designeri de nunta

designeri de nunta

Moda - este, în principiu, interesant, și moda nunta - lumea în care incredibil de placerea de a fi în cazul în care există 90-60-90, pe care le obține pentru o ocazie speciala, și unde - personajul principal, sau cel puțin, în rolurile principale. Astăzi, în special pentru fondatorii Porusski.me și reprezentanți ai 5 branduri romanesti de nunta au împărtășit cu noi inspirație și imaginile lor, deschizând ușa la un spațiu magic de țesături delicate, zboară spre iubire.Maria Alekseeva Vesssna nunta

designeri de nunta

Am fost întotdeauna atras de ceva incredibil de elegant, spectaculos, ceva care lipsea în viața de zi cu zi. Mai mult de 4 ani, am dezvoltat propria tehnologie corset, care este apoi transformat într-o tehnologie de nunta rochie de croitorie.

designeri de nunta

designeri de nunta

Cel mai aproape de mine pentru a lucra cu sursele naturale de inspirație. Natura - este consilierul perfectă: culoare, forma, starea de spirit, senzație - puteți vedea totul, să recicleze, să treacă prin el însuși și de a obține un rezultat unic.

designeri de nunta

Logodnica mea? În primul rând de viață. Un om care nu vrea să trageți moda masca standard de tendințele moderne. Un om care cunoaște și vă iubește. Am ajuta să găsesc frumusețea unică, iar acest lucru se poate face numai în absența fricii. Permiteti-va sa fie minunat, și nu-ți fie frică!

designeri de nunta

designeri de nunta

designeri de nunta

victoria Spirina

designeri de nunta

Permiteți-mi să încep prin a spune că am la îmbracaminte interes natural, ca orice fată. Vrei întotdeauna să aibă un dulap de interesant, îmbrăcăminte de înaltă calitate, fie că este vorba haine casual sau conduse de evenimente. Și îmi place un om cu educația artistică și un sentiment sporit de frumusețe, revendicările speciale l la bord. Văzând ce se întâmplă în jurul acelei cumva presnovato, m-am gândit că aș putea decora lumea.

designeri de nunta

Și acum, timp de aproximativ 3 ani, am creat un model, o colecție de mireasa - viata merge mai departe în țara noastră timp de doi ani, deci cred că a fost făcut nu este suficient.

designeri de nunta

Pot fi inspirat de un moment - de la ceva interesant văzut sau auzit. producții de teatru, concerte, de călătorie - toate sunt surse de inspirație. Iar lucrarea in sine - mireasa mea arde ochii, ea este plină de viață, este interesant, auto-suficient și foarte frumos! Si cel mai important, este - o persoană. Când o fată pune pe rochia mea, ea devine o prințesă.

designeri de nunta

designeri de nunta

designeri de nunta


magazin de nunta „Bujorului“

designeri de nunta

Pentru al cincilea an de zile lucrătoare și weekend noastre adesea constau din modele, dantelă, margele, flicker, nori de tul, zâmbetele mirese noastre și fericire incredibilă, în amestec cu recunoștință pentru ceea ce facem lucruri pe care le iubesc.

Rochii noastre sunt concepute pentru a sublinia farmecul si personalitatea fiecarei fete. Delicate si aerisite, ele sunt simbol al frumuseții și ușurință, așa cum apare în norii de fuste de tul si modele florale din cele mai bune dantelă.

designeri de nunta

se găsesc în magazinul nostru, te afli într-o lume de seturi de nuanțe subtile, siluete senzuale și o varietate de texturi! Fiecare rochie pentru noi - este o mica poveste, un basm: de la dezvoltarea schiței, selecția de țesături și broderii la cele mai mici detalii la punctul în care rochia noastră întâlnește o fată frumoasă și fericit pentru a sublinia frumusețea și individualitatea ei în ziua cea mai speciala!

designeri de nunta

Suntem sincer recunoscători pentru mirese noastre, atât de diferite și, astfel unic, care nu încetează să ne inspire și să ne dea posibilitatea de a pune în aplicare o mare varietate de idei creative!

designeri de nunta

designeri de nunta

Rochii de mireasa „Milamira“

designeri de nunta

Timp de aproape opt ani, în fiecare zi, ne întâlnim cu mireasa si rochia de mireasa. Noi facem ceea ce ne place cu adevărat, am întruchipează ideile care ne entuziasmează, și ne rezervăm miresele decide cu privire la cât de bine vom reuși. Și marca proprie și producția de câteva zile în urmă a fost un an.

designeri de nunta

designeri de nunta

inspirația noastră - este în primul rând orașul nostru acasă, București. Arhitectura remarcabilă, un amestec de culturi europene cu tradiție unică românească, este frapant istoria baletului, arta - toate acestea, împreună cu umbra specială gri cer și vânturile reci trăiește în noi și în tot ceea ce creați.

designeri de nunta

Bride Milamira - întruchiparea ambelor feminitate si putere.

designeri de nunta

Imaginați-vă un dansator: pe scena in lumina reflectoarelor, vom vedea crearea unui esențial, deși nu are greutate. S-ar părea că ar putea fi mai delicată și fragilă? Dar, de fapt, pentru acest extern cu ușurință în valoare de o munca titanica, și puterea fizică și morală a balerine noastre fragile chiar și cele mai dure bărbați ar invidia.

designeri de nunta

designeri de nunta

anna Mores

designeri de nunta

Am design haine am vrut să fac din copilărie. Am avut noroc, iar eu n-am căutat în sine - o profesie mi-a găsit ea. Chiar și în școală de artă a fost greu să stea în continuare și de a face ceva pe tema lecției, am vrut doar să atragă rochii și haine.

designeri de nunta

Principala sursă de inspirație pentru mine acum, imaginați-vă orașul Soci. Locul perfect pentru creativitate. Capul meu lucra acolo în direcția cea bună, creativ, inspirat de tot: mare, munte, poteci, flori. Dar cel mai important lucru, fără de care nu pot crea o rochie, nu este nici un fel o fată sau mireasă. În cazul în care rochia este un colector, sunt inspirat de persoana: acesta poate fi un model, și poate - doar o imagine dintr-o revistă. Dacă am de lucru pe o rochie pentru mireasa, totul este mai ușor, pentru că Mă întâlnesc pe ea, vorbesc și a vedea ei trăiesc.

designeri de nunta

Și știi, nu am nici un scop de a face fiecare mireasa o dulce și ofertă. Acestea nu sunt calitățile care pot fi puse pe fata cu rochia. Mireasa mea se va răsplăti caracterul său, și sunt împotriva imaginii rochie dictat.

Cu toate acestea, eu știu că toate lucrările mele sunt ca mine, așa că în Anna Mores rochie stie exact ce e frumoasă, senzuală și cu caracter.

designeri de nunta

designeri de nunta

designeri de nunta

designeri de nunta