Cum se schimbă fața în Photoshop

Dacă este necesar, se îndepărtează petele de piele. Faceți clic pe tastatură Q, pentru a merge la modul de editare mască rapidă. Pe bara de instrumente, expune culoarea implicită (față - negru, fundal - alb) și începe Brush Tool ( „Brush“) pentru a picta pe fata si gat. Dacă vopsea peste prea mult, schimba culoarea prim-plan la alb și trage cu o perie de pe acest site.Din nou, apăsați Q, pentru a reveni la modul normal. Combinația dintre Ctrl + J copie într-un strat nou. În meniul Filtru ( „filtru“) pentru a alege Gaussian Blur ( «Gaussian Blur") și se potrivesc este raza imperfecțiunilor pielii nu mai sunt vizibile. Amintiți-vă acest număr și apoi faceți clic pe Anulare, și anume Nu utilizați filtrul.

În același meniu din alt grup ( „Altele“), selectați High Pass ( „Contrast culoare“) și pentru a expune valoarea razei pe care le-ați învățat în etapa anterioară - în acest exemplu, 3.3. Se aplica stratul Gaussian Blur cu o rază egală cu 1/3 din raza High Pass: în acest caz, 3,3 / 3 = 1,1. Apăsați pe Ctrl + I pentru a inversa modul de selecție este setată, și suprapuse transparență liniară a luminii de 50%.

Alt-clic pe butonul de pe panoul Straturi Adăugare mască strat ( „Adăugați o mască de strat“). Alege pensula alb și vopsea pe piele pe fata si gat, nu încearcă să rănească ochii, buzele și sprâncenele. Se scurge straturi folosind combinația Ctrl + E.Pe bara de instrumente, selectați Push Tool Stânga ( «pixel de offset"). Dacă țineți instrumentul în partea dreaptă a imaginii de jos în sus, mărimea fragmentelor prelucrate scade de sus în jos - sunt în creștere. În partea stângă a figurii, dimpotrivă, de jos în sus a imaginii articolului crește de sus în jos - este redusă.

În panoul din dreapta, configurați instrumentul de setări. Perie valori de presiune și densitate Perie expun prea mare la deformare a fost buna si naturale. modifica dimensiunea pensulei după cum este necesar. Treat fata ovala, forma nasului, ochilor și gurii după cum doriți. Faceți clic pe OK pentru a confirma modificările.

Din nou, copiați imaginea modificată pe un nou strat în paleta Straturi, faceți clic pe Creare buton nou strat de umplere ( „Creează un nou strat de turnare“). În meniul contextual, alegeți opțiunea Hue / Saturație și schimbarea luminozității, saturația, imaginea umple culoare nouă. Apăsați Ctrl + E, pentru a fuziona straturi.

În modul rapid, masca din figura Highlight buzele apăsați Ctrl + I pentru a inversa selecția și Ctrl + J, pentru a copia fragmentul, dar nou strat. În meniul Image ( „Imagine“), selectați Ajustări de comandă ( „Properties“), atunci Hue / saturație și schimba culoarea buzelor.

De asemenea, cu ajutorul editării în modul Quick Mask, copiați într-un nou strat al irisului. În meniul Ajustări, utilizați comanda Luminozitate / Contrast și Color / Balance, pentru a schimba culoarea ochilor și să le dea luminozitate.