Descarcă joc 7 minuni

V-ați dorit vreodată să învețe minunata profesie în adevăratul sens al cuvântului? Nu ratați această ocazie! „Chudstroy“ SRL ofera un contract profitabil. Grăbește-te, înainte ca altcineva și-a dat consimțământul înainte. Gata? Ei bine, acum ascultă cu atenție!Pe toate continentele Pământului visul nostru frumos despre cladiri unice, fiecare dintre acestea ar fi unice. În așteptare pentru tine în Europa, Africa, America și multe alte locuri. Nu este o sarcină ușoară, dar o poti face! Deschideți harta du-te la primul obiect de lucru - Încuietoare Camelot.

Pentru a începe construcția sa, este necesar să se obțină resursele necesare. Pentru a face acest lucru, combina piese identice pe teren într-un rând de 3 elemente. În cazul în care un grup de chips-uri va cuprinde cu imaginea de cărămizi, sau frunze verzi, apoi kopilochku cu resurse de construcție și amenajare a teritoriului va începe să se umple. Odată ce tot terenul vor fi șterse, iar piatra de temelie a căderii la locul de muncă, va fi capabil să pună prima cărămidă a clădirilor sale minunate.Treptat, vei fi bonusuri utile disponibile, prin care puteți scăpa de chips-uri nedorite și pentru a atinge obiectivele de nivel mai rapid. „Bombă“ va curăța o zonă mare în jurul lui, „de viță de vie puternic“ distruge orice coloană, și „Chameleon“, la momentul potrivit, se va schimba culoarea si se amesteca cu toate jetoanele. Țineți evidența timpului și nu lăsați să ajungă la un sfârșit mai devreme decât vă puteți ocupa cu sarcina curentă. Cu toate acestea, dacă reușiți să obțineți combinația de bonus, cu atât mai mult timp aveți în buzunar.

Verificat de Kaspersky Antivirus

Puteți descărca versiunea completă fără înregistrare de „7 Wonders. lume mistică magică „pe PC. Ia cheia la joc Alawar „7 minuni. lume mistică magică „după ce puteți începe jocul făcând clic pe butonul“ va elimina restricția. "