Cum să se pregătească sushi la domiciliu

Cum să se pregătească sushi la domiciliu
Cum să se pregătească sushi la domiciliu. ce produse și ingrediente trebuie să se pregătească pentru prepararea feluri de mâncare japoneze? În primul rând, să se facă distincția diferența dintre sushi și role tradiționale.Sushi - l cocoloașe cu aromă de orez alungit, acoperit cu felii de fructe de mare (de obicei, pește) și legat cu o bucată de alge marine.

Un role au o formă alungită, învelișul exterior al foi nori, care este învelit într-un orez special pregătit și umplutura.

Există un mod minunat de a pregăti sushi role acasă și în absența unor instrumente speciale.

Deci, lista alimentelor și a ingredientelor pe care le puteți cumpăra în aproape fiecare supermarket:

1. orez japonez Nishiki sau orice orez de calitate kruglozernisty de la producători cunoscuți;

2. oțet de orez;

4. Asezonare de legume rădăcină wasabi hrean;

5. foi pentru ambalarea orez Nori și rola umplutura (acestea sunt plachete subțiri de alge compactat uscat);

6. seminte de susan sau de fenicul pentru rola obsypaniya;

7. Un sos de soia de calitate;

8. avocado, castraveți, salată verde;

9. piper roșu (cel mai bun din Bulgaria);

10. Salmon sau creveți.


Înainte de a începe pregătirea sushi. trebuie spălată temeinic de orez (în mod repetat), în frig, atâta timp cât apa este foarte limpede. Apoi, va gatiti orezul așa cum este descris în articolul „Cum de a găti orezul pentru rolele.“Odată ce orezul este fiert, începe a face rulouri de sushi. De fapt, variante de preparare a acestei mâncare japoneză din abundență. Unele gospodine vopsite orez de culoare roz, cu suc de sfeclă. Deci - la afaceri. Ia-o saltea și răspândirea-le pe masa de bucătărie. placa pune pe nori saltea și completați întreaga foaie cu un strat subțire de orez fiert, cu plecare de 2-3 cm de la margine.

Ca acasă pentru a pregăti rulouri fără unelte speciale? Nu uitați să pregătească un bol de apă caldă să se scufunde în mod periodic pentru a obține degetele sau chinuiască pentru a lucra cu orez lipicios!

Acum vom lua wasabi și a pus un strat subțire de orez, și apoi începe să se pregătească de umplere, ținând cont de faptul că nu ar trebui să fie prea mult - sau sub formă de rulouri de sushi se dovedesc nu foarte precise. Pentru a face umplutura sa dovedit elegant, încercați să-l pună, astfel încât a fost același spațiu de orez, atât înainte, cât și după strat.

Și acum vom începe să-și încheie ușor acele 2-3 cm rămase de la necompletate început. Continuă să se plieze foaia de nori într-un tub, ajutând el însuși la saltea și de rulare într-o bandă liberă de sushi rola. Adăugați un pic mai mult de orez în rola ori după umplerea este complet înfășurat.

Nu este mult pentru a umezi cu apă și nori sigila marginile unei role de sushi. Acum, ia saltea și cu ajutorul unei role Xpress puțin de la mijloc spre părțile laterale, și apoi rotiți-l din nou, face aceeași procedură. Acum, ia un cuțit ascuțit și se taie role din când în când scufundare un cuțit în apă rece să nu se lipi.

Acestea sunt cele mai importante și acum știi cum să gătească rulouri delicioase sau sushi la domiciliu.

Pas cu pas FOTOGRAFIE Wizard-CLASS PENTRU INCEPATORI:

Cum să se pregătească sushi la domiciliu

click pe fotografie și extinde lecția cu fotografii pentru fiecare etapă a preparării rulouri de sushi