Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

Orice femeie vrea sa arate mereu perfect, și nu ultimul rol în formarea impresia de ansamblu a aspectului ei joacă o mână. Uneori, a făcut fără succes, o manichiura poate strica nu numai aspectul exterior al unghiilor, dar întreaga imagine, și starea de spirit. Pentru a nu cădea în astfel de situații neplăcute, este necesar să se știe cum să picteze unghiile și ce reguli trebuie să urmați în acest caz.Specialiștii în saloane de înfrumusețare folosesc instrumentele disponibile tuturor, iar secretul unei manichiura de calitate este o implementare completă a tuturor procedurilor. Divorțul și atinge suplimentare pentru a face pe mâini piele neîngrijită, dar tipul ideal de manichiură lac depinde nu numai de precizie provocate. Un rol foarte important joacă pregătirea corectă a unghiilor, tratamentul cuticule și laterale bolsters.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

tehnica de aplicare lac

Astfel, unghiile sunt puse în ordine, cuticula prelucrate. Cum frumos pentru a face unghiile, acoperirea arată perfect și să păstreze pentru o lungă perioadă de timp? Pictura trebuie realizată în trei etape, alternativ aplicate:

Primul pas este de a aplica vopseaua de bază reprezentând

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
un substrat incolor. Acesta este conceput pentru a proteja unghiei de efectele negative ale lacului, precum și pentru a alinia suprafata.

Datorită bază, manichiură face la domiciliu, va arata mult mai bine. După cum poate fi folosit ca lacuri speciale de întărire și baze incolore normale.

strat colorat

Înainte de a aplica lac ar trebui să se pregătească mai multe stick-uri de bumbac și discuri, precum și o sticlă de lac de unghii remover.

Locul unde urmează să efectueze procedura, ar trebui să fie confortabil și bine luminat. Din fericire, se recomandă să utilizați de înaltă calitate, ușor de întins pe suprafață.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
tampoane de bumbac și bastoane
Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
unghii pentru îndepărtarea smalțului

Cum să picteze unghiile

Vopseaua ar trebui să înceapă de la mijlocul unghiei: aplica-l o fâșie lată de lac, care nu duce la pensula, în timp ce cuticula și apoi începe ușor pentru a distribui acoperirea pe întreaga suprafață. Pentru a elimina excesul cu o perie, aveți nevoie de fiecare dată, scufundare în flacon, ușor apăsați-l la gât.

De obicei, primul strat este insuficient arata elegant și frumos, prin urmare, trebuie să fie aplicată de deasupra al doilea strat. Într-un astfel de caz, acesta va fi o nuanță mai profundă și saturate, iar suprafața - plană. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că al doilea strat poate fi aplicat numai după prima complet uscat. Dacă nu îndeplinesc această condiție, este necesar să se usuce vopseaua pentru o lungă perioadă de timp, și în cursul unei astfel de uscare lung poate perturba neatenție integritatea acoperirii.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

Dacă consistența stratului de colorant este foarte gros, este posibil să se facă un singur strat.

agent de fixare

La acasă, un strat superior nu poate fi aplicată, deoarece nu fiecare femeie este gata să aștepte 30-40 minute, până când toate stratul uscat 3-4. Cu toate acestea, lacul acoperit va păstra considerabil mai mult, și va dobândi o manichiura strălucire lucioasă.

 • Ar trebui să știi că fixator nu ar trebui să fie aplicate atât timp cât poloneză de culoare este complet uscat. Pentru a accelera procesul poate utiliza un „uscare“ speciale, care se aplică cu pensula, prin pulverizare sau pipetare.
 • Stratul protector trebuie să acopere nu numai unghia, ci, de asemenea, porțiunea de capăt a acestuia.
 • Când stratul de fixare final este complet uscat, este posibil să se înceapă retragerea excesului de lac de pe piele. În acest scop, tampoane de bumbac, bastoane și lacul de unghii.

Dacă vopsea unghiile de multe ori, este recomandat să utilizați numai acest lichid, care a inclus nici acetonă. În caz contrar, unghiile devin uscate și fragile.

unghiile scurte

Proprietarii de cuie mici sunt de multe ori se confruntă cu o astfel de problemă, atunci când, în timpul acoperirea lor cu manichiura lac obține suficient elegant și atractiv. Acest lucru se datorează faptului că unghiile scurte, foarte prost prevede un lac gros, și de multe ori o cantitate mare a acestora nu este doar pe unghii, dar, de asemenea, pe pielea din jurul lor. Pentru a evita acest lucru, nu ar trebui să utilizați lacuri prea groase.

De asemenea, este recomandat să evitați culori luminoase. Roșu, culorile galben, negru apar pe unghii mici câteva dezordonate. Este cel mai bine în acest caz, va fi de a utiliza pastel sau nuante translucide.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

astfel de nuanțe să ia în considerare atunci când pictura unghiile scurt:

 1. Pe o perie este necesară pentru a obține o cantitate mică de lac, în caz contrar surplusul va fi murdărită în jurul marginilor.
 2. Dacă se dorește, face unghiile scurte vizual mai mult, ei nu pot picta porțiunile laterale, care pleacă de la ambele margini de aproximativ 1 mm.
 3. Dacă, totuși, nu ați calculat, iar lacul de unghii are prea mult, puteți elimina numai picături mari. Decalajele dintre unghii si pielea nu se ating, nu deteriora în mod accidental integritatea acoperirii.

În cazul în care vopseaua este complet uscat, spălați-vă bine pe mâini sau de a lua o baie: în contact cu apa prea mult repede și se spală ușor departe de golurile.

Astăzi, geluri, lacuri sunt foarte populare. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece acestea au mai multe avantaje față de alte vopsele:

 • Acestea sunt destul de ușor de aplicat.
 • Caracterizat printr-un luciu spectaculos de mare, care durează o lungă perioadă de timp.
 • Realizate din materiale hipoalergenice, astfel încât să nu provoace nici un rău.
 • Posedă până la trei săptămâni.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

Cum se aplica gel lac de unghiiFetele care cred că a învăța cum să picteze corect unghiile de lac cu gel la domiciliu, ar trebui să fie conștienți de faptul că pentru a face o astfel de manichiură fără o lampă UV, polizor, degresant, fundații și fixator nu va funcționa. Prin urmare, toate cele de mai sus trebuie să fie achiziționate de la magazin.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

Gel de unghii trebuie să fie capabil să-l folosească în mod corespunzător pentru a păstra o lungă perioadă de timp. În cazul în care aplicarea tehnologiei este rupt, manichiura nu poate rezista câteva zile.

 1. Primul pas este de a efectua un tratament aprofundată a unghiilor cu un lichid special de curățare și de a le permite să se usuce timp de zece minute.
 2. Apoi, este necesar să se îndepărteze stratul superior al keratina unghiei cu ajutorul buff foarte abrazive și elimina umezeala reziduală și dehydrator depozit.
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
 3. Apoi, este aplicat grund, care va asigura o suprafață etanșă prindere de unghii cu gel de bază. Primerul trebuie aplicat pe fața de capăt a unghiilor.
 4. După uscarea completă a grundului aplicat pe o bază de gel de bază, care este proiectat pentru a proteja lacul de unghii prin colorarea pigmenți. Baza ar trebui să fie aplicat cu o perie frecare mișcări.
 5. Apoi, substanța uscată în lampă UV timp de 10 secunde.
 6. După uscare, ar trebui să ia o perie uscată și lustruiți stratul de bază.

Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

 • Acum puteți începe prin acoperirea lac cu gel. Trebuie avut în vedere faptul că este necesar să se aplice un strat foarte subțire. În caz contrar, striațiile pot fi formate, valuri sau bule de aer. La utilizarea pastel luminoase aplicate două straturi de lac, fiecare dintre acestea trebuie să fie uscate în lampă UV timp de 30 de secunde. Atunci când aplicarea de culori întunecate pot fi prokraski necesare în trei straturi. În acest caz, toate straturile trebuie aplicate mai subtiri posibil.
 • Următoarea etapă - aplicarea finisaj-gel și uscare în lampa UV. Timp de uscare - treizeci de secunde. Nerespectarea manichiura de timp specificat poate obține destul de mare și de calitate.
 • Dacă urmați toate regulile de mai sus, manichiura nu va mai rău decât salon scump. De altfel, lacul de gel poate fi vopsit și unghiile de la picioare, folosind aceeași tehnologie.

  Colorarea două culori

  Multe femei și fete nu le place să facă o manichiura in culori neteda. Efectuați model complex pe unghiile doar de artiști profesioniști, dar acasă, le puteți picta cu ușurință în două culori, folosind tehnologia ușor de performanță.

  Moduri de a crea suficientă o manichiură bi-color. Printre cele mai frecvente sunt:

  • manichiura Moon.
  • manichiură franțuzească.
  • Gradient.
  • Manichiura cu imagini grafice sau ornamente.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Principala regulă atunci când astfel de metode de aplicare - alegerea corectă a culorilor. Ei nu trebuie să aibă numai aceeași densitate, dar, de asemenea, saturație, căldură, și alte performanțe artistice.

  manichiură franțuzească

  Astăzi, există mai multe modalități de a de a face cu ușurință și frumos o manichiură franțuzească. Ca regulă generală, toate metodele implică utilizarea de benzi speciale sacou. Diferențele pot consta în lățimea de bandă și, de culoare compilație decorare lacuri limite între cristale diferite culori.

  1. Jacheta Adeziv pentru benzi pentru unghiei, lăsând liber vârful și colorant lac primar de culoare.
  2. Când totul este uscat, scoateți banda și lipi celălalt pe vârful de culoare a unghiilor. Fa-o, astfel încât marginea inferioară coincide cu linia de jos a vârfului colorat.
  3. Acum trebuie să lacul de unghii de culoare de bază și așteptați până când acesta este complet uscat.
  4. Puteți apoi se scoate banda și se aplică stratul Fomafix.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Pentru a crea o manichiură franțuzească, puteți utiliza diverse opțiuni pentru combinații de culori. Marginea liberă nu acoperă în mod necesar de obicei alb, căpitanii de serviciu de unghii sunt tot mai folosite pentru un francez de culori diferite fantezie manichiură. Astfel, în orice caz, este necesar să adere la regula principală: culoarea patului unghial, iar marginile ar trebui să fie ascuțite.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  moon, manichiură

  Acest design variantă de unghii este numit, de asemenea, o jachetă de serviciu inversă. Pentru punerea în practică sunt utilizate sunt aceeași bandă pentru jacheta, dar ele nu sunt lipite la marginea superioară a unghiei și pe partea de jos, care formează baza elipsei unghiilor.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Deosebit de izbitoare luna manichiura arata daca vopsea semiluna elipse sau finisaj lucios, cum ar fi aurul sau argintul. Deci, aur merge bine cu albastru, negru, verde. Prin argint puteți alege roșu, albastru și multe altele.

  Prin zambetele pentru francezi si pentru manichiura luna, poate lipi strasuri - în acest caz, unghiile va arata foarte frumos și elegant.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Pentru a crea o manichiură grafic folosit tot felul de șabloane, cu care se pot desena pe unghii diferite forme geometrice. Ca șabloane sunt adesea folosite cercuri, dungi, diamante, triunghiuri. Este important ca culoarea principală a fost destul de un contrast cu culoarea cifrelor.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  De fapt, atât design-ul grafic pentru a crea, nu e mare. Una dintre cele mai simple moduri de a fi numite manichiura dungi, care ar necesita banda si doua culori contrastante de lac:

  1. În primul rând, un lac este aplicat la culoarea de bază.
  2. După uscare lipite mai multe benzi. Golurile dintre benzile sunt vopsite într-o culoare diferită.
  3. Când totul este uscat, banda este îndepărtată, iar suprafața unghiilor este tratată Fomafix.
   Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Pentru a obține un gradient în unghiile de artă (sau ombre) necesită două strat paletă de culori și burete.

  1. Pe paleta pe care doriți să aplicați lac, astfel încât să formeze o tranziție lină de culoare între ele.
  2. Apoi, trebuie doar să mutați amprenta burete din paleta pe unghii.
  3. Cel mai bine este să se uite la unghiile lungi de gradient. Printre cele mai de succes combinațiile de culori pot fi distinse de culoare bej și roz cald, verde și turcoaz, violet închis și violet deschis.

  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video
  Cum să picteze unghiile de la domiciliu, video

  Pentru a avea mâini frumoase și bine îngrijite, nu este necesar să participe la saloane scumpe. Principalul lucru - să știe cât de simplu, rapid și ușor de a face de înaltă calitate și de manichiură la modă, care va ajuta sa te simti ca o doamnă adevărată în toate locurile și circumstanțele.