii de par necesita aproximativ 50 g de formula uscată.
 • În funcție de ce umbra pe care doriți să obțineți în cele din urmă, henna cu Basma amestecat în următorul raport: 2: 1 (2 părți henna la 1 parte Basma - umbra de bronz), 1: 1 (ciocolata sau maro închis), 1: 2 (1 parte la 2 părți henna Basma - negru).
 • Ia sticla sau ceramica castron, se toarnă în ea atât coloranți și se diluează amestecul cu apă fierbinte conform instrucțiunilor. Se toarnă apă în porțiuni mici, amestecând constant cu o compoziție, pentru a evita formarea de aglomerări. Se lasa sa stea timp de aproximativ o jumătate de oră, amestecul, apoi se amestecă din nou și începe de colorat.
 • Spălați-vă părul și uscați-le cu un uscător de păr. Împărțiți părul în încuietori. În primul rând trata zona occipitală, apoi coroana, templele și partea din față a capului. Compoziția de colorare trebuie aplicat în 2-3 straturi.
 • După ce toate parul este tratat, capul ar trebui să înfășurați cling film și un prosop gros. Pentru a spori efectul poate încălzi fi în continuare uscătorului (în termen de 5-10 minute). timpul de acțiune este de colorare de la 30 minute până la o oră și jumătate (în funcție de nuanța dorită).
 • Pentru a evita rezultate imprevizibile, trebuie să implementați și să evalueze periodic tonul de film rezultat. După ce procedura trebuie să se clătește colorant și trata balsam de păr. Dacă este necesar, o re-colorare, dar nu mai devreme de 2-3 zile.

Dacă decideți să recurgă la utilizarea coloranți naturali, să fie pregătit pentru faptul că, pentru a obține efectul dorit, poate fi necesar să-și petreacă mai mult de o procedură, ci mai multe. Dar, în timp, parul tau nu va dobândi doar un ton neted, corpolent, dar va deveni mai moale, matasos si stralucitor.

remedii populare pentru pictura pe păr cărunt întuneric

Dacă sunteți în căutarea pentru un mod simplu și sigur pentru a picta parul gri la parul inchis la culoare, să acorde o atenție la remedii populare. Ei, desigur, este mult inferior la eficacitatea coloranți chimici, trebuie să facă față cu o mulțime de păr decolorat ei nu își pot permite. Iar rezultatul colorării este de obicei persista pentru mult timp (până la prima spălare a capului), dar puteți experimenta cu nuanțe, nu se tem pentru sanatatea parului tau. Deci, rețete:

Masca bazată pe frunze de ceai

Aceasta reteta este perfect pentru proprietarii de păr blond și maro.

 • 50 g de negru Lapsany ceai;
 • 500 ml de apă clocotită;
 • 50 ml de iaurt;
 • 30 ml de ulei de măsline;
 • 2 gălbenușuri de ou.

Pregătirea și aplicarea:

 • Se toarnă apă clocotită peste frunzele de ceai si se lasa sa se infuzeze timp de aproximativ 60 minute.
 • Tulpina soluție rezultată.
 • Într-un recipient separat, se amesteca iaurtul cu unt și gălbenușuri de ou.
 • Se amestecă amestecul preparat cu ceai filtrat și răspândirea pe părul ud.
 • Izolați capul și așteptați 3-4 ore.
 • Se clătește cu apă și șampon și balsam de păr trata. Se repetă procedura până la momentul (acest lucru se poate face într-o zi), până la obținerea rezultatului dorit.

Masca nuci coaja

Acest instrument va ajuta la vopsea parul gri la parul inchis la culoare maro și negru.

 • 20 nuci cu coaja necoapte;
 • 500 ml de apă clocotită.

Pregătirea și aplicarea:

 • Se trece printr-o crustă verde mașină de tocat și umple suspensia rezultată cu apă clocotită.
 • Se lasa sa stea amestec timp de 30-40 minute, apoi se strecoara prin tifon (toate lucrările care urmează să fie efectuate cu mănuși pentru a evita colorarea pielii).
 • Puneți compoziția terminat pe păr, le înveliți cu folie de plastic și se lasă timp de 2 ore.
 • Se spală părul cu apă balsam-balsam. Utilizați această mască de 2-3 ori pe săptămână pentru atâta timp cât părul gri nu va dispărea complet.

Masca pe bază de cafea naturală

Cu masca de cafea poate fi vopsit parul de culoare gri maro inchis.

 • 30 g de ceai negru;
 • 500 ml de apă clocotită;
 • 50 g de cafea măcinată natural.

Pregătirea și aplicarea:

 • Se toarnă ceaiul cu apă clocotită și lăsați infuzat timp de 30-40 minute.
 • Strecurati prepara ceai și se amestecă cu cafea.
 • Distribuiți compoziția rezultată pe pletele, filmul lor folie și așteptați aproximativ 60 de minute.
 • Limpeziti bine părul cu apă caldă și se clătește cu o soluție slabă de oțet de mere. Efectuați procedura în fiecare zi sau o dată la două zile, până când, până când ajunge la efectul dorit.

Dacă vi se pare dificil de a alege concentrația de nuanță și colorant, se consulte cu un specialist sau de a începe experimentele cu remedii populare. Formulările pe bază de cafea, frunze de ceai și alte produse care au proprietăți de colorare, sunt ușor de spălat, astfel încât în ​​cazul unui rezultat pretenții, puteți remedia rapid situația.