Cum se spală petele de sfaturi păpădie cu privire la modul de a reduce petele

Cum se spală petele de sfaturi păpădie cu privire la modul de a reduce petele

Păpădia - foarte flori frumoase, care, cu toate acestea, pot aduce și o mulțime de complicații. Faptul că urmele care rămân din ele, este foarte dificil să se retragă din hainele obișnuite și detergent nu sunt suficiente.Să încercăm să dau seama cum să se spele petele de păpădie de haine prin intermediul chimice și improvizate.

Cum să se spele hainele cu pete de păpădie și urme de lapte: sfaturi practice

Polenul, care este situat pe o floare, mănâncă imediat în materialul și se usucă. Prin urmare, a scăpa de ea foarte dificil. Da și scoateți sucul (jeleu) nu este atât de ușor, pentru că de la ea, de asemenea, sunt pete care sunt dificil de dedus.

• La selectarea unui produs chimic înseamnă pentru a combate acest tip de pete, nu uitați că utilizarea este foarte ușor să strice un lucru, și ar trebui să fie foarte atent. De aceea, înainte de a începe, trebuie să testați mai întâi țesut de prelucrare orice substanță chimică a impactului său asupra unei zone în umbră, și numai apoi utilizați-l pe tot produsul;

• Primul pas este de a elimina polenul de pe haine. Fă-l ușor - doar de 2-3 ori se agită lucru;

• În nici un caz nu freca pata cu un burete sau o perie - pe care le face mai rău;

• în cazul materiei dense (in, bumbac), a scăpa de urme galben înseamnă cea mai simplă bandă de papetărie.

Cum să se spele hainele cu pete de păpădie, folosind produse chimice de uz casnic

Desigur, în gama noastră timp de agenți de curățare de uz casnic este foarte mare, și nu numai astfel de pete pot fi îndepărtate cu ei, dar, de asemenea, multe alte contaminări.

Lichid pentru îndepărtarea petelor. Potrivit ca utilizarea de îndepărtare a petelor de copii convenționale și speciale lui. Înainte de a începe, citiți cu atenție aceste instrucțiuni - cele mai multe dintre aceste curatatorii sunt compuse din înălbitori care pot afecta în mod semnificativ produsul colorat. Aplică pentru îndepărtarea petelor după cum este necesar: Se aplică direct pe contaminarea substanței sau a produselor din rasa în apă, apoi îmbibată produsul, și după 3-3,5 ore prostiryvaem și clătit-l bine.

Creion pentru a îndepărta impuritățile. Acest stilou poate fi achiziționat de la orice magazin de hardware. Acesta funcționează după cum urmează: Se înmoaie cârpă în apă caldă, frecați fața locului cu un creion, până când este timpul începe să se formeze spuma. Asteptati 15 minute, după care produsul se spală sub jet de apă. În cazul în care, după un timp nu au putut pentru a obține efectul dorit, procedura trebuie repetată până când, până când pata nu a dispărut complet.

Săpun pe bază de bila. Acest produs poate fi, de asemenea, găsite la un magazin de hardware. Acesta vă poate ajuta să scapi de aproape toate contaminanți. Ea a aplicat destul de simplu: săpunit cârpă și clătite manual prostiryvaem.Înălbitor în mașina de spălat. Acest instrument este folosit pentru a îndepărta impuritățile din tonuri de îmbrăcăminte ușoare. Există, de asemenea, toate extrem de simplu: substanța se încadrează adormit în mașina de spălat și a stabilit modul de spălare la o temperatură ridicată (90 °).

De curățare. În cazul în care pata nu a avut timp să se usuce și proaspete, puteți utiliza pe pulbere «Dispari», în cazul în care inveterat - utilizează soluția «Perwoll-super“, pur și simplu un lucru fierbe. Cu ajutorul acestor instrumente pot fi curățate de contaminare atât produse albe și neferoase.

"Domestos" înseamnă. Se toarnă o cantitate mică de gel pe pata și cu atenție ștergeți-l cu un tampon de bumbac. Apoi se spală produsul în apă caldă.

Cum să se spele hainele cu pete de păpădie, cu ajutorul fondurilor disponibile

Dacă nu sunteți un suporter al „chimia“ si prefera dovedit rețete populare sugerează folosind una dintre următoarele metode. Aceste rețete sunt eficiente, dar numai cu condiția ca acesta este un loc curat, cu murdărie vechi va trebui să lucreze mai mult.

Utilizați câteva picături de suc de lamaie pentru a uda pata de păpădie, și apoi ștergeți cu atenție zonele cu probleme cu un tampon de bumbac. De exemplu, petele proaspete sunt îndepărtate după primul tratament, cu murdărie vechi va trebui să facă o altă procesare suplimentară 1-2. După clătire cu apă caldă spațiu.

Produsul cu pete de păpădia trebuie înmuiate într-o soluție slabă de permanganat de potasiu timp de 2,5-3 ore. Apoi zonele cu probleme au nevoie de zamyt săpun și lăsați spuma timp de 15-20 de minute. Ramane doar lucru prostirnut și o clătire bună.

pulbere de acid citric

Cu acest instrument, puteți obține rapid și eficient scăpa de pete, mai ales în stare proaspătă. Pentru a face acest lucru, acid citric umple punga în cuva mașinii de spălat și setați modul „bumbac“, la 60 °. În plus, cu ajutorul acestui tratament, este posibil nu numai pentru a scăpa de pete dificile, dar, de asemenea, curățați mașina de spălat de la scara la PETN.

Chiar și săpun obișnuit, puteți scăpa de aceste pete. Pentru a face acest lucru, freca zonele cu probleme cu săpun și lăsați-l fără a se spăla, pentru toată noaptea. În dimineața după ce va trebui să clătiți bine. În cazul în care un tratament nu este suficient, ar trebui să se repete procedura.

Cu acest instrument este posibil să se spele pete rele păpădia ramase cu materiale sintetice, dar cu haine din denim este necesar să se joace, poate dura mai multe spălări.

Aici, odată ce este necesar pentru a face o rezervare - această rețetă va fi eficientă numai în cazul petelor de lapte proaspăt dintr-o păpădie. Un bec ar trebui să fie tăiate în jumătate, freca pata de suc și se lasă timp de 20 de minute, apoi se spală. În cazul în care o dată nu este suficient, face din nou același lucru.

Această metodă, în ciuda faptului că pentru unii oameni ar putea părea ciudat, este foarte eficient în eliminarea urme de suc de păpădie. Tot ce trebuie este un pic picătură de ulei de poluare și apoi se freacă cu săpun. Fabric în care în timpul funcționării trebuie să rămână umed. La sfârșitul unui vystiryvaetsya lucru.

Cum să se spele haine cu pete de păpădie cu un fier convențional

Această metodă este foarte simplă și, în același timp, accesibile pentru toată lumea:

1) încălzesc fier;

2) expune regulatorul la „2 unități“ (lenjerie, regim de bumbac);

3) apoi loc poluat pe haine răspândit o foaie curată de hârtie și de fier cu atenție tesatura.

4), astfel încât la fața locului se va muta la frunza fibre de compensare tesut. Tot ce trebuie să facem este clătiți și uscați lucrul acesta.

După cum putem vedea, pentru a scăpa de pete păpădie poate, fără a cheltui resurse materiale semnificative. Dacă pata este încă în stare proaspătă, nici nu trebuie să facă agenți chimici din aceste pete pot fi îndepărtate cu ajutorul fondurilor disponibile.

Deci, nu se poate face griji cu privire lăsa copiii lor merg pe gazon cu flori, pentru că pentru a scăpa de suc de păpădie pete deloc ușor.