Cum se dilua benzină și ulei pentru drujbe, unelte

Ca drujba benzină diluat?

În calitate de combustibil utilizat pentru chainsaws benzinei cu cifră octanică ridicată: AI-92 sau AI-95.

dilua benzina ferăstrău cu lanț

1 litru de benzină ar trebui adăugat la 30 g de ulei de motor special. Amestecul rezultat a fost turnat într-un compartiment special pentru combustibil.Pentru a dilua benzina drujba. este necesar să se consulte cu acești experți. Cel mai bine este de a cere celor care lucrează în centrul de service pentru reparații.

Au mâncat dinți în acest sens.

Am fost așa, dar nu cu un ferăstrău, și cu o coasă. A lucrat prost, planta nu este foarte, detonat greu și a făcut totul pentru a se amestecă benzină și ulei după cum a spus comercianți.

Dar atunci când sunt aplicate la centrul de servicii - a spus ceva destul de diferit raport de piese de combustibil.

Și totul este acum funcționează corect.

Saw trebuie să ia benzină AI-95 și AI-92 și se amestecă într-un raport de ulei - 1 litru de benzină în unt 40g.

Cum de a ridica benzină drujba

Cum se dilua benzină și ulei pentru drujbe, unelte

Drujba pentru a servi pentru o lungă perioadă de timp și nu cauzează probleme cu repararea, aveți nevoie pentru a prepara amestecul de combustibil bine. Forumurile de pe internet sunt pline cu întrebări cu privire la acest subiect. Am cerut experților, și a făcut o scurtă declarație.

Pentru prepararea amestecului de combustibil, care utilizează benzină AI-92 sau AI-95. Numărul mai mic octanică nu funcționează. Benzina nu a condus în mod necesar (în caz contrar motorul va fi deteriorat) și vechi (cifră octanică se poate schimba în timp). Este interzisă utilizarea uleiului pentru motoarele în patru timpi și bărci.

Se amestecă benzina și uleiul într-o proporție strict definite. Selectați ulei sintetic pentru motoare în doi timpi răcite cu aer din clasa API-TB sau API-TC. Nu te zgarci la ingrediente. Adresați-vă în magazin branduri, calitate high-end. De exemplu, Stihl, Husqvarna, Nanotek, Champion, ALCO și colab.

Principala întrebare - proporții. Excesul de ulei va duce la formarea depunerilor de carbon pe pistoane și la lumina lumânărilor. Excesul de benzină va provoca griparea pe pistoane și defectarea motoarelor de urgență. In medie, un litru de benzină se amestecă cu 20-50 ml de ulei. Stihl și Husqvarna, de exemplu, recomanda 4 litri de benzină iau 100 ml de ulei. Acest raport este optim pentru chainsaws la 1,5 kW. Pentru ferăstraie cu lanț, putere de peste 1,5 kW, folosind aceleași mărci proporție de 1/50 (100 ml ulei în 5 litri de benzină). Recomandări de la Partener și JONSERED: procentul de 1/33 (3,3 L ulei + 100 ml benzină). ulei Supersinteticheskoe se adaugă la 100/1 calcul. Aceste cifre sunt aproximative. Utilizați întotdeauna datele din instrucțiunile pentru modelul specific de drujba. Într-o mai mică măsură de cifre de încredere indicate pe etichete de ulei.Care este mix? Pe de vânzare canistre diviziuni dimensionale și două deschideri - pentru petrol și benzină. Se toarnă ingredientele, înșurubați capacul și se amestecă prin înclinarea containerului.

Mulți oameni folosesc sticle de sticlă și plastic, sticle pentru copii și seringi. Fii atent cu sticla si plastic, feriți-vă de electricitate statică. Păstrați amestecul la o scădere solide sau picătură de apă. Asigurați-vă că se amestecă bine amestecul.

Combustibilul finit nu pot fi stocate mai mult de 25-30 de zile, după cum procesul de oxidare schimbă compoziția. defecțiune a motorului cauzată de combustibil supraexpusă-garanție recunoscută. Suma de reparații ajunge la 80% din costul unui nou ferăstrău cu lanț. După sezonul de lucru consuma reziduurile de combustibil de pe motor, scoate amestecul de combustibil rămas.

Amintiți-vă, obiectivul dvs. - pentru a crea un amestec care va asigura funcționarea neîntreruptă a motorului, arderea completă a combustibilului fără agățare, fum sau agresorii.

Ce să se toarnă benzină în calm drujba?

proporții Amestec pentru ferăstraiele cu lanț Calm de încărcare

Cum se dilua benzină și ulei pentru drujbe, unelte
proporții specifice ar trebui să fie indicată de producător în manualul de instrucțiuni. Destul de des au scris că este necesar să se toarne benzină AI-95. Dar combustibil octanică a producției interne, în majoritatea cazurilor, sunt faza de recuperare diverși aditivi, ceea ce reduce foarte mult calitatea acesteia. Prin urmare, pentru alimentarea moderne Stihl ferăstrău cu lanț, se recomandă utilizarea de benzină AI-92.

Uleiurile sunt selectate pentru specializate motor în doi timpi care corespunde clasei de putere a ferăstrăului - cel mai bun va fi un amestec de aceeași Linistea de brand. Ei au o culoare roșie (minerale) și verde (sintetică) de culoare.

amestec combustibil de benzină și ulei preparat în strictă conformitate cu recomandările producătorului. Pentru ferăstraie cu lanț proporții Calm, de obicei, este 01:50, adică 1 litru de benzină AI-92 este necesară pentru a adăuga 20 g de ulei.

Se măsoară cantitatea de ulei poate fi prin orice mijloace - o seringă sau un ustensile de măsurare. Dar cele mai multe sunt ușor de utilizat flacon cu pompa, care sunt produse de ulei Stihl.

sfaturi importante

Pentru drujba Stihl lucrat productiv timp de mai mulți ani, trebuie să respectați următoarele reguli: