Descrierea informațiilor de intrare - studopediya

Această secțiune descrie că, în ce formă și în cazul în care este vorba de intrarea problemei. Având în vedere forma documentelor de intrare. O listă și o descriere a mesajelor de intrare includ:- Mesaje Nume de intrare (documente);

- expeditorii de documente de intrare;

- frecvența și calendarul de primire;

Stabilirea de obiective complexe - un proces iterativ, care merge de obicei în paralel cu informațiile de proiectare furnizează forme automate IC documente de proiectare, date de domeniu ILM constructii, structura bazei de date, dezvoltarea de calificare și codificators necesare informații tehnice și economice. Prin urmare, informațiile de intrare și de ieșire este specificată în funcție de stadiul proiectului de lucrări pentru a crea un IC automat.

Formularea de sarcini complexe pentru soluții automatizate pot necesita modificări în managementul organizațional al schemei, și anume:- Crearea unui personal de conducere AWS;

- redistribuirea responsabilităților funcționale ale ofițerilor;

- reducerea personalului și a personalului administrativ, etc.

Ca o regulă, soluție automată a sarcinilor complexe sunt efectuate în introducerea unor noi forme de intrare și de ieșire de informații; schimba schemele de flux de lucru, calendarul și periodicitatea de intrare și de ieșire produc. Deciziile privind organizarea sarcini complexe, concepute pentru punerea în aplicare a software-ului, sunt considerate ca fiind o specificație tehnică pentru programare.

Descrierea informațiilor de ieșire

Această secțiune reflectă informațiile și în ce formă trebuie să fie primite ca urmare a rezolvării problemei. Acesta include:

- forme de documente de ieșire;

- o listă și o descriere a mesajelor de ieșire, precum și performanța și detaliile acestora.

Lista de mesaje de ieșire conține: numele mesajelor de ieșire (documente); simboluri (coduri de mesaje); frecvența și calendarul de emitere; numărul de copii; Destinatarii de ieșire. O descriere a detaliilor și având semnificația semantică independentă, ele includ următoarele caracteristici: scopul, de identitatea, cerințele privind precizia și fiabilitatea calcul fiabilitatea metodelor de control.