Cum se curata un laptop de praf, nu esti singur

Cum se curata un laptop de praf, nu esti singur

lucru laptop conduce la formarea de diferite tipuri de murdărie. Contaminarea elementele cele mai expuse este o matrice de tastatură și sistemul de răcire. Cu toate acestea, o matrice murdar sau tastatura nu va deteriora laptop, numai pentru a reduce caracteristicile sale estetice.O problemă serioasă este praful în sistemul de răcire notebook-uri. Acest lucru determină o creștere a frecvenței ventilatorului și se rulează la viteză maximă, iar acest lucru este legat de viață a bateriei scădere.

Sistemul de răcire neproductiv poate cauza supraîncălzirea chipset-ul placii de baza care duce la insuficienta permanentă și reparații costisitoare.

Pentru a menține buna funcționare a laptop-ului, este recomandat să-l curățați în mod regulat, și o dată pe an pentru a schimba pasta termică de pe chips-uri BGA și procesoare. Astăzi, vă vom spune cum să curățați un laptop de praf și de a îmbunătăți performanțele sale în mod independent.

Pentru laptop va avea nevoie pentru a curăța propria:

 1. cârpă din microfibră, costul
 2. o cârpă umedă specială pentru a curăța ecranele LCD
 3. un aspirator bun

Toate acestea le puteți cumpăra un magazin de calculator sau magazin de electronice bine aprovizionat. Atenție! Înainte de utilizarea aerului comprimat ar trebui să fie ea se agită bine. Întotdeauna păstrați-l într-o poziție verticală.

Cum se curata un laptop de praf, nu esti singur

Este necesar să se pregătească două cârpe din microfibră și de curățat geamuri. Una din cârpe trebuie pulverizat un lichid astfel încât era ușor umed.Atenție, în orice caz, nu pulverizați lichid direct pe matrice, deoarece picăturile pot obține sub capac și provoca un scurtcircuit. După ce ștergeți doar ecranul cu o cârpă umedă, apoi ștergeți ecranul ar trebui să fie uscat. În cazul în care efectul nu este încă satisfăcătoare, se repetă pentru a obține rezultatul dorit.

Wipes sunt mijloace speciale pentru curățarea și îndepărtarea petelor murdăria și grăsimea. Nu se recomandă să ștergeți ecranul cu prosoape de hârtie, deoarece se poate zgâria.

CURĂȚAREA laptop TASTATURA

firimiturile de praf, murdărie, păr, produse alimentare. Acest lucru este în conformitate cu cheile gresie. De-a lungul timpului, acest lucru poate duce la dificultăți în funcționarea tastelor opri placa pentru a semnala. Pentru a curăța tastatura pe care doriți să utilizați un aspirator. Dacă doriți să curățați bine tastatura poate fi utilizat în acest scop, o periuță de dinți și o „matura“ cu ajutorul de contaminare, care a acumulat sub țiglă.

CURĂȚAREA Laptop-ul sistemului de răcire

Primul semnal, ceea ce indică necesitatea de a curăța sistemul de răcire este crescută și temperatura corpului foarte încălzit. Pentru a oferi o mai bună ventilator de răcire funcționează la viteză maximă și activată foarte des. Din păcate, chiar și funcționarea ventilatorului la viteză maximă nu poate oferi alte flux de aer adecvat pentru răcirea laptop, ceea ce poate duce la deconectarea în timpul utilizării sau a unui sistem atârnă.

Pentru a curăța sistemul de răcire trebuie să fie oprit laptop și deconectați-l de la sursa de alimentare pentru a găsi grila de locuințe cu un orificiu pentru eliberarea de aer cald și „lovitură“ polesosom. În funcție de modelul de laptop, precum și cantitatea de praf acumulat, aceasta va ajuta la eliminarea problemei cu supraîncălzire, în cazul în care contaminarea nu a fost semnificativă.

Atunci când sistemul de răcire este puternic colmatat cu praf de încercare de a sufla praful poate duce la o schimbare în laptop și blocarea completă a paletelor ventilatorului. Cel mai bun efect poate fi atins prin vacuum întregul sistem de răcire și de înlocuire pasta termică pe cel nou. Deci, tu știi cum să curețe praful de pe laptop-ul la domiciliu.

 • Plafonul spoturi luminoase în interior
 • masă de călcat, ce sunt și cum de a alege
 • Cum se curata un laptop de praf, nu esti singur
  Cum se curata penetrarea de metal de fier.
 • „Smart House“: salva pe comunale
 • Ca o fată de închiriat un apartament din Moscova în mod corect și în condiții de siguranță
 • Cum sa alegi mobilier de birou tapițată