Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Bull Terrier are un aspect foarte special, și nu cea mai bună reputație. Dar acest lucru nu împiedică speciile rămân în lista celor mai populare câini. Inițial, au fost luate pentru a participa la lupte de câini, așa cum au fost folosite pentru a momelii șobolani tauri. Acesta este un caine cu un caracter complex, cu mai multe fațete de care au nevoie, și într-o încredere, cu experiență și întotdeauna iubitori de proprietari.Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Istoria originii rasei

În 1835, Parlamentul a adoptat o lege limba engleză care interzice hărțuirea animalelor. Ca urmare, progresul a fost dogfights, pentru care a necesitat nici o arenă specială. câini Pit ar putea în orice pub, important să fie în măsură să facă un pariu. Bulldogs pentru această abordare nu este cel mai bun mod, pentru că ei nu au fost la fel de jocuri de noroc și energic ca ne-ar dori. Pentru a le da de mobilitate a început să traverseze diferite rase de câini. Cel mai de succes a fost varsare de terrieri de sânge. Metis a început să cheme

Unul dintre primii care au devenit celebre Bull Terrier a devenit dealer câine alb James Hinks din Birmingham. În 1861 a creat furori la expoziție. În lucrarea de reproducere Hinks utilizate terrierii albe. Probabil în familie, în Bull Terrier modern, este, de asemenea, un dalmată. Spaniolă Pointer, Foxhound, Greyhound și Collie acoperite netede.

Recunoașterea oficială a venit în stâncă în 1888, când prima limba engleză Bull Terrier Club a fost deschis. Deja în 1895, înregistrată de American Bull Terrier Club.

Istoria rasei în România

În România, primele exemplare unice ale Bull Terrier au apărut în anii '70. Ei au fost importate în principal din Polonia și este destul de consistentă cu nivelul țărilor socialiste de animale. La începutul anilor '80 un număr de câini importate din Germania de Est și Republica Cehă. Dezvoltarea în continuare a rasei, din păcate, este plin de tragedie.

Bull Terrier, care este considerat un simbol de sinceritate și mândria Angliei, sa dovedit a fi una dintre primele specii comerciale pe piața românească sălbatic și a cauzat o cerere excesivă. Oamenii departe de reproducere câini au început să se ocupe de o creștere a numărului de Bull Terrier. Lipsa de reproducție și selecție plempogolovya a dus la transformarea rocilor. Bull Terrier devin foarte mult, dar acestea nu mai îndeplinesc cerințele de caracter și exterioare. În plus, în apropiere de roci erau prea mulți oameni aleatoare. Bull Terrier necesită deja cu experiență mâini, iar dacă aveți un câine cu mentalitate instabilă. Nu e de mirare străzile erau provocatori cazuri de subcotare și lupte cu tauri a crescut. câini reputație, se pare, pentru totdeauna rasfatat.

Astăzi Bull Terrierul de multe ori continua sa spun, ca un caine de lupta, dar crescatorii nu-l iau ca pe un compliment, deoarece Bulls au alte calități, nu mai puțin vizibile. Ei au păstrat abilitățile lor fizice și intelectuale, devenind prieteni de încredere și însoțitori ai omului.

Mini Bull Terrier

Aspect și standarde

Bull Terrier - un caine de talie medie și de a construi armonios, robust, puternic si bine muscularizat. Dimorfismul sexual este bine. limite stricte privind înălțimea și greutatea taur nu trebuie să fie proporțională: greutatea maximă pe care merge bine cu sexul. Cu toate acestea, puteți selecta media. Standard: înălțime - 40-55 cm, greutate -25 kg. creștere șanț cu apă - 25-35 cm, greutate - 8-16 kg: Mic.

cap Bull Terrier este foarte specific, astfel încât nu mai este găsit în alte rase. Este alungit, în forma unui ou cu o tranziție aproape imperceptibilă de la frunte la bot. Ochii mici set scăzut și aproape împreună. Urechile sunt situate pe părțile laterale ale capului, iar sfaturile lor sunt foarte în afară. Toate împreună conferă feței o expresie a nearmonic. Fălcile masiv și puternic. Dinții în cantități normale, cu muscatura in foarfeca. Construiește un format mic intins, cu margini curbate si un piept adanc. Spatele este scurt si drept. Loin ușor arcuite. Subliniați strânse. Picioarele sunt puternice, a pus pe un compact labe rotunde. Coada este setat pe jos, pe scurt, purtata orizontal.

Lana este gros și scurt, rigid la atingere. În sezonul rece vine scurt subpar. Culorile pot fi mai multe:

 • Alb (permis pete negre mici pe cap);
 • O singură culoare (maro și galben pal cu o mască, neagră, cerb);
 • Două culori, cu alb (alb nu este mai mare de 20%);
 • Tri-color (culori raport de aproximativ 1: 1: 1);
 • Negru si cafeniu sau tigrat.

Initial Bull Terrier ar putea doar de culoare albă. câine de colorat discriminat. chinologilor o numesc „marea confruntare între culoare și alb.“ Numai în 1950 Bull Terrier colorate au devenit membri cu drepturi depline ai rasei.

Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Natura acestor caini este foarte puternic. Ele sunt destul de inteligent și de a găsi întotdeauna o modalitate de a dovedi superioritatea lor. Au un dezavantaj semnificativ - extrem de gelos. Predispus la agresiune și nu întotdeauna ascultător. De multe ori prezintă încăpățânare. Bouley destul de sociabil si nu le place să fie singur. Ei au nevoie să comunice în mod constant cu persoana, numai cu condiția ca acestea să rămână calmi. Foarte sensibil, ele recunosc fiecare ton și nuanțe gazdă starea de spirit. Din petanque cultivate buni caini de paza latră ei raport se apropie de străin acasă. Dar rolul de agenți de poliție nu este foarte potrivit. Raportul dintre copii se dezvolta diferit. Mulți câini prezintă toleranță la îngrijirea copilului și, dacă este crescut împreună.

Celelalte animale din casa poate fi agresiv, mai ales la câinii masculi necastrați. Nu lăsați un caine nesupravegheat cu pisici.

În ciuda reputației lor, Bull Terrier echilibrat și un fel, jucaus si energic. Atașat la gazdă. Dar, după cum sa menționat deja, doar cu o bună educație și formare excelent.

Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Educație și formare

Prin formare ar trebui să fie abordată cu mare responsabilitate, și să aibă în vedere faptul că Bull Terrier amintesc echipa destul de dificil și lent performante. În nici un caz nu poate fi violența rasa.

Doar arata dragostea pentru un câine, puteți obține o ascultare pentru a finaliza și executarea comenzii de succes. Pet ar trebui să se simtă un membru cu drepturi depline al familiei, dar nu putem permite să domine oameni.

Furia si agresivitatea sunt calitatile inerente ale rasei, și ar trebui să fie eliminate imediat de afecțiune și de îngrijire. Câinele trebuie să știe cine șeful ei, mentor și să-l asculte necondiționat.

Bull Terrier de formare este strict necesar, deoarece aceasta rasa poate fi periculos pentru alții. educarea câinelui Numai în mod regulat și riguros, o poți ajunge la ascultare indiscutabilă și nu se tem că acesta va dăuna sănătății cuiva. Educația și formarea unui câine este recomandat să acorde o atenție maximă, angajarea în mod regulat cu ea, prin introducerea de noi exerciții și repetarea studiului.

Sfaturi privind formarea

 • De la o vârstă fragedă ar trebui să învețe catelul pentru „cota“ jucaria lui preferata sau un bol de produse alimentare, selectarea periodic lor și, astfel, să-l învețe să reacționeze în condiții de siguranță la situații similare în viitor.
 • Chiar și o afișare rară de agresiune nu poate fi ignorată, în timp ce arată nemulțumirea față de comportamentul animalului. discuțiile educaționale ar trebui să se desfășoare într-un ton încă sincer simplu: câinele prinde imediat notele false în vocea ta și învață o lecție pentru ea.
 • În același timp, nu au nevoie de o presiune excesivă asupra animalului și să aplice măsuri educative de expunere la animalele de companie foarte obosit - efectul dorit încă nu va fi produs. executarea corectă a exercițiilor necesare pentru a fi încurajate, în caz de eșec - nu de a pedepsi câinele.
 • Nu este necesar să se tachineze taurul, chiar și în joc, pentru că îl interpretează greșit.


Aderarea la toate aceste recomandări pot fi aduse de periculoase Bull Terrier prietenul fidel și de încredere, în timp ce o lipsă totală de influență educațională va duce la dezvoltarea de agresiune și furie incontrolabilă un caine.

Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Păstrați câinele mai bine în apartament, iar planta poate fi cu condiția ca puteti oferi cu activitatea fizică necesară. În curtea unei țări casa Terrier-ul se va simți minunat. Bull Terrier, în orice caz, nu pot fi ținuți în lesă sau într-o cușcă. Aceasta ucide dragostea pentru viata si inteligenta cainelui si strica irevocabil caracterul. În plus, taurii la aproape nici un subpar, ei nu tolerează vreme rece și foarte cald, de modul în care, de asemenea. Cu alb culoare Bull Terrier nedorit petrec mult timp în soare, acestea sunt predispuse la arsuri solare.

de efort

Bull Terrier sunt foarte rezistente sport de câine, care arată o varietate de exerciții în mod regulat în cantități mari. Este necesar să se mențină activitatea motorie a animalelor, deoarece acestea sunt susceptibile de a fi supraponderali, care aderă la o regulă nescrisă: cea mai mică sarcina - mai puține calorii. În acest caz, câinele ar trebui să fie în mod constant „adapteze“ și să ghideze, pentru că reprezentanții acestei rase mai leneș. Păstrați bull terrier sub formă de ajutor și plimbări de zi cu zi. Ei pot face, de asemenea, un bun proprietar de companie atunci când jogging.

În cazul în care aceste animale sunt de multe ori inactiv, se pot dezvolta rapid dependențe.

Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Pentru bull terrier de îngrijire a părului scurt, ușor. O dată pe săptămână, câinele pieptănate un pic mai des în timpul naparlirii. Este convenabil de a utiliza în acest scop o mănușă specială de cauciuc. Periodic, trebuie să verificați ochii și urechile pe disponibilitatea primelor simptome de inflamație. Imbaiati rar, Bull Terrier destul de curat, nu vărsat mult și de multe ori ei doar se clătește după mersul pe jos picioare. Ghearele poate te schesyvatsya în cazul în care o mulțime de animale de timp petrec în stradă, în caz contrar, acestea ar trebui să fie tăiate.

dietă

Alimentația sănătoasă și hrănitoare - garanția sănătății. Vă puteți pregăti propriile mese sau să dea porțiunile de alimentare gata pentru câini, care sunt indicate pe ambalaj. hrănire complementară nu este necesară.

catei Bull Terrier cat mai devreme de vârsta de 9 luni, câștigă o lungime întreagă. În creșterea ulterioară a câinelui doar câștigă masei musculare. In primele patru luni de greutate a animalelor crește cu aproximativ 25 kg! Prin urmare, trebuie să facă modul corect și dieta, dar țineți cont de faptul că reprezentanții rasei sunt predispuse la cresterea in greutate.

Sănătate, boală și speranța de viață

Bull Terrier sunt suficient de puternice și durabile, cu întreținerea corespunzătoare și de nutriție bună rareori se îmbolnăvesc. La fel de important este prevenirea: o scanare programată, vaccinare, deparazitare și alte măsuri de sănătate necesare. Dar nu trebuie să uităm despre istoria familiei. Aceasta rasa este predispus la mai multe boli.

 • Surditate urmărește Bull Terrierul de la introducerea lor. Cea mai mare parte câini de culoare alb suferă, dar, de asemenea, colorate, uneori se nasc surzi.
 • Lethal acrodermatita - boala rara congenitale. Puppy evident imediat pe labele-interior și exterior și de dimensiuni mici. Pielea devine crăpată cu varsta. Boala nu poate fi vindecată.
 • Insuficienta renala este de obicei raspandita in randul Bull Terrier conventionale. Pentru mulți câini termina o moarte agonizantă.
 • Bolile cardiovasculare sunt mai frecvente la Bull Terrier mini. Exista defecte cardiace congenitale, care nu au prejudiciul, și cele care pot fi letale.
 • luxația lentilă primar care duce la dezvoltarea de glaucom și orbire. Se pare cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani.
 • Dislocarea patelei în viitor, poate provoca artrita.
 • Bull Terrier sunt, de asemenea, predispuse la diferite tipuri de alergii și boli de piele, cum ar fi demodeciei.

Speranța de viață este de obicei de 12-15 de ani.

Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Alegerea unui catelus și preț

Alegerea unui catelus ar trebui să fie în primul rând pe părinți. Uita-te pentru crescătorii, sa întâlnit cu producătorii lor, caracterul de câine, titluri, merite, alege cele mai potrivite. Dacă în acest moment cățeluși de vânzare nu va renunța, rezerva copilul din așternut planificat.

Când vine momentul să examineze pui, de asemenea, evaluate condițiile de detenție. Copiii trebuie să aibă un aspect sănătos, ochi mici triunghiulare clare și un cap mare, în formă de ou. Acestea ar trebui să fie jucăuș și curios, fără un indiciu de lașitate sau de agresiune.

Înainte de a cumpăra un catelus, este de dorit pentru a testa pentru surditate, mai ales în cazul în care este de culoare albă.

Prețul mediu al unui catelus Bull Terrier - 40 000 ruble. Pentru cei care doresc un caine de rasa pura bun, dar este mai ieftin, puteți încerca să caute pui cu orice căsătorie. Acesta poate fi un mic defect care nu afectează sănătatea, dar nu poate fi crescut (criptorhidism, surditate, culoare personalizată sau Overbite). Metis și câinii fără dovada de origine sunt de obicei vândute mult mai ieftin pentru 10-15000. Frecați.

fotografii

Galerie foto Bull Terrier (pui si adulti, standard, si mini petanque):

 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

Metis - un caine unic sau corcitură?
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  pisici ghearelor
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  Cele mai rare rase de câini: Top 10
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  acarienilor subcutanat la pisici: simptome și tratament
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  Pecingine la câini: cum să trateze
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  Incontinența urinară la câini: cauze si tratament
 • Descrierea detaliată a rasei Bull Terrier cu fotografii și video

  furaje medicamentate pentru câini în diferite boli