Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus

Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus
Istoria apariției rasei boxer, originea și destinația, aspectul, caracterul și de sănătate, îngrijire, îmblânzire, fapte interesante. Cumpărarea unui catelus.Istoria apariției boxeri

Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


Strămoșul acestui caine este considerat pe cale de dispariție rase de lupta din Germania care arata ca mastiffilor, numit „bullenbayser“, care tradus înseamnă „mușcătoare tauri.“ Este evident că câinii așa-numita, din cauza utilizării lor directe, și anume, de vânătoare animale mari, cum ar fi ursi, mistreti si tauri.

Un alt tip este considerat strămoșul buldog englez, care nu mai este atunci utilizat ca un luptător. Există dovezi scrise ale speciei încrucișarea canidele, rezultatul care a fost boxer poreclit Flock. Că el a fost înregistrat în rasa germană registru numărul unu.

Recunoașterea oficială a rasei a fost doar la începutul secolului XX. Se crede că acest lucru se datorează numele handler austriac Robert Frederick. Sa mutat la Monaco în 1894, și au dus la acest moment nu este atât numeric bullenbayserami formidabil, a decis să se implice în alegerea lor.

Boxerii sunt considerate progenitoare a doi masculi - Flock Wootten și San Salvador, și două cățele Blanca și Metta. La începutul secolului 20 a fost marcat nu numai prin definirea cerințelor pentru calitățile fizice ale unui boxer, dar, de asemenea, la exteriorul său. Dna Friderum Stockman a creat o sculptură care a arătat apariția boxer ideal. Criterii ei au urmat și respectate în viitor.


În anii '30, în Germania, unul dintre cei mai fervenți avocați popularizatori din aceasta rasa faimoasa canisa privata „von Dom“. Organizatorul ei a fost artistul Friderum cu soțul ei Filip. Aici, familia Stockman a început să lucreze la creșterea de „viitor ideal de boxer.“ Probele rezultate au fost baza pentru dezvoltarea cu succes și distribuția acestor câini în modernă lor, familiară după cum știm.

În Italia, primii Boxerii de creștere a început Earl Douglas Scott. El a adaugat, „Vest“ prefix la numele lor. El a fost urmat de selectie pe foc Dr. Tomaso Bosi - un mare cunoscator al rasei. În 1941, Mario Konfolaneri organiza canisa «VIR MAR», iar cinci ani mai târziu, există primul club de iubitori de câini, care au jucat un rol important în diseminarea și studiul speciilor.

Originea numelui și scopul rasei Boxer

Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


De ce boxer numit atât de greu de spus. Dar, una dintre ipotezele, numele a apărut din cauza la modul de mișcări interesante în atac, utilizarea frecventă a membrelor anterioare, ca și în cazul în care mâinile Boxerul mișcarea lui.

Acesti caini - un atlet adevărat, un fizic mare și plin de energie. Dotat cu astfel de date, acestea sunt utilizate pentru activitatea în poliție, de protecție, precum și pentru a efectua operațiuni de salvare. Utilizarea boxerii în acest domeniu, au nevoie pentru a instrui în mod specific.

Furnizarea de formare, ar trebui să o calificare și nu un antrenor amator. Cu ajutorul unor exerciții speciale, instructorul învață câinele să facă față cu dificultăți și obstacole. Ea promovează educația în curajul și capacitatea de a menține echilibrul. Aceste caracteristici sunt necesare pentru a lucra în condiții dificile. În prezent, boxeri instruiți a salvat viețile a sute de persoane aflate în dificultate.

Animalele de companie sunt minunate și gărzi de corp. Un câine antrenat urmărește cu dexteritate atacuri criminale, cum ar fi încercat să fure o mașină. Desigur, acest lucru nu înseamnă că boxerii sunt inadecvate și sunt aruncate la trecătorilor, care este un urs.

Descriere exterior câine boxer

Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


Boxer - caine cu un fizic atletic, incredibil de energic și agil. Acest caine a parametrilor medii, bine pliat. Mișcările lui sunt pline de putere, dar, în același timp, elegant. Înălțimeagreabănului este de la 58 la 64 cm pentru masculi și de la 54 la 60 cm - femele. etape Greutate proces masculi variază de la 28 la 32 kg, de la cățele - în intervalul de 26 până la 30 kg.
 1. cap Boxer, în bună proporție cu corpul. Lungimea parametrilor de craniu și bot ar trebui să fie armonioasă. Craniu uscat, unghiular, fără o cută de piele, dar atunci când garda de câine - în cazul în care apar pe frunte. Silonul frontal este clar vizibil, dar nu prea adânc. Oprește exprimat puternic și constituie un unghi distinctiv. Protuberanta occipitala nu este alocat.
 • Botul - destul de masiv. Atunci când vizualizate în profil - scurt frontal - lat. Împreună cu falca curbat proeminent (aproximativ 1,5 centimetri) - dă boxer caracteristică specială de greutate al rasei. Buzele bleg, buze cărnoase. Bite sub formă de gustări. Maxilarului și pometi bine dezvoltat. Atunci când gura este închisă, dintii inferiori nu ies în afară. Barbia este bine dezvoltat.
 • Nasul este lat, negru, ușor răsturnate. Nările larg deschise.
 • Ochii nuante inchise, de dimensiuni medii, nu proeminente. Au o formă rotunjită.
 • Urechile sunt de lungime medie, set de mare. Ele sunt de obicei trunchiate, deși standardul permite reprezentanților cu urechile uncropped. Urechile necircumcisi sunt în formă triunghiulară, agățat, trebuie să adere la obrazul câinelui cu marginea sa din față.
 • Gatul este rotund puternic, suficient de mult timp. Trecerea de la gât la greaban clar delimitate.
 • Locuințe - pătrat. Nr salbă. Toracele este profund. Nervurile sunt puternic curbate. Adâncimea pieptului este jumătate din înălțimea câinelui. Spatele este drept, lat, scurt, foarte musculos. Groin scurt, întinsă. Noada este larg și înclinată.
 • Coada este prinsa sus, de obicei andocat. Crescători clip coada de cal catelus dupa primele una sau două săptămâni ale vieții sale.
 • Membrele anterioare - picioare drepte. antebraț uscat si musculos. Încheietură este puternic, Chisita scurt. Spate - picioare foarte puternice, cu muschi de relief, drepte. Hock și-a exprimat în mod clar.
 • Labele sunt rotunde cu degete scurte, bine încleștați. Plăcuțele sunt labe dure. Unghiile sunt puternice, chernopigmentirovannye.
 • Coat: matasoasa, gros, dens și scurt. un bun contact cu pielea. Pe de vedere genial.
 • Culoarea este rosu sau tigrat. Ginger colorat permite o mare varietate de culori - de la maro, cu tot felul de tonuri calde de roșu și portocaliu la rugină și ghimbir luminos. Cele mai apreciate de caramel intermediar între culorile roșu. Tiger de colorat - o combinație a miezului, de multe ori roșu, culoarea blanii, cu o culoare închisă sau, uneori, chiar și cruce neagră (în direcția nervurilor) benzi. Persoanele care o treime din totalul păr colorat sunt de culoare albă, nu îndeplinesc standardul rasei. • Comportamentul caracteristic al boxer

  Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


  În ciuda aspectului său impresionant, este o copii foarte blajin și cum ar fi, creaturi amuzante, care niciodată nu vor crește. Boxerii place să se distreze. În mintea lor, ei pot determina plictisit sau trist. Aceasta rasa a considerat în mod justificat una dintre cele mai jucause printre caini de paza.

  Boxer iubește în jur de joc cu copiii. Ei înțeleg reciproc la aspectul de podea. Această relație prietenoasă pentru o viață întreagă. patru picioare prieten, în orice caz, nu va permite să se muște copilul, chiar dacă el va „sta pe capul lui.“ Motivul pentru acest pacient, genetic instinctul inerent pentru a proteja și de a proteja lipsiți de apărare. Dacă flăcăul „peregnet stick“, animalul de companie este îndepărtat să se întindă în liniște pe margine.

  În strânsă legătură „toroane de dragoste„cu proprietarul casei și boxer nu are încredere în străini, dar fără a prezenta o acțiune agresivă până când nu este un motiv valid apare. Acesti caini sunt foarte energici și activi. Cu abilitățile mentale unice, ele sunt usor de dresat. Manifestările naturii aldine. Ele se pot baza întotdeauna pe. În concluzie, putem spune cu încredere deplină că oricine va conduce Boxerul lui va găsi niciodată se sature de o alta în persoana sa, înzestrat cu voință și putere remarcabilă.

  rasa de sănătate

  Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


  Boxer - unul dintre cele mai puternice și hardiest în lumea de câini. Dar asta a fost un fel de mult mai sănătos, trebuie să selectați cu atenție persoanele in continuare pentru reproducere. Toți profesioniștii implicați în creștere, sunt obligate să se asigure că numai animalele să tricot cu genetica exterioare ridicate si de sanatate. Pentru a face acest lucru, câinii verificați cu atenție și în mod regulat pentru prezența diferitelor boli. Unul dintre cele mai importante aspecte ale screening-ul este natura animalului. De asemenea, este important să se evalueze forma capului și proporționalitatea corpul ei.

  Bolile cardiace sunt boli genetice stabilite rasa, precum stenoza aortica si cardiomiopatie aritmogenica a ventriculului drept, simptomele care apar, de obicei, ca un cățeluș de creștere. Ca boxeri, deja la o vârstă mai înaintată tind să fie bolnav de cancer.

  Animalele de companie sunt sensibile la temperaturi scăzute și, prin urmare, tind să răceli, în vârstă mai înaintată - pentru febra reumatice. Uneori boxeri găsit sec volvulus - entropion, dar poate fi corectată prin intervenție chirurgicală. Uneori, pot exista probleme de respirație.

  Boxer nu întotdeauna potrivnic de a mânca și de multe ori cerșit bunătăți în orice moment din zi sau noapte, indiferent dacă este foame sau plin. În cazul în care proprietarul va merge pe despre animal și răsfățați-vă în cerșetor, acest lucru poate duce la consecințe neplăcute, cum ar fi: alergii alimentare, balonare, hipotiroidism, probleme intestinale si obezitate.

  Sfaturi pentru îngrijirea boxer

  Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


  Cățeluși ca tineri reprezentanți ai rasei, nu necesită întreținere pretențios. Specificitatea de ansamblu a conținutului lor, în ansamblu, nu diferă de recomandările pentru îngrijirea puilor toate tipurile de par scurt. Primul sfat novice crescatori - Organizarea de câine confortabil și loc cald, și nu lăsa casa în cazul în care există proiecte.
  1. Blana grajduri, dar nu prea mult. Ar trebui să fie curățate cu o cârpă tare sau o perie de cauciuc pentru a pieptene la fiecare două săptămâni. Imbaiati boxeri după cum este necesar. Acestea sunt destul de curate, astfel incat tratamentul apei se efectuează rar.
 • Urechile trunchiate boxer opțional. Ambutisare procedură urechi catelus este recomandată atunci când ajunge la două, trei luni. Această manipulare nu este pentru copil absolut nici un prejudiciu. Deși, trebuie amintit faptul că standardul prevede, de asemenea, pentru boxeri cu urechi uncropped (ca să spunem așa, în forma lor originală). Curățarea urechi - o parte obligatorie a grija pentru animale de companie. Și petreacă timpul în două până la patru săptămâni cu ajutorul unor instrumente speciale, care pot fi găsite la magazinele de animale de companie și farmacii veterinare.
 • Ochii, dacă este necesar, ștergeți colțul interior spre.
 • Dinți au nevoie pentru a obișnui animalele de companie pentru a curăța de la o vârstă fragedă, că acestea nu sunt formate din piatră. În caz contrar, aceasta poate fi nu numai cariilor dentare, dar parodontita.
 • Ghearele ar trebui să fie tăiat un instrument special - kogterezki o dată în două sau trei săptămâni.
 • Hrănirea caine energic si activ, oricare ar fi ea, concentratele naturale sau finite, trebuie să fie complet și echilibrat. Achiziționați produse alimentare clasa Super Premium uscată, ea conține tot ce ai nevoie pentru a rămâne câine de alertă lung și frumos. Dar dacă ne pregătim pentru animale de companie pentru tine, sunteți obligat să aibă grijă că mare parte din dieta a constat din carne macră. Acesta poate fi amestecat la ea cu diferite cereale fierte: orez, hrișcă, yachku, grâu. Hai, de asemenea, un boxer într-un număr mic de ouă, produse lactate și unele legume. Îmbogățiți dieta cu vitamine și minerale, dobândite într-o farmacie veterinară.
 • Mersul pe jos. Câinele este foarte sensibil și ar trebui să fie tratate cu grijă ca în plimbările în frig (frig, ploaie sau zăpadă), și în căldură. Pentru animalele de companie a fost cald și confortabil să meargă în „vreme rea“ cumpere sau să-l coase un haine speciale cald. Modele astfel de articole de îmbrăcăminte pot fi găsite pe internet sau să cumpere. În cazul în care câinele se udă, urgent du-te acasă și uscați-l cu un prosop.

 • boxer îmblânzire

  Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus

  Proprietarii de boxeri care și-au exprimat dorința de a dobândi un certificat de trecere curs special de formare, handler de câine poate folosi serviciile cu experiență și expertiză relevantă. Un specialist, cu cunoștințe, se pregătească pentru prietenul tau cu patru picioare un program individual de antrenament.

  Proprietarul va trebui cu siguranță să laude animale de companie: ascultarea, orice soluție de succes a problemei, fără îndoială comanda. Răsplătiți câinele cu cuvinte blânde și gustări. inima Boxer este foarte receptiv la acest tip de relație și este o abordare subtilă va aduce în dvs. preferate, devotamentul față de stăpânul său, iar cei mai buni reprezentanți tipice de calitate ale rasei.

  fapte interesante despre boxer

  Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus


  Image stramosii boxeri poate fi văzut în multe opere de artă. Cunoscutul artist A. Bryullov la imaginea sa din 1825, capturat Printesa Golitsyn cu animalul lui Brabant bullenbayserom. București în muzeu este un reprezentant al aceleiași sperietoare rasa, pe care Petru a adus din Olanda.

  În timpul de război, boxerii erau ajutoare indispensabile. De exemplu, în timpul primului război mondial, ei s-au dat o varietate de poziții, de la salubritate și comunicator pentru a proteja - și să facă față cu responsabilitățile lor cu succes. În 1917, armata germană în serviciul care transportă aproximativ 60 de boxeri care au fost instruiți special în Bavaria.

  Boxerii sânge grup universal, și de aceea este potrivit pentru transfuzie orice alti caini. trunchiate Aproape întotdeauna cozi de câini. Când au experimenta un sentiment de bucurie, împreună cu datul din coada crupa. Se pare vedere foarte amuzant. Din cauza câinele lor de date fiziologice pot trăi doar într-o casă sau un apartament, în cazul în care este cald, uscat și fără curenți de aer, acestea sunt foarte des ca driblingurile și „strica aerul.“

  Condiții de prețul de achiziție și un catelus boxer

  Descriere Boxer rasa de câine, pret catelus

  Catelusii, cultivate de ei, nu sunt doar un pedigree bun, dar, de asemenea, un caracter echilibrat. Ei proglischeny, cu timpul care urmează să fie vaccinate. Chefui hrănite în mod corespunzător, și ei nu au observat probleme de sănătate. Preț orientativ poate varia de la 300 $ la 600 $.