Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi

Laminat considerate fiabile, de înaltă calitate și imagini frumoase, din care se obține un strat de atractiv și durabil podea. De multe ori proprietarii spațiilor rezidențiale preferă să efectueze în mod independent finisare de lucru, dar trebuie să știm cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâinile tuturor lucrărilor prezentate mai jos. Acest lucru se poate face în jurul casei sau în aceeași cameră. Permis pentru a pune parchet laminat pe o podea de beton sau alte tipuri de bază, pre pregătite în mod corespunzător pentru acest lucru. Pune singur laminat nu este dificil, dar este important să se avanseze cu atenție examineze toate detaliile procesului de prevenire a erorilor, remedierea că este pur și simplu imposibil.Alegeți modul în care aspectul

Este imposibil să se distingă reguli precise și stricte pentru alegerea unei metode de stabilire a materialului a pus prin orice metodă, de preferință, pentru proprietar. proprietar trebuie să țină cont de preferințele lor, este important să se evalueze în avans caracteristicile spațiilor destinate pentru locuri de muncă.

 • întreaga cameră - într-un mod diferit, această metodă se numește în direcția luminii care vine de la fereastră. Această tehnologie de stivuire laminat este un clasic. În acest proces, tot materialul este utilizat cât mai mult posibil, astfel încât resturile sunt reduse la minimum. Acest sistem de stivuire laminat implică asamblarea fiecărui panou într-o singură direcție. Prin direcționarea luminii naturale dintr-o fereastră, cu condiția de acoperire de tip interesant, în care aproape fără rosturi vizibile;
 • perpendicular pe lumina naturala - aceasta tehnologie de stivuire laminat este considerat cel mai popular. Datorită utilizării sale de acoperire garantată viață lungă și laminat laid diverse efecte mecanice rezistă. În cazul în care articulațiile sunt formate cu un offset, cu toate acestea, a pus acoperirea astfel încât numai în camere mari, pentru că în cazul în care o astfel de tehnologie de laminat stivuire va fi utilizat într-o cameră mică, spațiul va fi redus mai vizual;
 • de stabilire a laminat în diagonală - acest lucru este considerat cel mai dificil, atât de des să efectueze acest proces incepator nu se poate face. Acest lucru se datorează necesității de a decupa primul și ultimul panou în fiecare rând, la un anumit unghi. Prin urmare, laminat pozare în diagonală însoțită neapărat de apariția unui număr mare de reziduuri.
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
Scheme de stivuire laminat

Astfel, tipurile de stivuire laminat prezintă diferențe semnificative, de aceea este important să se determine în prealabil modul de a stabilit în mod corespunzător laminat. Pentru a face acest lucru, să ia în considerare caracteristicile spațiilor, proprietarii de preferință, precum și necesitatea de a crea un design unic. Puteți pune laminat de-a lungul sau prin cameră, și direcția în care să se stabilească parchet laminat lucrător în sine decide. Dacă este selectat în mod adecvat, în mod independent pentru a pune parchet laminat, crește vizual spațiu limitat sau ascunderea defecte importante. Prin urmare, pentru a spune exact cum să se stabilească parchet laminat: de-a lungul sau peste, este imposibil, deoarece totul depinde de condițiile.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi

Calitatea stratului suport

Înainte de a pune laminat mâinile proprii, este important să se evalueze starea și parametrii ai fundației existente. Astfel, pot exista diferite tipuri de baze de caracteristici diferite și de a crea imagini. Cel mai adesea, există opțiuni:

Cel mai frecvent întâlnită este cu o bază de beton, planeitate non-perfectă. În acest caz, de stabilire a parchet laminat, cu propriile mâini este permisă numai după alinierea optimă.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
beton
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
de lemn
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
linoleum
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
la podea
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
pe gresie

nivelare suprafață

Retrageți-vă în calitate laminat poate doar podea perfect plat. Prin urmare, de multe ori au pre efectua anumite acțiuni legate de alinierea bazei.

rugozitate admisă de 2 mm 2 metri pătrați. În cazul în care materialul este pus mâna pe o podea de beton având numeroase neregularități, acoperirea va deforma, însă nu prea mult timp pentru a servi.

Procesul în sine a fost fondat în alinierea camerei nu este considerată prea dificilă, și este pus în aplicare, ținând seama de recomandările:

 • Dacă există fisuri și cusături, acestea ar trebui să se extindă, atunci ele sunt complet umplute cu mortar de ciment sau de auto-nivelare compuși și lustruire podea se efectuează după uscare;
 • Alinierea finală completă presupune sapa de umplere și podeaua de beton va fi netedă și ideal pentru operația prevăzută;
 • podea din lemn de aliniere este de a înlocui scanduri deteriorate și terase pot fi create pe suprafața camerei folosind un placaj sau alte placi, si pune un placaj laminat.

Etajul calitative care vor fi stivuite de acoperire laminată este considerată fundamentală pentru a obține rezultate de înaltă calitate.

Substratul și stratul izolatorCondiții de la punctul de stivuire laminat la nevoia de izolație specială și substrat, înainte de crearea acoperirii în sine. Explicarea regulile sunt destul de simple. Faptul că laminat este frică de umiditate constantă, de aceea este important pentru a preveni contactul cu baza de beton.

Pentru stratul izolator membrana ideală de difuzie sau standard de polietilenă, dar grosimea acestuia trebuie să fie mai mare de 5 mm, deoarece în caz contrar acesta va fi ușor deteriorate. Ce ar trebui să fac cu aceste filme? Ele sunt răspândite peste tot pe podea, și toate articulațiile sunt lipite închise. Se recomandă ca filmul este un mic semn pe peretele camerei.

În plus, aveți nevoie pentru a pune substrat de izolație, îndeplinește o funcție importantă:

 • crește parametrii de acoperire izolate fonic;
 • garantată de podea statică;
 • mici defecte sunt aliniate de bază;
 • Floor protejat de umiditate.

De stabilire a laminat pe podele din beton cu substratul este soluția corectă, substratul poate fi selectat articole din polistiren sau plută expandat. Placi sau role cu balamale pur și simplu pe suprafața uniform cu îmbinări adezive opționale. Dacă este necesar să se stabilească parchet laminat, care are deja un strat de linoleum, necesitatea unui substrat este absent.

Experții asigura că acoperirea podelei trebuie să fie stivuite cu utilizarea de sunet plăci indispensabile pentru a crește confortul de mers pe jos pe podea izolatoare. Ele sunt de obicei reprezentate de panouri subțiri sunt dispuse în jurul perimetrului bazei.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
combinate
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
polietilenă polistiren
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
plută

Procesul de stabilire a parchet laminat cu propriile mâini

Calculul materialului

Inițial, este important de a decide cât de mult material trebuie să se pregătească să tăiați spații laminat a fost efectuat fără întrerupere și probleme. În timpul calculul ia în considerare caracteristici:

 • metoda utilizată, în care toate metodele de stivuire laminat menționate mai sus, iar cea mai mică rată disponibile folosind orientarea tip;
 • Care este zona spațiilor de lucru, care trebuie să fie pus laminat;
 • care are o suprafață de fiecare material panou.

Calculul in sine este faptul că spațiul este împărțit într-o zonă de bar.

Pentru a pune parchet laminat, fără nici o întrerupere, este recomandat să achiziționeze un material cu o marjă de 10 la sută. Ai nevoie pentru a cumpăra o piesă din același lot, pentru că atunci toate elementele vor avea același aspect, astfel încât nu panouri diferite, nu va acoperi.

instrumente

Deoarece laminat este pus mâinile lor instrucțiuni pas cu pas presupune pregătirea inițială a instrumentelor necesare pentru locul de muncă. Acestea includ următoarele echipamente:

 • nivelul sau bandă măsură, și o zonă pentru fiecare învelitoare din țiglă prevăzută lin și corect;
 • puzzle electrice sau o construcție cuțit ascuțit în care este prevăzut un transfer ușor și de tăiere de înaltă calitate elemente;
 • ciocan, asigurând fixarea fiabilă a dale;
 • etanșare pentru stivuire strat laminat.

De îndată ce toate instrumentele sunt gata, începe imediat laminat de stabilire, cu sau fără el materialul de etanșare.

Material de stabilire

Cum de a pune parchetul laminat? Acest proces se realizează prin metode care depind de articulații instrument, care sunt echipate cu toate panourile din procesul de fabricație. Care este cel mai bine dale fixe este imposibil de spus, deoarece fiecare metodă are propriile sale caracteristici:

 • încuietori de blocare sunt reprezentate de clipuri speciale. Există laminat podea cu mâinile lor, aranjate în așa fel încât creasta unui panou în canalul anterior. Este important să se realizeze procesul strict în poziție verticală sau orizontală. Pentru a obține o cusătură bună, este recomandabil să atingeți țiglă și se lasă să se ocupe de cusături cu silicon sau adeziv. Utilizarea unui material de etanșare pentru instalație de laminat va proteja articulațiile de la diferite tipuri de efecte nocive;
 • Faceți clic pe încuietori sunt folosite în așa fel încât crestei nu este introdus numai în canelura panoului anterior, dar, de asemenea, fixează, ceea ce este important de a pune un efort semnificativ pentru a face acest lucru. Dacă îți dai seama cum să pună laminat mâinile proprii cu ajutorul încuietori, vă oferă o calitate și rezultate fiabile, nu necesită fixarea suplimentară cu adeziv sau silicon.
Exemplele de realizare a racordului

Permis pentru a efectua ansamblul de rânduri individuale sau dale. Este important să se înțeleagă cu atenție modul de a pune parchet laminat cu propriile mâini, astfel încât acest proces se realizează în mod automat și rapid, astfel încât podeaua va fi stabilită rapid și corect.

procesul de stabilire Sam este împărțit în etape:

 • prima țiglă pus creasta importantă la perete, și este important să lase o distanță mică între acoperire și pereți, care sunt stivuite pene;
 • Acesta este atașat la primul panou de laminare un alt membru, iar apoi se continuă această operațiune până la sfârșitul seriei;
 • să știe cum să pună materialul, este important să se prevină înălțimea de cădere sau apariția unor lacune;
 • dacă instalarea se face continuu, apoi laminat de stabilire fără praguri.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
Pas cu pas de stabilire laminat
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
Panourile trebuie să se potrivească strâns între ele

Instrucțiuni pas cu pas pentru a lucra în locuri dificile

De multe ori este necesar să se înțeleagă cum să se stabilească în mod corespunzător parchet laminat în zone neobișnuite și dificile. În acest caz, garantată prin obținerea unui strat neted și frumos.

în jurul conductelor

Poziția corectă lângă materialul țevii este rezistent la temperaturi ridicate și nu va crea nici un efect urât. Întregul proces este etapele parcurse:

 • distanța determinată de conducta pe perete, după care un știft este plasat în porțiunea în care va fi amplasat gaura;
 • diametrul țevii, după care este necesar să se ia o țiglă, care se află sub o gaură dorită măsurată, și trebuie să fie puțin mai mare decât diametrul măsurat;
 • material standard se realizează de stabilire, care prevede o conductă de by-pass.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
De stabilire a laminat în jurul țevilor

În prag

 • mai întâi măsurat lățimea camerei și dimensiunea materialului panoului final;
 • țiglă împodobite în locul potrivit;
 • ruleaza stil neted, și între acoperirile individuale sau instalații comune se face pragul ușii, sau pur și simplu umplut cu silicon sau altă soluție adecvată de culoare.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi

Instalarea plintă

După finalizarea de stabilire a procesului de acoperire începe plinte de instalare. Acestea ar trebui să fie alese în conformitate cu culori și parametrii de material stabilite. Cel mai bine este de a alege un design cu fixare internă, deoarece acestea sunt foarte atractive, și nu tipurile de elemente de fixare în ele.

Diferite tipuri de muluri implică diferite tipuri de fixare pe perete, astfel încât instrucțiunile de pre-lectură în valoare. Dacă peretele este prea netedă, atunci este mai bine să opteze pentru muluri din plastic. Modelele din lemn adecvate numai în pereți perfect netede.

La montarea plinte, acesta este fixat în canelurile, și necesitatea de a se asigura că acestea nu se încadrează la același nivel cu diferența între laminatul și perete.

Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
Clip pentru fixarea soclului pe laminat,
Cum să se stabilească laminat propriul pas cu pas instrucțiunile mâini, sfaturi
Schema de instalare plinte